Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ארוע קהילתי רב חשיבות, שהיה אמור להיות מורם ע"י המועדון ברמה הארצית, גולגל במתכוון לפיתחו של הצפון.

בעלי התפקידים הרלוונטים במועדון נאלמו ונעלמו באירוע זה ("רכזי קשרי קהילה" ? "אחראי אירועים" ?).

את מיעוט המשתתפים באירוע, הפילו על מה שכונו "קסמו של הכח האפל", "לחצים מאיזור החושך" (וואו !! עד כמה חזקים ומאגיים כוחות אלו שיכלו למועדון הגדול, העוצמתי !!), ועוד נוספו הטפות מוסר לאותם חברים שהעזו להעדיף להתייצב בעבודתם, לפרנסתם, בימי האירוע.

אכן, צ'ופר רציני ונפלא לאריסטוקרטיה, זו שנשארה בארץ וזו שיצאה לשלוחה בארה"ב, כשהגלדיאטורים בזירה משתלחים אלו באלו ("ישחקו הנערים לפנינו" !!).

וכך, לעתיד, מייצרת האריסטוקרטיה לעצמה, מלאי של שליחים-מטעם מאוכזבים, ושעירים לעזאזל-אשמים.

כל הכבוד למי שהגיע לאירוע !!

בברכה ושבת שלום,

ליאת דור (אשת חבר המועדון אמוץ דור)

ליאת, איני מכיר אותך כלל, אך דברייך בעברית "גבוהה" מעידים על הבנה טובה של השפה העברית.

את בעלך, אמוץ, אני מעריך מאד על פועלו. מה שמפריע לי מאד, זו ההתנהלות שלו. ממבט מרחוק, רואים איש ארגון למופת שמתעקש לעשות למען עצמו, על ידי יצירת פיתויים לחבריו, קרי "כייפים". כולנו רוצים לבלות, להציג לראווה את רכבינו, לטייל ולהופיע בסרטים...

למען עצמו, מאחר ואמוץ יכול היה להתנדב לתפקיד במועדון או להגיש מועמדות לוועד, להיבחר ולעשות בדיוק אותו הדבר למען כלל החברים. כמובן שזכותו לא לעשות כך.

לדעתי, מטעמי נוחות בלבד, מעטים הנציגים הנבחרים מהצפון. אפשר להבין, למרחק יש יתרון או חסרון... וזה בדיוק הנושא של הדיון.

היה אך טבעי שסניף הצפון של מועדון החמש "יטפל" באירועים/תצוגות למען הקהילה בדיוק כפי שסניף השפלה מטפל באורט ידין בצריפין, בתצוגה בבית חולים אברבנאל או בתצוגה למען ילדים אוטיסטים.

אין שם תצוגה גדולה לקהל הרחב, אין "שוויץ" ויש בהחלט הפסד של ימי עבודה.

גם הירושלמים "יורדים" אל העם לעיתים קרובות ומגיעים לכל מקום ברצון.

לעומת זאת, הצפון משופע ב"מצעד", בפסטיבלים ובסרטים... אך מצומק מאד ברצון לעשות למען הקהילה שלא על מנת "להרוויח".

בשביל הצדקת ההתנהגות הזו, אתם מחפשים סיבות ותירוצים למה לא המועדון.... אכלו לי....שתו לי.... החליטו ככה...

לא, לא שכחתי את כפר הנוער הדסה... גם לשם הגעתי פעם אחת.

איני מרגיש אריסטוקראט, גם לא גלדיאטור. הייתי שמח אם היה לי ג'יפ גלדיאטור... עיני לא צרה במי שהפרוטה מצויה בכיסו ויכול להרשות לעצמו לנסוע לכל מיני מקומות, על חשבון זמנו הפרטי וכספו הפרטי. אף אחד לא "אשם" שאותם אנשים הם גם המתנדבים במועדון.

לצערינו אין מספיק מתנדבים לתפקידים השונים ולכן אותם אנשים נבחרים ונושאים בעול לאורך זמן. גם אם איני מסכים לכל החלטה שלהם, אני מעריך ומכבד את התפקיד ועקב כך מכבד את ההחלטות. כך זה בדמוקרטיה. אני יכול להתנדב או להיבחר ולשנות דברים מבפנים. האופציה האחרת היחידה שיש לי היא לעזוב את המועדון.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ליאת, איני מכיר אותך כלל, אך דברייך בעברית "גבוהה" מעידים על הבנה טובה של השפה העברית.

