Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלק הטכני די דומה לפוסט של carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=490283

בנוסף שתלתי OTG HOST שבעמצעותו מחובר קרטיס קול מדהים של MUSE ושישה פורטים USB נוספים

שניים מהם על הפנל חזית בצידי המסך לחיבור מהיר של דיסק-און-קי בכדי לא לשלוף בכול פעם את הטבלט.

וספקים רכשתי שניים הראשון 5V 10A לפיקוד הדלקה והספקת זרם לצרכנים כמו מפצל USB פלאפון וכו..

והשני 4.2V 5A במקום הסוללה כי ראיתי סוללה מתפוצצת בחום של הקיץ ברכב זה מפחיד והרבה נזק.

אני את הטבלט החלתתי להתקין במקום מחשב שהיה מותקן בגירסה ראשונה.

החיסרונות וההיתרונות של טבלט מול המחשב:

+ במחשב הצלחתי לדחוף מסך "8,9 למקום הנתון וזה היה עצום!! לאומת 7" של הנקסוס... :-)

- עבל לא הצלחתי לגרום למחשב להפסיק השמעת MP3 ו\או FLAC במהלך ההנחייה הקולית של ניווט.... זה מובנה באנדרויד!

- IGO במחשב.

+ WAZE ו IGO בטבלט! :)

בתמונות המחשב ובלינק יוטיוב הטבלט.

בישבילו פיניתי מקום מעל פנל הפיקוד של המזגן.

שלב א.

הורדה של הרדיו שממשיך לשמש בתור קרוס פרוססור ופרא-אמפ למגירה מתחת למעפרה,

שלב ב.

ביטול ואיטום פתחי מזגן מעל מיקום הישן של הרדיו, כולל הפניית מיזוג לפתחים צדדיים ופתח מרכזי שנימצע בסיויק באמצע הדש-בורד.

שלב ג.

חיתוך מסגרת לפינוי מירב השטח עבור המסך, ומילוי חורים שנישערו מהרדיו והשעון בדבק אפוקסי.

שלב ד.

לאחר ליטוש יסידי בוצע ציפוי בפלסטיק דמוי קרבון של כלל המסגרת.

להלן הוידיו לינק youtu.be/jLCnfyS70rw

אין מה להרחיב יותר מידי בנושא הטבלט הכול מתואר די במדוייק בפוסט של lanosforce.

DSC03891.JPG

DSC03903.JPG

DSC03904.JPG

DSC03901.JPG

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה!

אתה יכול להעלות לינקים לספקי כוח ולכרטיס קול?

תודה,

אדי

אפרופו - סרטון שיכול להיות מאוד נחמד למי שיש טאבלט להריץ עליו נסיונות או להתקנה קבועה כמו אצלך:

http://www.youtube.com/watch?v=zBvvOLTjmD0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לשימושים נוספים גם כמו שיחות וידאו און-ליין רדיו און ליין דיאגנוסטיקה כיולים של הרכב ושעונים שלא צריך יותר להתקין... :)

youtube.com/watch?v=Q8dUg5luAog

youtube.com/watch?v=7C7f7PIRGus

פורסם

או קיי - מצאתי לינקים גם לספקים כאלה - יפה!

חומר טוב למחשבה אבל אני מעדיף להשאיר את הטאבלט שליף, חוץ מזה, בלי סוללה - איך אתה פותר את הנושא של הדלקה וכיבוי? כל פעם ממתין שהטאבלט יעלה מחדש? או שאתה נותן לו מתח קבוע ובעזרת TASK מסויים מוריד אותו למצב שינה כשאין סוויץ'?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חומר טוב למחשבה אבל אני מעדיף להשאיר את הטאבלט שליף, חוץ מזה, בלי סוללה - איך אתה פותר את הנושא של הדלקה וכיבוי? כל פעם ממתין שהטאבלט יעלה מחדש? או שאתה נותן לו מתח קבוע ובעזרת TASK מסויים מוריד אותו למצב שינה כשאין סוויץ'?

העניין פשוט הרבה יותר ממה שזה ניראה...

