Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לובי לנפגעי פורד פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא, אני בכלל לא בעד, וגם לא הגבתי בשרשור עד כה.

צילמתי והעליתי כי נזכרתי שקראתי תגובה בשרשור הזה שרשמו שכול הדברים ״נגד״ הפוקוס לא היו ולא נבראו, מבחינתי בסך הכול צריך לפנות למוסך ויתקנו את זה, מפה ולעשות ״לובי״ זה מוגזם.

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בעל פיאסטה עם אותו גיר של הפוקוס וחייב לציין שהוא עובד מצוין. רק לעיתים נדירות, בעיקר בעליות, הגיר מתבלבל מעט. יכול להיות שמדובר במנגנון שונה מאשר בפוקוס, כי זה ממש מפתיע אותי כל הביקורות.

ולגבי הספייס סטאר. עשיתי עליה נסיעת מבחן וזו הייתה חוויה ממש לא נעימה. הרגשתי שאני נוהג על טרקטור. הרכב מרגיש שהוא הולך להתפרק בכל רגע ומזגזג על הכביש. מה שזול עולה ביוקר.

פורסם

ממעללי הסטיישןליסינג שלי:

בעיית הבלמים ה"נעלמים"

הגה מתקלף

ושכחתי להזכיר-כאשר אני מעביר הילוך לS ומחזיר לD בהקפצה(המוט יכול לחזור גם ללא לחיצה על כפתור ההעברה)ברוב המקרים הוא יקפוץ לN ויחלוף על D(אמנם התופעה פחות פופולארית אצלנו אבל הופיע לא רק אצלי)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

בעיית הבלמים ה"נעלמים"

זה חשוב (זה שהידית עוברת ל-N... זו בעיית משתמש. זה ייקרה לך בכל רכב).

אבל לגבי הבלמים, מה אמרו במוסך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא הצליחו לשחזר את התופעה(איזו הפתעה:roll: )

לגבי המוט הילוכים,לא מצאתי עוד רכב אחד מיצרן כזה או אחר שזה "בורח" בכזאת קלילות.

הרכב הזה משדר מרחוק איכות אך כשמתקרבים מגלים כמה שהוא רחוק מהתואר "איכותי"

תומר

פורסם
לגבי המוט הילוכים,לא מצאתי עוד רכב אחד מיצרן כזה או אחר שזה "בורח" בכזאת קלילות.

אני כן, זה בד"כ ככה.

לגבי הבלמים, כמה פעמים זה קרה והאם חזרת למוסך?

אתה יודע, זה לא מסוג הבעיות שאתה יכול להרשות לעצמך להזניח...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שאלתי את הנהג הקבוע בפוקוס אצלי על הבלמים, והוא אמר שגם הוא נתקל בזה שהבלמים חלשים בנסיעה לאחור, כשהאוטו קר, אבל שזה לא נורא.

אין ספק שדבר כזה מצריך טיפול (בסך הכל בלמים זו לא מערכת מסובכת והפיתרון לא צריך להיות קשה) אבל לא כצעקתה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני כן, זה בד"כ ככה.

לגבי הבלמים, כמה פעמים זה קרה והאם חזרת למוסך?

אתה יודע, זה לא מסוג הבעיות שאתה יכול להרשות לעצמך להזניח...

קרה פעמיים/שלוש בהפרשי זמן ארוכים יחסית(הפעם האחרונה לפני מספר חודשים ומאז לא קרה)

הבעיה עם רכבי ליסינג היא שלרוב לוקחים לך את הרכב ואז מתחיל הסיוט של להעביר דברים מרכב לרכב חלופי+לבצע רישום מדויק בכל יום שהרכב לא אצלך למניעת צרות בעתיד+מקבל רכב זוועה חלופי וצריך להתחיל לשלם על דלק למטרות עבודה ולהתעסק עם כל הקבלות בשביל החזרים.

אם הייתי יודע בוודאות שהם יתקנו אז כל הברדק שווה אבל בסופו של דבר אתה מגלה שפשוט לא עשו כ-ל-ו-ם.

יש לי פה כמה חברים ש"בחנו" את איכות התיקון(שמו מדבקות שקופות על מכסה מנוע/גלגלים וכו') והרכב חזר עם המדבקות...:roll:

תומר

פורסם
אני כן, זה בד"כ ככה.

סליחה, אבל אצלי זה מעולם לא היה ככה. באף רכב. אבל אולי זו בעיה רק ברכב הספציפי, אלא שכפי שזה נראה כרגע, מוטיבציה להעביר את הרכב לטיפול אין, וגם תקווה שזה יטופל - אין...

שאלתי את הנהג הקבוע בפוקוס אצלי על הבלמים, והוא אמר שגם הוא נתקל בזה שהבלמים חלשים בנסיעה לאחור, כשהאוטו קר, אבל שזה לא נורא.

