Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי קנייה מוצלחת של הנקסוס 10. חשקה נפשי בנקסוס 4.

נכנסתי לגוגל פליי, הגעתי לעמוד הקנייה. ובשום שלב לא נשאלתי לגבי צבע המכשיר.

האם יש כאן כאלה שהזמינו מהאתר. ואם בכלל ניתן להזמין את הנקסוס הלבן? או שעליי להסתפק בשחור :-(

צום קל.

פורסם

או שתחכה חודש לנקסוס 5. הוא לא יעלה 199 דולר, בזה אני די בטוח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כן, זה בטוח. נצטרך כנראה להסתפק בשחור.

Mr.Z, סליחה שלא ציינתי זאת בתחילה. אך מבחינתי להוציא יותר מ2000-1500 ש"ח על מכשיר. לא מתקבל על הדעת.

לצורך הענײַן, כרגע יש ברשותי נוקיה 5800 כבר מעל ל5 שנים.

אם יצא מכשיר חדש בהמשך שיתאים לי נעביר את המכשיר הזה לזוגתי. ונרכוש אותו לכשתהיה הזדמנות להביאו מארה"ב במחיר מסובסד.

כאן כאמור, מדובר במחיר מגוחך לכל הדעת בהשוואה לתמורה המתקבלת מהמכשיר.

המתנה למה יגיע בהמשך לא נגרמת ככה אני אשאר עם הנוקיה עוד 5 שנים :-)

פורסם

לדעתי, לקנות עכשיו זו טעות.

זו תקופת ״מעבר״ ועומדים לצאת כמה מכשירים טובים.

חכה לנקסוס 5, זה לא רחוק.

פורסם

ומה הייתרונות של נקסוס 5 העתידי לעומת נקסוס 4 ? לבחור יש שיקולים כלכלים מוצדקים ואין צורך לשגע אותו באמירות ללא בסיס לגבי המחיר של נקסוס 5 והתאריך שבו הנקסוס יהייה זמין לרכישה.

אולי גוגל יקשיחו את פרוצדורת הקנייה בגוגל פליי והבחור לא יוכל לרכוש ישירות מגוגל פליי ?

אם המחיר של אייפון 5 או 5S היה כמו המחיר של נקסוס 4 אני אישית הייתי זורק קיבנימאט את הנקסוס 4 עם מערכת ההפעלה ג'לי בין מקומה גבוהה ורוכש אייפון 5.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם המחיר של אייפון 5 או 5S היה כמו המחיר של נקסוס 4 אני אישית הייתי זורק קיבנימאט את הנקסוס 4 עם מערכת ההפעלה ג'לי בין מקומה גבוהה ורוכש אייפון 5.

shut-up.jpg

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

Mr.Z, סליחה שלא ציינתי זאת בתחילה. אך מבחינתי להוציא יותר מ2000-1500 ש"ח על מכשיר. לא מתקבל על הדעת.

מאז ה- 5800 שהיה לי כבר החלפתי 3 מכשירים.

HD2

MOTOROLA RAZR

OPTIMUS G

ה- 5800 היה נחמד לזמנו, ביחס למכשיר עדכני הוא ממש לא שם.

פורסם
מאז ה- 5800 שהיה לי כבר החלפתי 3 מכשירים.

HD2

MOTOROLA RAZR

OPTIMUS G

ה- 5800 היה נחמד לזמנו, ביחס למכשיר עדכני הוא ממש לא שם.

הוא נחמד שהוא מחזיק מעמד כל הזמן הזה. זה כן.

מעבר לזה, כל מה שקשור לגלישה וכל נושא הרשת :oops: שלא נדע.

לצורך זה יש לי 3GS. שברגע שיגיע הנקסוס 4, אני אשים אותו מתחת לגלגל הרכב כסטופר נגד דרדור.

לנוקיה יש יתרונות באיכות שיחה ובקליטה שהרבה מכשירים אחרים לא מספקים. אפילו לא האייפונים למיניהם.

פורסם

אם יצא מכשיר חדש בהמשך שיתאים לי נעביר את המכשיר הזה לזוגתי. ונרכוש אותו לכשתהיה הזדמנות להביאו מארה"ב במחיר מסובסד.

כאן כאמור, מדובר במחיר מגוחך לכל הדעת בהשוואה לתמורה המתקבלת מהמכשיר.

המתנה למה יגיע בהמשך לא נגרמת ככה אני אשאר עם הנוקיה עוד 5 שנים :-)

אם החזקת עם ה-5800 כל כך הרבה זמן, עוד חודשיים לא ישנו הרבה.

הנקסוס 5 כנראה יהיה שוב מכשיר "bugdet" כמו שהיה עם הנקסוס 4 וכנראה יכלול הרבה

שיפורים ותיקונים (כמו לדוגמא בעיית ה-התחממות).

יש לך אפשרות ללכת גם על Galaxy S3.

פורסם

לצורך זה יש לי 3GS. שברגע שיגיע הנקסוס 4, אני אשים אותו מתחת לגלגל הרכב כסטופר נגד דרדור. - טעות

לנוקיה יש יתרונות באיכות שיחה ובקליטה שהרבה מכשירים אחרים לא מספקים. אפילו לא האייפונים למיניהם.

אתה עוד תופתע :-)

יש לי גם אייפון 3GS תקין וגם נקסוס 4. איכות השמע של הספיקר של אייפון 3GS טובה יותר מזו של נקסוס 4. אומנם עוצמת השמע של הנקסוס גבוהה יותר אבל 'רעשנית' או צורמנית לטעמי.

פורסם
אחרי קנייה מוצלחת של הנקסוס 10. חשקה נפשי בנקסוס 4.

נכנסתי לגוגל פליי, הגעתי לעמוד הקנייה. ובשום שלב לא נשאלתי לגבי צבע המכשיר.

האם יש כאן כאלה שהזמינו מהאתר. ואם בכלל ניתן להזמין את הנקסוס הלבן? או שעליי להסתפק בשחור :-(

צום קל.

רגע לפני שהנקסוס 4 מגיע לרמת מחיר של HD2 שחוט בשוק היד שניה (פשוט מדהים כמה שזה מגוחך, ותודה לגוגל) - החלטתי למכור את שלי השבוע, כשהוא במצב חדש לחלוטין. גוגל הכריזו בחודש האחרון שהמלאי של הלבן נגמר ולא יחודש, אך עדיין ישנם מקומות שמוכרים אותו.

את שלי לקחתי כי לא היה שחור (...figures) :roll:

פורסם

מרק, כתבתי את זה כהלצה בהמשך למה שכתבת על הנקסוס 4.

באמת הופתעתי מאיך שאייפון 3GS עובד חלק וטוב יחסית. למכשיר בגילו.

חבל מאוד שהעדכון לIOS 7 לא יכלול לפחות עדכון ויזואלי קל גם ל3GS.

פורסם
מרק, כתבתי את זה כהלצה בהמשך למה שכתבת על הנקסוס 4.

באמת הופתעתי מאיך שאייפון 3GS עובד חלק וטוב יחסית. למכשיר בגילו.

חבל מאוד שהעדכון לIOS 7 לא יכלול לפחות עדכון ויזואלי קל גם ל3GS.

ממש לא הלצה בדקתי 1:1.

שוב פעם אני חוזר על דבריי, במחיר של נקסוס 4 אין תחליף ראוי לשמו.

• תוכן חדש...