Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נקודה מטרידה..

יש כמה דגמי רכב בעלי גריל מעוצב שחוצה את הפגוש ומגיע עד למטה, עם צלעות כרום אופקיות / אנכיות מפוארות וסמל גדול במיוחד שמוצב במרכז הגריל.

אני מבין את הרצון של המעצבים להיענות לטרנד החזק של ניקור עיניים, אבל להחזיק רכב כזה עם ריבוי תאונות הפגוש בארץ, זה הגיוני? התנגשות קלה בפגוש רגיל - ייתכן שלא יהיו סימנים בכלל. התנגשות בפגוש של לנצ'יה דלתא, מאזדה 6, מרצדס SLS AMG - עלויות מטורפות.

si vis pacem, para bellum

פורסם

אין לזה קשר לשופוני, כן יש לזה קשר בטיחותי, נועד בעיקר להגן (או לגרום פחות נזק ליתר דיוק) בזמן דריסה של הולך רגל בנוסף יש מקדימה גם אזורים סופגי אנרגיה לתאונות רגילות וכ'ו.

אם תשים לב ברוב הרכבים המודרנים המרווח בין הרדיאטור לגריל הוא משהו כמו 20-30 ס"מ זאת על מנת שהולך רגל לא יתנגש במתכת קשה אלה בפלסטיק רק יותר שנועד לספוג זעזועים.

יקר? כנראה שלא ראית את ה-V40 של וולוו ששם יש כרית אויר שמיועדת להולכי רגל, לא חושבים על יקר בנוגע לתיקון של רכב אחרי תאונה, הבטיחות עומדת בראש סדר העדיפויות של מהנדסי הרכב ולא בדיוק מעניין להם כמה יעלה לסדר את הרכב אחרי התאונה :? .

פורסם
אבל להחזיק רכב כזה עם ריבוי תאונות הפגוש בארץ, זה הגיוני?

יש לך סטטיסטיקות על תאונות הפגוש בארץ לעומת העולם? כאלו שיגרמו למרצדס (שאצלה הגריל הוא מסורת עיצובית עשרות שנים) או מאזדה לשנות את עיצוב הפגוש בגרסה המיוצרת לישראל בלבד?

נקודה מטרידה..

דווקא יש אצלך..שתי נקודות מטרידות..לא אחת..קרא פה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הצרכן ״הישראלי״ צריך לוותר על מרצדס, כי לדעת פותח השרשור הוא מעורב בתאונות פגוש יותר מצרכנים אחרים בעולם?

יש סימוכין לסטטיסטיקה הזו?

פותח השרשור ציין זאת גם בכותרת וגם בהודעה עצמה. בישראל יש 0.3% יותר תאונות פגוש מבשאר העולם? או 300%?

זה הבדל רלוונטי כשמציגים טענה כזו.

ואם יש נהג שיודע שהוא נוהג להתנגש בפגושים שלפני, רכב עם פגוש מלא זה הפתרון עבורו?

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

אכן התכוונתי לכך שבישראל יש יותר תאונות פגוש. רושם שלי. אולי מנוגד לסטטיסטיקה מול שאר מדינות העולם. אבל הוולוו של קולגה שבדי אחד נראה כמו חדש, והוא משנות ה90. הוא גר באזור כפרי, חניה בשפע והוא לבד בכבישים. ישראל לא כזאת.

יש כאן מישהו בפורום שנוהג באופן קבוע בעיר עם וותק מעל 5 שנים שלא נכנסו לו בפגוש בכביש או בחניה? אם יש לך אלפא ג'ולייטה, זה לא דבילי שכניסה בפגוש הקדמי תרסק את יצירת האומנות המסוגננת שלך? אין לי שום דבר נגד אלפיסטים, פשוט הסיטואציה מפגרת. ארוע כמעט שגרתי, תוצאות מגוחכות.

razmel, הכוונה היתה לשלוש נקודות. אליפסיס כזה...

si vis pacem, para bellum

פורסם

אילו תאונות פגוש? אהה, אתם מתכוונים ללא יודע לנהוג ולכן לא שומר מספיק מרחק. כי מי ששומר לא מעורב בתאונות פגוש, ואם מישהו לא שמר ממך, אז הוא גם ישלם על התיקון. המחשבה מעניינת, אבל אף יצרן, או צרכן צריך לקחת את צורת הפגוש בחשבון לתיקון בעת תאונה. זה פשוט מוגזם מדי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אכן התכוונתי לכך שבישראל יש יותר תאונות פגוש. רושם שלי. אולי מנוגד לסטטיסטיקה מול שאר מדינות העולם.

אם זה רק רושם שלך, ולא מבוסס על שום עובדה או סטטיסטיקה, לא נראה לי שמרצדס תשנה את עיצוב הגרילים ופס הייצור שלה למכוניות שמשווקות בשוק הישראלי, והטענה המוחצת על הדוגמא של הוולוו הבודדת של קולגה שלך - גם לא תשפיע לדעתי.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

wwave

בקרוב בישראל, במיוחד בשבילך - פגושי פלסטיק שחורים ומכוערים, אבל בעיקר זולים!

Fiat_Punto_front_20071204.jpg

אהה רגע...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תכלס? הפגושים הזולים פרקטיים פי כמה.

יש מכוניות בודדות (ואיזה דגם של פז'ו, נדמה לי 206)

שבהן הגרסה הבסיסית מגיעה עם פגושים חצי צבועים,

כשהחלק הלא צבוע אסתטי ומשתלב עם שאר העיצוב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...