Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 15 אלף לפיג'ו 206 (180 אלף)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב :)

טיפול ראשון שאני עושה לרכב שלי, פיג'ו 206 2002 מנוע 1400 אוטומט, רציתי לדעת מה אני צריך להחליף בטיפול התקופתי ומה כדאי לבדוק אחרי שהאוטו הגיע ל180 אלף בכללי, אני יודע שב160 החליפו רצועת טיימינג, יש צורך להחליף שוב??

וכמה יעלה לי כל הסיפור של הטיפול תקופתי כולל עבודה בערך? אני חייל אז אני רוצה לדעת בערך כמה כסף להכין ולהגיע למוסך.

תודה רבה.

• ספונסר פורום
פורסם

בקילומטראז' כזה זה פחות חשוב לדעת מה מחליפים לפי הספר ויותר חשוב לדעת מה החליפו בעבר.

באופן כללי אם עשו לרכב טיפול גדול ב-160 אלף קילומטרים והחליפו את כל מה שהיה צריך להחליף (טיימינג, פלאגים, מסננים) אז מדובר בטיפול קטן יחסית שכולל בעיקר שמן, מסנון שמן ומסנן אוויר. כמובן ברקסים, במידה וצריך לאחר בדיקה של הרכב. אבל שוב, צריך לבדוק מה בדיוק בוצע בטיפול האחרון ואז להחליט. יש לך קבלה או מסמך מהמוסך לגבי העבודה שבוצעה?

פורסם

אם החליפו פלאגים, אז בגדול צריך להחליף שמן מנוע, מסנן אוויר ומסנן שמן.

עלות החלקים נעה סביב 150-250, כאשר ההצעה הזולה כוללת שמן באיכות טובה ומסננים תחליפיים.

ההצעה היקרה יותר היא עבור שמן באיכות גבוהה ומסננים מקוריים.

העבודה על דבר כזה צריכה להיות עד 100 שח, וגם זה יותר מדי.

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

פילטר דלק ומי קירור כדאי גם להחליף?

מי קירור יש לי כרגע של אמריקן משהו בצבע ירוק אמרו לי זה לא טוב לפיג'ו אבל זה תמיד היה מאז שהבעלים הקודמים קנה את האוטו! כדאי להחליף או שלא כדאי לגעת?

• תוכן חדש...