את בעלך, אמוץ, אני מעריך מאד על פועלו. מה שמפריע לי מאד, זו ההתנהלות שלו. ממבט מרחוק, רואים איש ארגון למופת שמתעקש לעשות למען עצמו, על ידי יצירת פיתויים לחבריו, קרי "כייפים". כולנו רוצים לבלות, להציג לראווה את רכבינו, לטייל ולהופיע בסרטים...

למען עצמו, מאחר ואמוץ יכול היה להתנדב לתפקיד במועדון או להגיש מועמדות לוועד, להיבחר ולעשות בדיוק אותו הדבר למען כלל החברים. כמובן שזכותו לא לעשות כך.

לדעתי, מטעמי נוחות בלבד, מעטים הנציגים הנבחרים מהצפון. אפשר להבין, למרחק יש יתרון או חסרון... וזה בדיוק הנושא של הדיון.

היה אך טבעי שסניף הצפון של מועדון החמש "יטפל" באירועים/תצוגות למען הקהילה בדיוק כפי שסניף השפלה מטפל באורט ידין בצריפין, בתצוגה בבית חולים אברבנאל או בתצוגה למען ילדים אוטיסטים.

אין שם תצוגה גדולה לקהל הרחב, אין "שוויץ" ויש בהחלט הפסד של ימי עבודה.

גם הירושלמים "יורדים" אל העם לעיתים קרובות ומגיעים לכל מקום ברצון.

לעומת זאת, הצפון משופע ב"מצעד", בפסטיבלים ובסרטים... אך מצומק מאד ברצון לעשות למען הקהילה שלא על מנת "להרוויח".

בשביל הצדקת ההתנהגות הזו, אתם מחפשים סיבות ותירוצים למה לא המועדון.... אכלו לי....שתו לי.... החליטו ככה...

לא, לא שכחתי את כפר הנוער הדסה... גם לשם הגעתי פעם אחת.

איני מרגיש אריסטוקראט, גם לא גלדיאטור. הייתי שמח אם היה לי ג'יפ גלדיאטור... עיני לא צרה במי שהפרוטה מצויה בכיסו ויכול להרשות לעצמו לנסוע לכל מיני מקומות, על חשבון זמנו הפרטי וכספו הפרטי. אף אחד לא "אשם" שאותם אנשים הם גם המתנדבים במועדון.

לצערינו אין מספיק מתנדבים לתפקידים השונים ולכן אותם אנשים נבחרים ונושאים בעול לאורך זמן. גם אם איני מסכים לכל החלטה שלהם, אני מעריך ומכבד את התפקיד ועקב כך מכבד את ההחלטות. כך זה בדמוקרטיה. אני יכול להתנדב או להיבחר ולשנות דברים מבפנים. האופציה האחרת היחידה שיש לי היא לעזוב את המועדון.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

שלמה דן גדרון

פורסם

דורון ידידי ,

קצת הגזמת הפעם ,

אכן הזכרת את רמת הדסה ואנו פוקדים את המקום בקביעות .

גם לאירוע החיילים הבודדים אנו מהצפון פוקדים בקביעות והשנה קרה שנכחו פחות.

יש סיבות אישיות ואני יודע על שלושה שיכלו להופיע (כולל אותי שמופיע בקביעות )

ולא הופיעו השנה מסיבות אישיות ! לא שום השפעה חיצונית . זה מידיעה מקרוב !

את פעילותו של אמוץ גם בשורות של המועדון ותחת כנפיו אל תשכח .

ארוע מכובד מאוד בדליית ל כרמל ,

ארוע כרמיאל הראשון - שהיה ארוע לתפארת , גיוס חברי מועדון חדשים מס. רב שלא קרה באף שנה בעבר.

כל זה תחת כנפי המועדון מטעמו ובשביל המועדון והחברים .

השתלשלות הענינים שגרמה לו לפעילות אחרת זו בעיה לא רק שלו.

