Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה במידה ונגרמת תאונה ללא נפגעים ונגרם נזק אך ורק לרכב

יהיה אפשר לקבל פיצוי עבור הרכב מהביטוח או שיחייבו אותי לעשות ביטוח חובה ?

פורסם

מסוג השאלות שלא שואלים - כיון שהן אינן מראות חוכמה יתרה.

אל תנהג ללא ביטוח חובה. אתה מסתכן בהסתבכויות משפטיות וכלכליות חמורות ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מקווה מאוד בשבילך שכעת אתה במשרד הרישוי משלם את החובה, (ומאוד מקווה שנסעת באוטובוס)

תשלם וכדאי שתתחיל להתפלל שלא ישימו לב שביום התאונה היית בלי ביטוח חובה.

פורסם

אתה תקבל את השיפוי על הנזק שנגרם לרכב בלי בעיות. אני לא יודע אם יבקשו לראות ביטוח חובה אבל גם אם כן זה לא שייך ולחברת הביטוח אין שום עילה להתנער מהתשלום בגלל זה.

אני מקווה מאוד בשבילך שכעת אתה במשרד הרישוי משלם את החובה

במשרד הרישוי אין אפשרות לשלם על ביטוח חובה...

פורסם
אתה תקבל את השיפוי על הנזק שנגרם לרכב בלי בעיות. אני לא יודע אם יבקשו לראות ביטוח חובה אבל גם אם כן זה לא שייך ולחברת הביטוח אין שום עילה להתנער מהתשלום בגלל זה.

במשרד הרישוי אין אפשרות לשלם על ביטוח חובה...

חעחע כן לא שמתי לב .. התבלבלתי עם הרישיון .., בכל אופן [לפותח האשכול: צלצל מהר לחברת הביטוח ואל תספר להם על התאונה עוד

• תוכן חדש...