Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם, ותודה מראש על העזרה.

החזרתי רכב ליסינג בסיום התקופה (3 שנים) חברת הליסינג מבקשת על תיקונים ועוד כל מיני פינות(פנס שבור במראה+ניקוי מיוחד(250 ש"ח) כמעט 4000 ש"ח. האם זה הגיוני? כמובן שהאוטו לא במצב מעולה כי מן הסתם הוא היה בשימוש שלוש שנים, אז יש כמה שריטות וכו' אבל לא משהו חריג שוב לרכב שנסע 3 שנים.

האם יש לי משהו לעשות בנידון? שמאי פרטי? לתקן בעצמי? להתנגד? לא יודע..

אשמח לחוות דעת שלכם!

וחג שמח

• ספונסר פורום
פורסם
היי לכולם, ותודה מראש על העזרה.

החזרתי רכב ליסינג בסיום התקופה (3 שנים) חברת הליסינג מבקשת על תיקונים ועוד כל מיני פינות(פנס שבור במראה+ניקוי מיוחד(250 ש"ח) כמעט 4000 ש"ח. האם זה הגיוני? כמובן שהאוטו לא במצב מעולה כי מן הסתם הוא היה בשימוש שלוש שנים, אז יש כמה שריטות וכו' אבל לא משהו חריג שוב לרכב שנסע 3 שנים.

האם יש לי משהו לעשות בנידון? שמאי פרטי? לתקן בעצמי? להתנגד? לא יודע..

אשמח לחוות דעת שלכם!

וחג שמח

א. שמאי פרטי .

ב. יש מה שניקרה שימוש סביר ברכב ,ובטח שימוש של שלוש שנים .

ג. נזקי פח תלוי אופי הנזקים , שבר של פנס יש לשאת בעלות פנס ולבדוק כמה חייבו אותך

שלח אלי את דוח השמאי של חברת הליסינג אנסה לעזור לך אם אפשר .

0546999223 אלי אמרן שמאי רכב

המייל שלי [email protected]

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם
א. שמאי פרטי .

ב. יש מה שניקרה שימוש סביר ברכב ,ובטח שימוש של שלוש שנים .

ג. נזקי פח תלוי אופי הנזקים , שבר של פנס יש לשאת בעלות פנס ולבדוק כמה חייבו אותך

שלח אלי את דוח השמאי של חברת הליסינג אנסה לעזור לך אם אפשר .

0546999223 אלי אמרן שמאי רכב

המייל שלי [email protected]

אלי חבר יקר

אתה שמאי רכב לא מחליט בשביל בעל הרכב (חברת הליסינג מה זה שימוש סביר) חברת הליסינג פונה לשמאי ומבקשת הערכה לתיקון כל הנזקים שהמאי מוצא ברכב והם היחדים שיכולים להחליט מה לחייב ומה לא

פורסם

לא מסכים.

יש עניין של "בלאי סביר"

עניין של "בלאי סביר" זה לא משהו שכל אחד יכול לפרש כראות עיניו. ואם כן, לצורך כך יש בתי משפט.

בכלל, מאוד מעניין לראות תמונות של האוטו מכל זווית וגם תמונות של פנים הרכב.

אם חברת הליסינג מחייבת על ניקוי כללי 250 שח, כאשר הרכב במצב סביר לאחר 3 שנות שימוש, הרי שאני אישית רואה בכך חריג, שהרי לא ניתן ליתן למישהו להשתמש ברכב שלוש שנים, ולצפות שתא הנוסעים והכסאות יהיו כמו ביום ייצור הרכב.

מאוד מעניין, ובכלל, איזו חברת ליסינג? איזה חוזה ליסינג ומהם התנאים לעניין מצב החזרת הרכב נחתם בינהם?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה על התשובות וסליחה שלקח לי זמן להגיב.

החברה היא "קל אוטו" בעניין החוזה- אין לי מושג אני צריך למצוא.

אני מבין שבגדול יש על מה להתווכח ולא לקחת את ההחלטה שלהם כסופית ואחרונה?

פורסם

הי

אם בחוזה שלך רשום שאתה מתחייב לשלם לאחר תקופת הליסינג את הסכום שיקבע השמאי שלהם ולא רק לפי 'בלאי סביר', תהיה לך קצת בעיה להתמקח.

ושוב- לא ראינו את הרכב כך שקשה להגיד, יש מכות פח? שריטות חניה? ריפוד קרוע?

דבר נוסף, האם לקחת מהם ליסינג פרטי, או שזה דרך מקום העבודה? האם אתה עומד לקחת מהם רכב אחר במקום?

אם אתה ממשיך את ההתקשרות עימם הרי שיש לך עמדה טובה למיקוח.

פורסם

היי,

החוזה הוא דרך החברה אבל הפסקנו לעבוד איתם- לכן אולי הם ממש לא מתחשבים.

לגבי הרכב- כמו שאמרתי יש בלאי סביר ביותר- ממש לא ריפודים קרועים וכאלו, אבל יש שריטות חניה, יש מכה קטנה ביותר מאחורה.

שוב לטעמי זה בלאי סיבר אבל מן הסתם שאין לזה הגדרה מדוייקת.

• תוכן חדש...