Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לובי לנפגעי פורד פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק היום בזמן ביציאה מרעננה בזמן עקיפה הוא התבלבל, נכנס לניוטרל ואז חבט וטלטל את כל הרכב. אם הייתי צריך להאיץ בפתאומיות כדי לברוח מתאונה, כנראה שזה לא היה נגמר טוב.

למה על דברים כאלה לא עושים רעש? כבעל פוקוס(שאת חוות הדעת שלי עליה ניתן לראות בעמוד הקודם) אם היה לי דבר כזה הייתי מחזיר את הרכב ולא נוגע בו יותר. זה ממש נשמע סכנת נפשות :roll:

• תגובות 280
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה על דברים כאלה לא עושים רעש? כבעל פוקוס(שאת חוות הדעת שלי עליה ניתן לראות בעמוד הקודם) אם היה לי דבר כזה הייתי מחזיר את הרכב ולא נוגע בו יותר. זה ממש נשמע סכנת נפשות :roll:

התלונות שלי נופלות על אוזניים ערלות. כשמנהל בחברת הליסינג אומר לך "כן אני מכיר את הבעיה, רק אתמול נסעתי בקושי על 50 קמש בפוקוס עם בעיות גיר מהשרון למוסך בניר צבי, וזה ככה פעם בשבוע לפחות" (במקום על גרר), אתה מבין שלאף אחד ממש לא אכפת.

ותכלס חבל כי הפוקוס מהנה לנהיגה ונוחה לי.

פורסם

מנסיון אוכל לומר שדלק מוטורוס פשוט התרשלו במציאת פתרון, או שפשוט אין להם פתרון. לפחות בVAG התייחסו לבעיה ושיפרו משמעותית את תפקוד הגיר.

פורסם

ביום רביעי הפוקוס היה בטיפול 90000,. התלוננתי על הגיר, עשו עדכון תוכנה ומבחינתם הכל בסדר. כמובן שכלום לא בסדר והגיר ממשיך ברעידות המשמעותיות שלו. היום ביציאה מרמזור הרכב התחיל לסוע מהוסס, כאילו מתחיל בשלישי. המשך הנסיעה לווה בחילופי הילוכים ברוטליים עם מכות משמעותיות בהעברה. פתרום גם

נדלקה נורה כתומה של תקלת מנוע check engine. המשך הנסיעה היה מהוסס עם החלפות הילוכים אגרסביות עם מכות והגיר בפירוש התחיל נסיעה משני או שלישי אבל לא ראשון. עצרתי בצד כיביתי מנוע ואחרי התנעה חוזרת הגיר התנהל סביר, כאילו לא קרה כלום, אבל הנורת תקלה הכתומה נשארה דולקת. למישהוא יש מושג מה קרה?

האם הנורה הכתומה עם ציור מנוע דולקת בגלל הגיר? האם יכול להיות שנרשמה תקלה במחשב? לרכב הוחלף קלטץ ומיסב שנזל ומוטות העברת הילוכים ותושבת מנוע עקב תלונות על רעידות בין שני לשלישי (לא עזר)

כמה גרוע הרכב הזה יכול להיות....

פורסם

מבחינה משפטית האם אין פתרון לבעייה הזו ?

קורה שיש תקלה ברכב אבל הבעייה שהם לא יודעים איך לטפל בבעייה .

מחליפים מצמדים על ימין ועל שמאל והרעידות ממשיכות .

פורסם

היו פה הרבה שרשורים על DSG, והבנתי מחברי הפורום שפניות של חלקם לVW עצמה בגרמניה נתנו לצ'מפיון "זריקת מוטיבציה" לטפל בתקלות האלו כאן. האם כאן נסמכים בעיניים עצומות על דלק מוטורס לטיפול הולם בתקלות? למה אין פנייה לחברת פורד?

V5

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מידע מארה"ב ועד אוסטרליה על תיבת ההילוכים האוטומטית של הפורד פיאסטה והפוקוס תוכל למצוא במרוכז באתר הזה: http://fordfiestablues.blogspot.co.il/ בכל העולם חוזר אותו תיאור של רעידות חמורות ואותה חוסר יכולת של פורד לפתור את הבעיה. במדינות אלה מתקיימות תביעעות ייצוגיות נגד פורד במסגרת מה שנקרא Lemon Car Law חוק המדבר על זכויות צרכנים במקרה של קניית רכב עם בעיה שאינה ברת תיקון. גם בארץ הפתרונות של פורד - דלק מוטורס מפחיתים את הבעיה לשבוע שבועיים ואז הבעיה חוזרת.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

ברשותי גם פורד פיאסטה 2014. שנקנתה לפני 5 חודשים.

לפני שקניתי את הרכב בדקתי בכל מיני אתרים וכל האתרים כ"כ פירגנו לרכב, שזה פשוט היה פשע לא לקנות את המיני הטובה בסדרה. והאמת שזה נכון. הפורד מושלמת חוץ מהבעיה עם הגיר שאת זה אף אחד מכתבי הרכב לא הזכיר, אלה להפך!

יום שני אני קבעתי תור למוסך שינסו להכניס את הרכב למחשב (למרות שאני מבין שזה לא יעזור),

אצלי הרעידות בעיקר בהילוך 1-2 וגם שלישי לפעמים.

ובעליות, לפעמים נשמע כאילו כל המנוע הולך ליפול מהרכב (ממש מלחיץ!!)

חשוב לי לציין שהרכב שלי סה"כ עשה 30K !

ומה שהכי מוזר שקניתי אותו ב3 ימים הראשונים ונסיעת מבחן הוא נסע ללא כל רעידה קטנה אחת! ממש מוזר..

בקיצור נדפקנו כהוגן או שיש פתרון ?

עריכה אחרונה על ידי baraktb
פורסם

מנסיון עם פוקוס עם גיר דומה (לשמחתי היא כבר לא ברשותי) אין פתרון על אף כל ההבטחות. התופעות שאתה מתאר דומות למה שאני חוויתי.

פורסם

ברק אני מצטער לכתוב לך את זה אבל נדפקת חזק.

גם אם תמכור את הרכב מחר אתה פשוט מעביר קופת שרצים למישהו אחר.

תומר

(שסבל מפוקוס במשך תקופה ארוכה)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• 6 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...