כמו שזוג שמתגרש אין אשמה לעולם רק על צד אחד . תמיד יש אשמה תורמת מהצד השני .

גם לי חורה דברים מסוימים בפעילות שלו אבל ביחסי גומלין הולמים התוצאה יכולה היתה להיות אחרת .

אין ספק שהמועדון הפסיד שגריר מעולה בצפון מטעמו ולרומם את כל הפעילות שמתרחשת תחת כנפי המועדון.

אני נגד המריבות ונגד התנהלות נגד המועדון שבו אני חבר , אולם את הפעילות שהוא עושה היא למען החברים

שמצביעים ברגליים ומגיעים בהמוניהם לארועים השונים המגוונים , תמיד עם ערך מוסף ותרבותי ,

ולא חסרות דוגמאות טובות לרוב .

לסיכום דורון , לי חורה דבר אחד - ההתנגשות במועדון , אבל פעילות זו יכולה היתה להיות תחת כנפי המועדון .

וחבל שהגענו עד הלום .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

העובדה שלא הגיעו לאירוע מספיק רכבים מצערת.

אירוע חשוב, תורם המון (למציגים ולניצוגים), ומשונה שמתוך כמות של כ - 800 חברים במועדון ה-5 פחות כ - 50 שירדו להרשי,

לא מצאו לנכון להשתתף חברים רבים יותר מאותם מתי מעט.

אבל, יש להבין דורון, שהרבה חברים במועדון הינם פנסיונרים,

כלומר לא "הולך להם" יום עבודה, ואת השאלה מדוע לא באו צריך להפנות אליהם,

או אל המועדון עצמו,

אך וודאי שלא אל אמוץ.

עובדה היא שאותם חברים שלא הגיעו - טרחו לבזבז יום עבודה ודלק ולהשתתף בפארק,

באירועים בנצרת, ישתתפו בעומר, באילת וכד'.

אגב,האם לא נראה לך שיש נימת זלזול באינטליגנציה של חברי המועדון הצפוניים במה שכתבת?

האם אותם אנשים מבוגרים/משכילים/מנוסים וכד' נגררים אחרי איזה כלומניק אחד?

סתם לא מבינים מה טוב להם?

האם הוא שולט עליהם ועל רצונותיהם?

הגיעה העת להפסיק להאשים אחרים בכשלונות אלא להסתכל במראה.

לא להציע לחברי מועדון "לעזוב את המועדון אם משהו לא נראה להם".

אלא לנסות לעשות בדק בית ולראות אולי חלילה המועדון טעה ולא (תמיד) טועה מישהו אחר...

מועדון החמש אירגן את האירוע והמועדון נושא באחריות.

גם להצלחה וגם לכשלון. אין חלוקה אחרת.

אמוץ אינו נושא תפקיד במועדון, ולא ברור מדוע אתה "מאשים אותו" בכך שלא טיפל באירוע.

להבהרה: דברים אלו אינם נכתבים בשם אמוץ אלא בשמי בלבד,

מאחר וחורה לי על האשמות ללא בסיס, על חוסר ראית האשם האמיתי,

וגלגול האחריות של המועדון על אדם שעושה הרבה לטובת הכלל (הגם אם הכלל אינם רק חברי מועדון),

וממש, אבל ממש לא עושה את הדברים "למען עצמו" כפי שכתבת.

הוא לפחות עושה, ולא רק מגיב בפורום...

מצטער שנגררתי לויכוח בעניין מועדון שאיני חבר בו, אך העליתם אותו כאן, בפורום הפתוח.

עדיף היה לו ההתנצחויות ביניכם היו בפורום הסגור שלכם,

או אז לא היה צורך לכלל חברי הפורום לקרוא אותן,

ולי לא היה צורך להגיב.

יום טוב,

אבי נוף

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
דורון ידידי ,

קצת הגזמת הפעם , כנראה שלא מספיק...

אכן הזכרת את רמת הדסה ואנו פוקדים את המקום בקביעות .

גם לאירוע החיילים הבודדים אנו מהצפון פוקדים בקביעות והשנה קרה שנכחו פחות.