אין ספק שדבר כזה מצריך טיפול (בסך הכל בלמים זו לא מערכת מסובכת והפיתרון לא צריך להיות קשה) אבל לא כצעקתה.

לא "כצעקתה" עבור גבר צעיר וחסון ומנוסה (נניח), כן - מאוד - כצעקתה עבור גברת מבוגרת וקצת פחות "cool"...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כמו שכתבתי, אין ספק שזה לא צריך להיות אבל זה לא ברמה שאי אפשר לעצור או משהו קרוב לזה.

אישית לא סובל את הפוקוס אבל בגלל סיבות אחרות ולא בגלל הבלמים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
וקצין הרכב בחברה... מה הוא עושה?

תולש את השערות שנותרו לו.

אני עובד בחברה גדולה(מאוד)ובכל פעם שאני מגיע למחלקת רכב צריך לקחת מספר.

בפעם האחרונה שהגעתי בשל תלונות על הגיר המבט שלו כבר הסביר לי שהרכב יילקח ויוחזר כלאחר כבוד-ללא שום שינוי.:evil:

אין להם בעיה לזרוק לך את המפתחות של האופטרה החלופית ולקחת לך את הרכב לחודש,הם יודעים כנראה שלך זה יציק יותר.

תומר

פורסם
תולש את השערות שנותרו לו.

אני עובד בחברה גדולה(מאוד)ובכל פעם שאני מגיע למחלקת רכב צריך לקחת מספר.

בפעם האחרונה שהגעתי בשל תלונות על הגיר המבט שלו כבר הסביר לי שהרכב יילקח ויוחזר כלאחר כבוד-ללא שום שינוי.:evil:

אין להם בעיה לזרוק לך את המפתחות של האופטרה החלופית ולקחת לך את הרכב לחודש,הם יודעים כנראה שלך זה יציק יותר.

תומר

חבר, אני מאמין שאתה קצת מגזים.

כפי שכבר ציינתי, שאלתי אתמול את קצין הרכב שלנו לגבי האמינות של הפוקוס החדשות והאם אנשים מתלוננים על משהו?

התשובה שלו הייתה סופר ברורה, מתוך 19 רכבים ביחידה העסקית שלנו, ועוד 35 רכבים ביחידה העסקית השותפה, לא התקבלה אפילו תלונה אחת בנוגע לגיר או בלמים (או כל תקלה אחרת).

יש לציין כי הפוקוס אצלנו הוא במיעוט וסה"כ יש עוד מאות רכבים מיצרנים שונים ואף פעם לא נאלצתי "לקחת מספר" בכניסה למחלקת רכב..

בקיצור, אל תהיה כל כך דרמטי.

אגב, חזרתי עכשיו מנסיעת מבחן על פיאסטה 1.6 אוט'.

הרכב היה עם 8,500 ק"מ.

הגיר עובד מעולה, העברות חלקות, אין שום רעש, לא רועד, לא מהסס ביציאה, לא קופץ ולא מתבלבל בפקקים (עד כמה שאפשר לשפוט מנסיעה של 30 דקות).

סה"כ הרגיש לי לא שונה מהותית מגיר פלנטרי למעט העברות מהירות יותר.

פורסם

הגה מתקלף, גיר קופץ, גומיות, כל אלה ניחא.

בעית בלמים שמתעלמים ממנה זה כבר חוסר אחריות ברמה אחרת. אני מקווה שיתעשתו שם בפורד לפני שזה יעלה בחיים של מישהו.

פורסם
חבר, אני מאמין שאתה קצת מגזים.

כפי שכבר ציינתי, שאלתי אתמול את קצין הרכב שלנו לגבי האמינות של הפוקוס החדשות והאם אנשים מתלוננים על משהו?

התשובה שלו הייתה סופר ברורה, מתוך 19 רכבים ביחידה העסקית שלנו, ועוד 35 רכבים ביחידה העסקית השותפה, לא התקבלה אפילו תלונה אחת בנוגע לגיר או בלמים (או כל תקלה אחרת).

יש לציין כי הפוקוס אצלנו הוא במיעוט וסה"כ יש עוד מאות רכבים מיצרנים שונים ואף פעם לא נאלצתי "לקחת מספר" בכניסה למחלקת רכב..

בקיצור, אל תהיה כל כך דרמטי.

אגב, חזרתי עכשיו מנסיעת מבחן על פיאסטה 1.6 אוט'.

הרכב היה עם 8,500 ק"מ.

הגיר עובד מעולה, העברות חלקות, אין שום רעש, לא רועד, לא מהסס ביציאה, לא קופץ ולא מתבלבל בפקקים (עד כמה שאפשר לשפוט מנסיעה של 30 דקות).

סה"כ הרגיש לי לא שונה מהותית מגיר פלנטרי למעט העברות מהירות יותר.

אנחנו מכירים/עובדים יחד?:roll:

• תוכן חדש...