Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם ניתן לומר שיש צליל אופייני לכל מותג רמקולים ספציפי?

למשל, האם FOCAL זה צליל בהיר בדרך כלל? מה לגבי מוראל, MBQUART ואחרים?

פורסם

לא לפי מותג, אלא לפי החומרים שמשתמשים בהם ליצירת הרמקול.

ליין מוצרים של חברה יכול.להשתרך על פני מגוון סוגי חומרים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה נכון שהחומר שמורכב ממנו הרמקול ושאר התכונות שלו הן אלו שיקבעו את אופיין הצליל הסופי שלו - אבל!

למותגים מסויימים יש נטיה מסויימת לסוג של צוויון צליל ויש בינם כאלו שניתן ממש להכנות להם "חתימה" של אופי צליל.

מוראל וסיז מתאפיינים מאוד בצליל חם בעיקר למשל.

מותגים כמו פוקל, הרץ בדרך כלל מזוהים בדיוק בצד השני של הקשת.

והנה מגיע האבל הנוסף

גם בחירת הקרוס אובר, בעיקר בחירת הקרוס אובר בעצם - משפיעים מאוד על אופי הצליל.

נקודות החיתוך ואיזון ההספקים ומתלול החיתוך הם מהווים גורם מכריע באופי הצליל שיתקבל מרמקול כזה או אחר.

אני משתמש ברמקולים שיכולים בו זמנית להיות מאוד קרים או מאוד חמים כי הם מנגנים לשני הכוונים היטב - זה עניין של כמה לחיצות כפתור ואני יכול פשוט לשנות את כל האופי של המערכת.

שמעתי DLSים שנשמעו חם ומדהים ושמעתי DLSים שנשמעו צלול וחד.

שמעתי הרצים שנשמעו כמו חלום רטוב במובן של חום ושמעתי הרצים שהתחושה שלי היתה כמו לשתות מים קרים - גם טוב אבל מאוד שונה.

אני למשל מאוד אוהב רמקולים שהממברנה שלהם עשויה מנייר או משי - בד"כ הבחירות שלי יהיו מבוססות על החומרים האלה.

היו לי גם רמקולים עם ממברנת פוליפרופילן שמאוד אהבתי ויש עוד חומרים מרשימים כמו קוולאר למשל שמאוד אהבתי בוופרים או אלומיניום שהוכיח את עצמו מאוד מוצלח בסאב וופר ועוד ועוד.

מה אתה מחפש?

כמה אתה מעוניין להשקיע?

ותזכור שזה בעיקר עניין של כוונים והתקנה הרבה מעבר לבחירת הרכיבים.

עריכה - אני רואה שאתה מחפש רמקולים עם נטיה לחום ופירוט

השאלה מה גודל ההשקעה.

מוראל למשל - הייתי מתמקד רק בשלושה חלקים ובסדרות הגבוהות בלבד.

סקאן ספיק או מבוססים שלהם וSEAS יהיו באופן טבעי הדבר הבא שעולה לי בראש.

ובסופו של דבר - HAT שזה המותג שבו אני משתמש כבר באזור השש שנים (הייבריד אודיו) - הם סופר מפורטים והוופרים שלהם מאוד חמים לאוזן, למיד ולטוויטרים שלהם יש נטיה טבעית טובה יותר דווקא לאופי הקר - אבל זה משהו שבקלות אתה יכול לכוון ולשלוט בו - הדבר האחרון שאני יכול לאמר על המערכת שלי זה שהיא קרה (למרות שאני פולני)

אבל יש עוד כל כך הרבה מותגים - זה כמעט אין סופי אם אתה פותח את הראש לאפשרויות רבות או מוכן לנסות דברים על עיוור.

לא יודע מה התקציב שלך ועד כמה אתה מחפש להתפרע עם המערכת ברכב בכלל.

העצה הכי טובה - תגיע למפגשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התשובה המפורטת, תענוג לקרוא.

הסיבה לשאלה, מעבר לתקציב, זה מאיזה כיוון מתחילים, לכן רציתי לברר בעניין מאפייני צליל כלליים.

לאילו דגמי רמקולים יש וופר קרטון?

• תוכן חדש...