יש סיבות אישיות ואני יודע על שלושה שיכלו להופיע (כולל אותי שמופיע בקביעות ) שלשה?! 3? דריי?! אתה מדבר על תוספת דלה מאד ביחס למספר המציגים ב"מצעד" או בפסטיבלים שדור מארגן

ולא הופיעו השנה מסיבות אישיות ! לא שום השפעה חיצונית . זה מידיעה מקרוב ! זה בדיוק מה שאני מתכוון... למה אין 15 מתנדבים, חלקם לא יגיע, מתוך עשרות חברי המפגש הצפוני המהולל???

זו בדיוק הבכיינות שאני מדבר עליה. במקום להכיר באמת הפשוטה אתה מנסה להגן על קומץ חברים מופלאים, (כמוך למשל) שכן מגיעים לתצוגות מהסוג שאני מדבר עליהן כאן וכך גם לאספות כלליות או מפגש שנתי ברמת גן

את פעילותו של אמוץ גם בשורות של המועדון ותחת כנפיו אל תשכח . אני לא שוכח כלום, גם לא את חוסר יישור הקו מול המועדון, גם אם הקו עצמו פתלתל מעט, בדיוק כמו אופיים של המתנדבים לתפקידים במועדון

ארוע מכובד מאוד בדליית ל כרמל , יופי!

ארוע כרמיאל הראשון - שהיה ארוע לתפארת , גיוס חברי מועדון חדשים מס. רב שלא קרה באף שנה בעבר. יופי, הצל"ש בדרך... הלא זה מה שמצופה ממישהו שמתנדב לתפקיד ולמה אני לא שומע מכם דבריי שבח והלל למתניה למשל? שאל אף שיש בינינו חילוקי דעות לפעמים, ממשיך לארגן ולסחוב את הבמה והציוד לכל השקה בארץ, כולל חיפה הרחוקה מאד ואני מפרגן לו מאד... וקובי מילוא ששורף דלק ומילים בדיוק לאותה מטרה?? ויושב הראש שמתרוצץ המון בעניני המועדון, גם בהרשי שבגלות הרחוקה. טוב, הוא מקבל תשלום הגון בשביל זה... מה, לא?! מישהו רוצה להתחלף איתו

כל זה תחת כנפי המועדון מטעמו ובשביל המועדון והחברים .

השתלשלות הענינים שגרמה לו לפעילות אחרת זו בעיה לא רק שלו. השתלשלות... הייתי נוכח באספת החברים שאמוץ דיבר ו"הצליף" בחברי הוועד, התיחסתי לדבריו בכבוד, אבל לא ראיתי את שמו בין המועמדים לשום דבר. כך נוהג מי שמתישב על הגדר ונהיה לו יותר מידי נוח לרדת...

כמו שזוג שמתגרש אין אשמה לעולם רק על צד אחד . תמיד יש אשמה תורמת מהצד השני . נכון, לפעמים האשמה בכך שלא אומרים את הדברים בבירור לצד השני...

גם לי חורה דברים מסוימים בפעילות שלו אבל ביחסי גומלין הולמים התוצאה יכולה היתה להיות אחרת .

אין ספק שהמועדון הפסיד שגריר מעולה בצפון מטעמו ולרומם את כל הפעילות שמתרחשת תחת כנפי המועדון. זה מזכיר לי בדיוק שגריר ישראלי במדינה כלשהי, שנשאר לגור שם אחרי שסיים את שליחותו, במקום לחזור לארץ. אני יודע, דימוקרטיה, הלימודים של הילדים, האשה, הכל נכון...

אני נגד המריבות ונגד התנהלות נגד המועדון שבו אני חבר , אולם את הפעילות שהוא עושה היא למען החברים

שמצביעים ברגליים ומגיעים בהמוניהם לארועים השונים המגוונים , תמיד עם ערך מוסף ותרבותי ,

ולא חסרות דוגמאות טובות לרוב . מדהים, שאתה לא קורא מה שאני כותב או לא מבין מה שאני אומר. על זה בדיוק הדיון. בשביל ליהנות כולם רוצים לבוא

לסיכום דורון , לי חורה דבר אחד - ההתנגשות במועדון , אבל פעילות זו יכולה היתה להיות תחת כנפי המועדון .