המכשיר מוזן קבוע עי 4.2V במקום הסוללה (ישירות במקום הסוללה השלופה)

מבחינתו הו 24\7 תחת מתח (בסטנד-בי) "תעון מלא" (הסוללה 3.7 כרגיל, בתעינה מלאה 4.2)

ברגע שהו מקבל "תעינה" 5V מהחיבור של ה USB הו יוצה מה סטנד-בי מיידי! ברגה שהתאינה מופסקת

(עי remote של הרדיו מתנתק הספק של 5V) הו לאחר 5 שניות (מיועד לספוג את נפילת הזרם בהנעה) נחנס לסטנד-בי חזרה.

פורסם
ייצא מעולה.

אם כבר ביטלת לגמרי את פיתחי המזגן שים טורבו ותבטל אותו לגמרי ? 8)

לא ביטלתי לגמרי ישנם פתחים בצדדים ופתך גדול במרכז רק ללא יכולת כיוון.

civ.jpg

פורסם

בקשר לשלף זו גם לא בעיה כרגע הו יושב בתושבת פלסטיק שמקובעת אם אפוקסי אבל הו נתיק לגמרי הצמה שיוצת ממנו מחוברת אם פלג 9 פין "COM" נתיק ושלב הבעה יהיה 2 זרועות שיקפיצו אותו מהתושבת.

ebay.com/itm/Hard-Plastic-Back-Case-Cover-for-2013-ASUS-Google-FHD-Nexus-7-2nd-2Gen-BLUE-/121186797502?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item1c374bc7be

פורסם
העניין פשוט הרבה יותר ממה שזה ניראה...

המכשיר מוזן קבוע עי 4.2V במקום הסוללה (ישירות במקום הסוללה השלופה)

מבחינתו הו 24\7 תחת מתח (בסטנד-בי) "תעון מלא" (הסוללה 3.7 כרגיל, בתעינה מלאה 4.2)

ברגע שהו מקבל "תעינה" 5V מהחיבור של ה USB הו יוצה מה סטנד-בי מיידי! ברגה שהתאינה מופסקת

(עי remote של הרדיו מתנתק הספק של 5V) הו לאחר 5 שניות (מיועד לספוג את נפילת הזרם בהנעה) נחנס לסטנד-בי חזרה.

הבנתי מה עשית, פשוט ומבריק!

כשתהיה לי אפשרות להביט בסרטונים אעשה זאת.

תודה רבה, מידע נהדר

Pioneer TS-X150

פורסם
הבנתי מה עשית, פשוט ומבריק!

כשתהיה לי אפשרות להביט בסרטונים אעשה זאת.

תודה רבה, מידע נהדר

אתה מוזמן לראות ולשחק אני וחבר שלי התקנו 2 כעלה שלי ללא 3G ושלו כולל

אני החלטתי שאין צורך בקו נפרד בשבילו והיום קצת אבל מצטער על הקמצנות....

ב 3G יש אופציה 1 חשובה שאני לא יכול להישתמש בה...

פרסמתי כבר הנה הסירטון: youtube.com/watch?v=zwHWDVpnjqw

פורסם

יפה!

אתה יכול להעלות לינקים לספקי כוח ולכרטיס קול?

תודה,

אדי

אפרופו - סרטון שיכול להיות מאוד נחמד למי שיש טאבלט להריץ עליו נסיונות או להתקנה קבועה כמו אצלך:

zBvvOLTjmD0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לינקים מתקשה להעלות כי "בשביל לצרף לינק יש צורך בלפחות 20 הודעות"

תקיש מילים הבעות לחיפוס ב EBAY תמצה הכול בצ'יק.

א. NEW Waterproof DC DC buck Converter 12V(6-20V) convert to 4.2V 3A output for car

ב. Waterproof DC Power Converter 12V24V to 5V 10A 50W Power Supply Module

ג. MUSE PCM 2704 HI-FI USB mini DAC USB to S/PDIF Converter black

פורסם

חברים גם "בשביל להגיב בודעה פרטית יש צורך בלפחות 20 הודעות"

אני יכול לענות רק דרך הטופיק בינתיים.

תרשמו שעלות כאן אני יענה.

בנושה הסוללה תרים את המדבקה שעל הסוללה מהסוללה יש 2 חוטים נחנסים לרכיב אלקטרוני ויוצע 6

אתא צריך להשעיר את הרכיב ולהוציא את הסוללה (להיתחבר במקום 2 החוטים)

מצ"ב בתמונה.

121.jpg

• תוכן חדש...