Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים לפני נסיעה לכרתים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני טס לכרתים להרסוניסוס למלון ארבה כוכבים חצי פנסיון (Hersonissos Maris), אנחנו ארבעה חברים.

זרקו טיפים לגבי המחייה שם.

מועדונים מומלצים ובכלל חיי לילה מסעדות וברים.

בקיצור כל ידע שנצבר שם יתקבל בברכה.

תודה 8)

פורסם

הטיילת שעל החוף מלאה דאנס ברים בשיטת 1+1 על משקאות והכניסה חינם,

בלילה אחד תעברו ברוב המקומות וביום למחרת כבר תלחצו ידיים ליחצנים בכניסה.

חוץ מזה יש להם אחלה פיצות ואחלה בירה מקומית שאני לא זוכר את שמה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
חוץ מזה יש להם אחלה פיצות ואחלה בירה מקומית שאני לא זוכר את שמה.

מיתוס?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

בירת אמסטל המכונה "אמסטל הממסטל", יש גם גרוס.

שים לך כי חוקי התנועה לא נאכפים ויעקפו אותך על השול מצד שמאל התוספת שלל ברכות וואיחולים לבבים.

פורסם

אמנם חלפו 12 שנים מאז ביקרתי בכרתים, והמטרה שלי היתה טיול אתרים, לא התגלגלות במועדונים. ובכל זאת - שים לב להערתו של davidn200: הנהגים היוונים מטורפים, והמילה אינה גוזמה. הערס הישראלי המצוי ייחשב שומר חוק בכרתים. כביש של שני נתיבים יכיל 2 רכבים בכל כיוון. לא מדליקים אורות וסה"כ מצפצפים על כל החוקים. אז גם כהולך רגל הזהר מאד.

אם תעשה את השטות של שכירת טוסטוס דאג לכל הביטוחים והרחב אותם ככל האפשר, לאור סיכוני הכבישים זה חיוני. ובכלל, לפני יציאת מהארץ ודא שרכשת ביטוח בריאות ותאונות המכסה את פעילויותיך הצפויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי בכרתים לפני כשנתיים.

בגדול ההתרשמות שלי מהאי היא בעיקר נופים מדהימים. פחות נמשך לחיי הלילה.

ההמלצה הכי חמה שאני יכול לתת לכם זה לשכור טרקטורונים ליום שלם ולטייל בטבע. חוויה מדהימה ולא יקרה במיוחד באופי יחסי. שאל את אי, ההשכרה למסלולים מומלצים.

פורסם

הייתי ביוון לפני חודשיים בערך, קחו טרקטורונים!

אתם תיסעו הרבה למאליה שנמצאת בערך עשרים דקות, חצי שעה בטרקטורון.

במאליה יש לך את המועדונים ברחוב הברים, הזיג זאג, אפולו, הקנדי, ספארי ועוד מלא.

המון ברים חייי לילה מטורפים אבל מאוד!!! אני לא יודע בדיוק אם בתאריך הזה זה עדיין ככה אני די בטוח שלא אבל אתה הולך להנות מאוד כי עדיין נשארו אנשים.

פשוט צא ותהנה שתבין עד כמה האלכוהול שם זול. כל זה ב20 יורו!

(2 כוסות וודקה רדבול/תפוזים, או 2 בירות. שתי שאטים של משהו שאין לי מושג מהו, ופיש בול לשני אנשים שגם אין לי מושג מה יש שם בפנים אבל אלכוהול זה בטוח).

הגעגועים :puppydoge:mm_cry:

אגב אני זה שמחזיק את השאטים :lol:

מאליה.jpg

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• תוכן חדש...