וחבל שהגענו עד הלום . עד הלום, מעבר לפירוש, נמצא בתחום השפלה. אנא רענן את זכרוני מתי זכינו לביקור במפגש השפלה, של חברי המפגש ה"אריסטוקרטי" ה"תרבותי" עם מלא ערך מוסף, הנמצא בנשר?! אני אישית, יחד עם חברים נוספים מהשפלה היינו במפגש שלכם חלקינו יותר מפעם אחת

דרור .

ומילה אישית, אני שמח לפגוש אותך בכל הזדמנות והנסיון שלך לגשר ולהקטין את הלהבות מוערך בעיני. בטבע, צריך לפעמים שריפה גדולה בשביל לחדש את פני השטח. מי כמוכם יודעים שכך הדבר

דורון

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

ולאור האמור לעיל העלה כאן הצעה ששמעתי ומצאה חן בעיניי, והיא :-

במועדון יש מספר כלשהו של גמלאים, גמלאים אלו מקבלים הנחה בדמי החבר, יש מקום שהנהלת המועדון תבקש מגמלאים אלו להתחייב לבוא לפחות לאחד מהאירועים הקהילתיים שהמועדון משתתף בהם.

ליד שמו של כל גמלאי ירשם לאיזה אירוע ובאיזה חבל ארץ הוא יוכל להשתתף וזו תהיה חובתו למען המועדון והקהילה.

מעלה הצעה זו לבחינה בוועד המועדון.

מקווה שביישום הצעה כזו או דוגמתה, נכסה את מירה האירועים הקהילתיים.

כן, השנה הייתה נפילה רבתי באירוע לחיילים הבודדים, עד כדי כך שביום השלישי, נוכחותנו בוטלה מחוסר משתתפים - לא מכובד.

מצא משה

פורסם

אני רק שאלה

האם האירוע היה כישלון כפי שמשתמע כאן?

ממתי הצלחה או כשלון נמדדים לפי מספר הרכבים שהגיעו?

אם החיילים התרשמו ונהנו מהמכוניות כפי שצויין כאן אז הרווחנו כולנו.

וכל הכבוד לחברים שהגיעו!

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אם אכן היום השלישי בוטל, זהו בהחלט כשלון, למרות המטרה הנעלה.

החוכמה היא ללמוד מטעויות ולהפיק לקחים, גם גוף גדול ורב חשיבות יכול בהחלט לטעות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

להפיל את דלות ההשתתפות באירוע בחוף דור על סניף הצפון, על "פעילים שסרחו" או על "שם המקום" - (ברצינות ?), כל אלו מחליפים, ולא בהצלחה, דיון בשאלות מהותיות מתוך בדיקה אמיתית וידע של עובדות.

לחילופין ("בעברית גבוהה"), אם מספר המשתתפים אינו קריטריון להצלחה או כשלון, על מה ולמה הזעם וההשתלחות בחברים?

הרבה יותר מעניין וקל "לסמן טריטוריות", לחרחר ריב, להפיץ שמועות. כאשר נדמה שהשקט ממושך מידי, זורקים איזה חזיז קטן לתוך המדורה (גלדיאטורים - אמרתי ? לא התכוונתי לג'יפים !).

את המטרה של מי ושל מה זה משרת ?

האם זה הסגנון - "אם אתה לא איתנו - אתה נגדנו", כל דעה אישית - כיסוח ?

למרות הכל, אנשים מתמידים ומגיעים למפגש הצפוני מידי שבוע, לרוב עם בני ובנות זוגם, ילדים ונכדים. מרגישים כבני משפחה ואף חולקים מדי פעם אירועים אישיים. למה ולמי זה כל כך מפריע ? מהיכן נובעים הצורך והרשעות לחבל ??

כולנו מסוגלים כבוגרים אינטלגנטים לבחור בעצמנו להשתתף בפעילויות מתוך המגוון הקיים. אין צורך להוביל אותנו בהטפות, איומים, הסתות, לחצים, צ'ופרים, שוחד וכדומה. אנו לא מצליחים למצוא בשום אופן סתירה בין "פעילות למען...", "פעילות מטעם...", או "פעילות כייפית". ברור לכולם שלאף אחד, אין ולא יהיה, מונופול על שום דבר !!

