Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי ריצה עמידות לחיילים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

כחייל קרבי מגיעה לי הנחה לנעלי ריצה ברשת "ספורט וורטהיימר".

איזה נעל מומלצת לריצות של עד 10 ק"מ בשבוע על חצץ?

האם בכל חנות ברשת הזו מודדים את כף הרגל או שזה רק חנויות מובחרות?

פורסם

לך לפי נוחות. אני אישית עם סאקוני הוריקן 13. רק לא הבנתי על איזה 10 ק"מ אתה מדבר. אתה בטח מתכוון ל12+2 אלונקות :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
ערב טוב לכולם.

כחייל קרבי מגיעה לי הנחה לנעלי ריצה ברשת "ספורט וורטהיימר".

איזה נעל מומלצת לריצות של עד 10 ק"מ בשבוע על חצץ?

האם בכל חנות ברשת הזו מודדים את כף הרגל או שזה רק חנויות מובחרות?

אם אתה על חצץ ( לא אספלט, כן? ) תחשוב גם בכיוון נעל שטח, הן יהיו יותר עמידות אך לרוב גם סוליה פחות רכה.

ההוריקן לא בטוח יתאים לך בגלל העובדה שהוא עם תמיכה ( לקריסה / פלטפוס ).

אז נתחיל מזה - אתה מודע לבעיה כלשהי? פלטפוס? קריסה? אלפוס?

השלב השני - נעלי ריצה של סאקוני ממה שאני ראיתי פחות עמידות מאסיקס, לא יודע לגבי מיזונו שגם מחזיקים שם, ככה שאם אתה הולך על נעל רגילה ואתה אומר שאתה רץ על חצץ, לא הייתי ממליץ בחום על סאקוני.

שלב שלישי - לך לחנות, תמדוד גם מיזונו וגם אסיקס.

הדגם שלדעתי הכי כדאי לאספלט זה הנימבוס 15. נעל יחסית מאסיבית ככה שגם עם אספלט אני לא בטוח שיקרה לה משהו.

תשווה את זה לעוד זוג או 2 אחרים ( כמובן בתנאי שהיא משתתפת במבצע, אם לא תיראה גם את הקומולוס 15 שלהם שגם כן מעולה ) ותיראה מה הכי נוח לך.

פורסם

הסאקוני סיימו אצלי מסלול חי"ר מלא ללא קרע אחד. ריצות על חצץ, חול הרים ומה שלא תרצו. לי אישית, הן היו הרבה יותר נוחות ממיזונו, אסיקס וניו-באלאנס שמדדתי באותה הזדמנות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

אישית אני לא יכול להמליץ כי אני פחות רץ בשטח,יותר ריצות כביש.

אבל לדעתי חפש באינטרנט נעלי trail של החברות המובילות סקוני,מיזונו,אסיקס.

תרשום לעצמך כמה דגמים שקיבלו ביקורות טובות על פתק,גש לחנות הקרובה והדרך הכי טובה לקנות חוץ מהמלצות של אנשים באינטרנט היא אתה עצמך,תלך עם הנעל,תחוש אם היא נוחה לך ומחזיקה לך את הרגל כמו שצריך.

סתם לדוגמא דגם trail חדש של מיזונו :

http://www.runners.co.il/store-product-1073-Mizuno-Wave-Ascend-8.html

Good luck :p

פורסם
הסאקוני סיימו אצלי מסלול חי"ר מלא ללא קרע אחד. ריצות על חצץ, חול הרים ומה שלא תרצו. לי אישית, הן היו הרבה יותר נוחות ממיזונו, אסיקס וניו-באלאנס שמדדתי באותה הזדמנות.

מנסיון שלי ושל עוד 2 אנשים שאני מכיר, בטריומף 10 יש חלק מאוד עדין,

http://www.ibodyfit.com/images/SauconyTriump10.jpg

בנעל העליונה יש איזה רצועה שמחברת בין 2 הצבעים, אני לא יודע כמה היא תחזיק מעמד בחצץ ( אם הוא היה אומר אספלט לא הייתי מוציא מילה ). אגב היה לי גם טריומף 9 והיא בהחלט אחלה, משהו בחדשים עבד כניראה פחות טוב.

אני מאמין שזה משתנה אם הוא יבחר נעל שטח שלהם, הן יותר עמידות.

פורסם

חד משמעית אסיקס! נוחות מאוד, חזקות, עברו אצלי שירות קרבי אינטנסיבי. הן אכלו הכל! חצץ, בוץ, מה לא

סיימו את השירות בכבוד ובמצב סבבה לגמרי! חוץ מקרע קטן שקרה באשמתי (יצאתי לריצת לילה ולא שמתי לב לגדר טייל)

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

עברתי שירות קרבי (חי"ר) מלא עם נעלי אסיקס, והם ממשיכים איתי עד היום (סוגרות יותר מ-5 שנים).

