Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים, אומנם מעט טיפשי וללא התראה, אבל חבר טוב צריך עזרה, אז החלטתי לנסות.

אנחנו צריכים טנדר, להוביל 6 פלטות של גבס, מרחק של 6 רחובות בתל אביב.

אם במקרה מישהו לא צריך את הטנדר שלו למשך שעה-שעתיים באזור המרכז, עזרתו תתקבל בברכה.

כמובן שהרכב יחזור מתודלק, בנוסף אני מבטיח ניקוי פנימי עליי.

תודה לעוזרים, וסליחה מראש על ההודעה המוזרה :)

פורסם

היום נזכרתי בדובוני אכפת לי

הם היו מתאימים למשימה, לא חושב שמישהו שלא בא להציל את העולם יתנדב למשימה

אבל יש כאלו, אולי פעם בחיים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הסתדרתי האמת, בדיוק באתי לרשום.

אגב, לא ביקשתי התנדבות, ביקשתי השאלה של הרכב לשעה-שעתיים, יש לא מעט אנשים שמחנים את הרכב ליד העבודה עד סוף היום, ומסתבר שאחד מהאנשים האלה דווקא הסכים לנדב את הרכב שלו.

פורסם

לא זוכר איך בדיוק עובד השירות הזה אבל תבדוק אופציה לקחת רכב מקאר טו גו. אולי יש להם טנדר או משהו שיתאים לך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
היום נזכרתי בדובוני אכפת לי

הם היו מתאימים למשימה, לא חושב שמישהו שלא בא להציל את העולם יתנדב למשימה

אבל יש כאלו, אולי פעם בחיים

אל תיהיה כל כך סקפטי, לפני כמה שנים כשאחי הגדול רצה לעבור דירה אחד מחברי הפורום (במקרה גם ספונסר פה..) השאיל לי את הטנדר שלו לאיזה 4-5 שעות ללא תמורה.

יש אנשים טובים באמצע הדרך ודווקא פה ב"קהילה" הקטנה שלנו יש לא מעט מהם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...