(ורק לדוגמא, לגיטימי לכולם לבחור, בדיוק כמו לאלה שבחרו בטיול ג'יפים קשישים לצפון הרחוק, כיף - ולא של המועדון).

ואם בהתנדבות בצמרת עסקינן ("בעברית גבוהה"):-

משרתו האישי של רב העיירה התלונן על העבודה הקשה מטעם הרב: לסחוב חפצים כבדים עבור הישיבה, לריב עם החסידים, לאסוף בכל פעם מחדש מתפללים למניין, לטאטא את השלג ועוד. הוא מזדקן, הגב כואב, האנשים סרבניים, הוצאותיו כבדות והתגמול אפסי. שאלוהו חבריו מדוע אינו עוזב את תפקידו הקשה ? ענה המשרת: "בגלל הכבוד".

ובא לציון הגואל ובבנין הארץ ננוחם.

ליאת דור (אשת חבר המועדון אמוץ דור)

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

פורסם

היה נאיבי לחשוב שאירוע של חיילים בודדים יגרום לאיחוד.

אבל שחלק מהכותבים פה גרמו לאחרים שלא להשתתף באירוע לחיילים בודדים, ולפחות אחד שאמר שיבוא אמר בפירוש כי הוא מבטל את השתתפותו כי "לא נעים לו מאחד הכותבים דלעיל".

כואב, מצער וחבל לראות שאגו מנופח של אחד גורם לכל כך הרבה לבטל את עצמם ולהתעלם מחשיבותו של הענין שבו אמורה להיות הסכמה לאומית.

כנראה שהנהנתנות גוברת על הכל.

חבל.

שלמה דן גדרון

פורסם

חברים יקרים

ראשית ברצוני להודות לארגון FIDF על שהעניק לנו הזדמנות לקחת חלק באירוע מרגש וחשוב.

שנית, תודה מקרב לחברים שהשתתפו ותרמו מזמנם.

דברי הביקורת שהושמעו כאן הם פשוט הזויים. שכן, מפיקי האירוע ביקשו 2-3 כלי רכב שיהוו דקורציה צבעונית ליום המשמח הזה.

בפועל הגענו במספר כפול.

הויכוח של החברים כאן הוא עקר ונובע מתוך רשעות, בורות או סתם חוסר ידע.

ושוב, שאפו למארגנים, למציגים ובעיקר לחיילים המתוקים ששומרים עלינו

יורם

פורסם
חברים יקרים

ראשית ברצוני להודות לארגון FIDF על שהעניק לנו הזדמנות לקחת חלק באירוע מרגש וחשוב.

שנית, תודה מקרב לחברים שהשתתפו ותרמו מזמנם.

דברי הביקורת שהושמעו כאן הם פשוט הזויים. שכן, מפיקי האירוע ביקשו 2-3 כלי רכב שיהוו דקורציה צבעונית ליום המשמח הזה.

בפועל הגענו במספר כפול.

הויכוח של החברים כאן הוא עקר ונובע מתוך רשעות, בורות או סתם חוסר ידע.

ושוב, שאפו למארגנים, למציגים ובעיקר לחיילים המתוקים ששומרים עלינו

יורם

אם זה נכון, אז איך זה שחברי המועדון בצפון לא ידעו על זה ?

אם זה נכון, אז למה ביטלו את היום השלישי ?

חפשו אותנו גם בפייסבוק -"המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

המפגש הצפוני של כולם, בשביל כולם !!

פורסם

כולם כולם נהנתנים,

פארקים, הרשי,

קניונים, טיולים,

האירנים באים,

וכולם כולם נהנתנים,

אדם מחזיק רכב עתיק,

ושום דבר כבר לא יספיק,

לחפש מנועים? לחפש חלקים?

החיים קשים,

האירנים באים,

וכולם כולם נהנתנים,

החיים קשים,

תרבות האספנות ושימור הרכבים היא העיקר, ואין לאיש מונופול על התרבות הזו".

חפשו אותנו גם בפייסבוק - "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

• תוכן חדש...