שנה שעברה נתקעתי בברזל, ונוצר קרע קטן בבד, מלבד זה (וגם זה באשמתי) אין תלונות.

ד"א, גם אני קניתי את הנעליים האלו עם השובר הנחה, המחיר הסופי פשוט מצחיק (הלוואי שהיו לי כמה שוברים כאלה).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

גם לי יש אסיקס כבר 6 שנים (!!!!) בשימוש אינטנסיבי.

הם קצת קרועות ושחוקות אבל אני פשוט לא יכול להפרד מהם, הנעל הכי נוחה שאי פעם הייתה לי.

קניתי עכשיו סוקוני ואני מקווה שהאסיקס סוף סוף יצאו לפנסיה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הטריומף זה דגם יותר זול, ופחות טוב. אני דיברתי על סאקוני הוריקן 13. זו נעל עם בקרת יציבות (לא ESP :lol: ,אלא תמיכה באזור הקשת של כף הרגל, מה שאין בטריומף.), וכפי שכתבתי היא שרדה מסלול חי"ר מלא (כולל חצץ, חולות ומה שלא תרצו), ואצלי עד היום ליום יום (אמרו לי פה בפורום שאחרי 3 שנים צריך להחליף נעלי ריצה). ההוריקן 13 עלו בזמנו 1100 ועם ההנחה של הלוחמים יצא לי באזור ה200 נראה לי. היום יש דגם שנקרא הוריקן 15 כבר, ואין לי מושג מה מחירו.

פות"ש, מכל התגובות תסיק שכל אחד וכוס התה שלו. בסוף, זה עניין של נוחות. אני אישית כל הזמן עם סאקוני. כמו שאתה רואה, יש חברה שמעדיפים אסיקס, ובטח יש כאלה שלא יורדים ממיזונו. לכן, קח את הזמן בחנות, תמדוד כמה סוגים. תנסה לרוץ, לקפץ או לא יודע מה. מה שהכי נוח לך תיקח.

פורסם
הטריומף זה דגם יותר זול, ופחות טוב. אני דיברתי על סאקוני הוריקן 13. זו נעל עם בקרת יציבות (לא ESP :lol: ,אלא תמיכה באזור הקשת של כף הרגל, מה שאין בטריומף.), וכפי שכתבתי היא שרדה מסלול חי"ר מלא (כולל חצץ, חולות ומה שלא תרצו), ואצלי עד היום ליום יום (אמרו לי פה בפורום שאחרי 3 שנים צריך להחליף נעלי ריצה). ההוריקן 13 עלו בזמנו 1100 ועם ההנחה של הלוחמים יצא לי באזור ה200 נראה לי. היום יש דגם שנקרא הוריקן 15 כבר, ואין לי מושג מה מחירו.

שניהם מתומחרים באותו תג מחיר היום, 850 שקלים.

אין לי מושג למה הם תומחרו 1100 ש"ח, ממה שאני יודע דווקא דגמים קודמים היו זולים יותר.

וכמו שציינת, ההבדל העיקרי בינהם זה התמיכה למי שיש פלטפוס/קריסה, אני אף פעם לא אמליץ למישהו שאין לו את זה או זה לקנות נעל כזו בגלל שברגע שמודדים לא מרגישים את זה, אבל מאוד ייתכן שאחרי כמה שעות של עמידה ממושכת יהיו כאבים חזקים באיזור בו הנעל יותר קשה.

פורסם

למה 1100? כנראה כי זה ורטהיימר. אם הוא לא היה מוגבל, אז יש במרחק 5 דקות ממני חנות של בחור שמייבא נעלי סאקוני. התמיכה לא מפריעה לכלום, לי אין פלטפוס וכף הרגל שלי בסדר גמור. התמיכה והגמישות של ההוריקן מאפשרות להן להיות יעילות בהרבה סוגי משטחים. אני לא סתם כותב, יש לי גם נעלי סאקוני יותר זולות, מהחבורה של הטריומף. הן פחות גמישות, וזו תכונה חשובה מאוד למי שהולך לרוץ על משטחים כמו: חצץ, חול וכדומה.

פות"ש, משהו ששכנו לציין לפני כן, בנוסף לנוחות חפש נעל גמישה יחסית, כזו שתתאים את עצמה לתנועות של כף הרגל שלך. נעל קשיחה עלולה לגרום לנקעים ופציעות.

• תוכן חדש...