Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסרשמיט

bagira
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

והמסרשמיט מרחובות לדעתי כבר מזמן החליפה את הבעלים, וכעת נוסעת יפה מאד ומשתתפת בכל מיני אירועים (בעזרתו העדיבה של אותו הזאב)!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מחפש מסרשמידט שהייתה שייכת לבחור ממזכרת בתיה ורוצה לרכשה מחדש.

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם
מחפש מסרשמידט שהייתה שייכת לבחור ממזכרת בתיה ורוצה לרכשה מחדש.

אני יליד המקום ומאז ומעולם אהבתי מכוניות מיוחדות וישנות, מעולם לא ראיתי מסרשמידט במזכרת-בתיה.

ואני מדבר על שנת 80 ומעלה(כשהיית בן 10 והתחלתי להתעניין בעולם הזה).

יכול להיות שאני טועה או שהרכב היה מאופסן אבל זה המידע שאני יכול לחלוק.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אני יליד המקום ומאז ומעולם אהבתי מכוניות מיוחדות וישנות, מעולם לא ראיתי מסרשמידט במזכרת-בתיה.

על פי הסגנון, אתה לא ממש וותיק שם אבל חצוף עם וותק אתה על בטוח.

בשנת 79 הייתה ברשותי פיירבירד 75 ונהגתי עם רישיון למזכרת (ואז נתנו רישיון רק מגיל 188) אז תעשה חשבון אם אתה יודע כל כך טוב הכל.

הרכב היה שייך לחבר (והרישיונות עדיין אצלו כי הקונה לא שילם את כל הכסף).

רק לפני שנה החבר עבר להתגורר במקום אחר ומחפשים את הרכב.

היה רכב כזה גם בפתח תקוה בשנות השישים.

פורסם

על פי הסגנון' date=' אתה לא ממש וותיק שם [b']אבל חצוף עם וותק אתה על בטוח[/b].

בשנת 79 הייתה ברשותי פיירבירד 75 ונהגתי עם רישיון למזכרת (ואז נתנו רישיון רק מגיל 188) אז תעשה חשבון אם אתה יודע כל כך טוב הכל.

אם מישהו חצוף פה, זה אתה ג'ו...וכנראה גם לא חכם גדול...

קצת סבלנות והבנת הנקרא היתה מולידה הודעה אחרת.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
יש אומרים עשו אותם מקוקפיט של מטוסי מלחמת העולם השנייה. מעניין עד כמה זה נכון.

זה אכן, רק מיתוס. הרכב לא נבנה מחלפי מטוסים אבל בגלל שכל עובדי החברה היו מהנדסי מטוסים הרכב החמוד הזה :lol:יצא קצת דומה לכלי טיס אבל אני לא חושב שזה יותר עמוק מזה.

להלן לינק לכתבה על מסרשמיט בYnet, יכול להיות ששם תמצא את התשובות שאתה מחפש, יותר ממה שיש לי להציע:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3560713,00.html

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
על פי הסגנון...

מפאת כבוד משתתפי הפורום ומפאת ממלכתיות התפקיד, אני אמנע מלציין מה לומדים עליך "על פי הסגנון" אבל שלא תהיה לך טעות, זה די ברור!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה אמיתי??

טוב, רמזו לך כאן מס' דברים, לא בטוח שאתה מבין, אבל היי...כולנו מוגבלים...8)

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

מה שבטוח, אתם כותבים על הכל ומפתחים פה כל נושא לדיון רחב משתתפים אבל...תשובה של ממש שתביא תועלת...יוק!

ותודה, אין צורך להגיב בחזרה כי ממילא מה שאתם כותבים פה לא ממש יביא למציאת הרכב הנדון!

פורסם
יש אומרים עשו אותם מקוקפיט של מטוסי מלחמת העולם השנייה. מעניין עד כמה זה נכון.

זה נכון מאד.

לי בגן הפרטי (וזה היה לפני המון זמן) עמדה כזו אחת בחצר...ההגה שלה זה כמו הגה של מטוס וגם שאר החלקים

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם
זה נכון מאד.

לי בגן הפרטי (וזה היה לפני המון זמן) עמדה כזו אחת בחצר...ההגה שלה זה כמו הגה של מטוס וגם שאר החלקים

אני אישית לא יודע הרבה על מסרשמיט, אבל אם לצטט מכתבה בYnet על מסרשמיט: "...אם שמעתם עליה פעם, טובים הסיכויים שמישהו הזכיר כי היא בנויה מחלקי מטוסים שיצאו משימוש. זה לא קרה. האמת פשוטה הרבה יותר: מתכנניה עיצבו מטוסים למחייתם, במשך שנים ארוכות. לא פלא על כן שהיא מזכירה כלי טיס זעיר, ללא כנפיים"...."כלי פרימיטיבי אפילו בסטנדרטים אלה. כידון אופניים שימש כאן כהגה, ורק בשלב מאוחר יותר עברו להשתמש בהגה פלסטי שהזכיר במידת-מה את זה המותקן במכונית."

מקווה שיכולתי לעזור.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

כמה אתה יכולים לבלבל תשכל

לא חלקים של מטוסים ולא נעלים

הדבר שמזכיר אולי משהו ממטוס זה ההגה והחופה

המסרשמיט הגיעו ב שלוש גרסאות messerschmitt kr175

messerschmitt kr200

והטיגר 500 בעל ארבע גלגלים שיוצר בכמות של 250 יחידות לזכרוני

כדי לנסוע לאחור היה צריך לכבות את המנוע להפוך קוטביות ולהניע את המנוע בכיוון סיבוב הפוך

ואז היה 4 הילוכים לאחור:) מערכת מסובכת אני מכיר רכב כזה בארץ שעומד בגלל תסבוכת חשמלית כמה שנים

nxranhy1.jpg

מסרשמיט.jpg

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

אולי יש קשר לרכב הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=238521&highlight=%D7%9E%D7%A1%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%98

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

• תוכן חדש...