Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי מוצר מסויים באינטרנט והגעתי לחנות הזאת במקרה, הסתכלתי לראות איפה החנות נמצאת והופתעתי לגלות, שהיא באזור שלי.

אני מהקריות, ומרחק נסיע יחסית קצר ואני שם, נמצא באזור הצ'קפוסט.

הם מוכרים הרבה מוצרים של MEGUIARS וחברות טובות אחרות, וגם יש להם מבצעים על מוצרי טיפוח עד סוף החודש.

לא יודע אם חלק מכם כבר מכיר את החנות, אני בכל אופן לא הכרתי ושמח להכיר :p

http://gymshop.co.il/catalogue/Car_care/

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

לא רוצה לבאס אותך אבל אנחנו כבר מכירים את החנות. יש בפורום מלא ביקורות עליה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לא רוצה לבאס אותך אבל אנחנו כבר מכירים את החנות. יש בפורום מלא ביקורות עליה.

אוקי, משום מה אני עוד לא הכרתי, טוב לדעת שיש גם באזור שלי חנות כזאת, עם כי עכשיו עברתי עליה יותר ביסודיות ואני רואה שאין כל כך הרבה מגוון של מוצרים באתר, חיפשתי כמה מוצרים שרציתי ולא היו שם, חבל.

מישהו מכיר עוד חנויות כאלה באזור חיפה והקריות?

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

דובר רבות בפורום על חנות זו, אחת המסקנות הייתה שבשביל לחסוך כאבי ראש כדאי לבצע איסוף עצמי מהחנות...

• תוכן חדש...