Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 30,000 שח

y.levi1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לרכוש רכב עד 30,000 שח

משהו חסכוני כמה שאפשר בדלק תחזוקה וכדומה.

אשמח לדעת אם יש רכב מומלץ כי אני לא ממש מבין בתחום.

פורסם

נהג יחד, רכב שמתאים לגוש דן אבל אפשר לטייל איתו גם לצפון או ירושליים.

רב התפקיד הוא לעבודה וחזרה. אין ילדים

פורסם

לי היא הרגישה כמו נסיעה בקופסת מסמרים, רועשת, בסיסית, לא נוחה ופלסטיקית במיוחד.

ממליץ לחפש דייהטסו סיריון, יכול להיות שתצטרך למתוח את התקציב בכמה אלפים בודדים.

אם יש אפשרות לגיר ידני פיאט פונטו גרנדה יכולה לעשות עבודה מצויינת.

פורסם

נכנסות בתקציב

קליאו 08 אוט' - גיר עצל איבזור סביר ועדיף לחפש ידנית, פרט לכך יש לי רק שבחים על הרכב, הוא נח, אמין, זול ופשוט לתחזוקה, וצריכת הדלק שפויה לחלוטין.

206 - כאן אני חושב שיכנס בתקציב שנתון 07-08 הדגם שלפני מתיחת הפנים, מדובר ברכב מיושן שחף ממחלות ילדות וחולק את אותו הגיר כמו הקליאו ולכן העדיפות לדעתי היא לדגם הידני, כמו הקליאו נח אמין וזול לתחזוקה.

פונטו 09-08 - הכי מודרני שיכנס בתקציב שלך אינני יודע ממש לפרט על הרכב אבל בצע חיפוש דובר עליו לא מעט.

שאר הדגמים גוררות ירידה משמעותית בשנתון הרכב, אמינות שכבר תוטל בספק עקב ריבוי ידיים וקמ ועדיף לך להתמקד באלה.

לגבי הסיריון בתקציב הוא יוכל לחפש 05-06 והייתי מעדיף להתמקד בדגמים שהמלצתי מעל בגלל שנתון גבוה יותר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...