Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

האם למישהו יש נסיון עם האוקטביה החדשה 1.2 TSI? איך היא מבחינת צריכת הדלק?

לפי kml מדובר במספרים ממש לא הגיוניים, גם אם מתעלמים מנתוני היצרן...

פורסם

1/14 ממוצע רגוע ו1/8.5 כשלוחצים חזק את הטורבו, שיוט כביש 6 על 1/20

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

למי יש נסיון באוקטביה החדשה? היא רק הושקה. בכל מקרה לא אמור להיות שונה מהותית מהדור הקודם ורחוק כרגיל מנתוני היצרן. בממוצע על עשרות רכבי ליסינג (כל סוגי הנהגים והנסיעות) 1:12.5. הנהג הכי רגוע שיסע כל היום 90 קמ"ש על כביש 6 (בהנחה שלא יהיו שם פקקים) אולי יגיע ל 1:15\1:16.

פורסם
למי יש נסיון באוקטביה החדשה? היא רק הושקה. בכל מקרה לא אמור להיות שונה מהותית מהדור הקודם ורחוק כרגיל מנתוני היצרן. בממוצע על עשרות רכבי ליסינג (כל סוגי הנהגים והנסיעות) 1:12.5. הנהג הכי רגוע שיסע כל היום 90 קמ"ש על כביש 6 (בהנחה שלא יהיו שם פקקים) אולי יגיע ל 1:15\1:16.

אתה אומר את זה כאילו זה נתון גרוע

נתון מצויין. 1:12.5 זה מעולה. אני נוהג בפורטה ולא מצליח להגיע ליותר מ1:11 ממוצע ואני משתדל אפילו לא להדליק מזגן!!

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
אתה אומר את זה כאילו זה נתון גרוע

נתון מצויין. 1:12.5 זה מעולה. אני נוהג בפורטה ולא מצליח להגיע ליותר מ1:11 ממוצע ואני משתדל אפילו לא להדליק מזגן!!

בכלל לא גרוע - מהמצטיינות בצי הרכב (בקטגוריית משפחתי, אוטומט, בנזין). רק הגבתי למי שכתב 1:20 בשיוט בכביש 6. אין מספרים כאלה.

פורסם

אתה מדבר על הגרסה שהושקה עכשיו של סוף 2013 או תחילת 2013 ???

להזכירך יש לה בעית גיר שאני האמתי לא מעודכן אם בגרסה החדשה הבעיה תוקנה.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם
בכלל לא גרוע - מהמצטיינות בצי הרכב (בקטגוריית משפחתי, אוטומט, בנזין). רק הגבתי למי שכתב 1:20 בשיוט בכביש 6. אין מספרים כאלה.

אוקטביה 2013 ,DSG 7, 1.2 TSI

כבר חצי שנה עם הרכב, נוסע כל יום פעמיים בכביש 6 כ 160 קמ"ש ויש ימים שהרבה יותר. בשיוט רגוע מחשב הדרך מראה 1/20 , לא פעם ולא פעמיים.

למה לי לכתוב את זה סתם ועוד יותר למה לך לכתוב שאין דברים כאלה?

פורסם
אוקטביה 2013 ,DSG 7, 1.2 TSI

כבר חצי שנה עם הרכב, נוסע כל יום פעמיים בכביש 6 כ 160 קמ"ש ויש ימים שהרבה יותר. בשיוט רגוע מחשב הדרך מראה 1/20 , לא פעם ולא פעמיים.

למה לי לכתוב את זה סתם ועוד יותר למה לך לכתוב שאין דברים כאלה?

צריכת דלק מודדים במשאבה. מחשב דרך נותן צריכה רגעית לרגע מסויים, זה אומר שזה נכון לרגע הזה וזהו. זה כמו שכותבים בפרוספקטים היום על חצי מהמשפחתומטיות החדשות שהן עושות 1/20 בינעירוני, בפועל כשמודדים תכל'ס במשאבה כמו שצריך, מי שמצליחה לגרד את ה 1/15-16 נחשבת חסכונית.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
צריכת דלק מודדים במשאבה. מחשב דרך נותן צריכה רגעית לרגע מסויים, זה אומר שזה נכון לרגע הזה וזהו. זה כמו שכותבים בפרוספקטים היום על חצי מהמשפחתומטיות החדשות שהן עושות 1/20 בינעירוני, בפועל כשמודדים תכל'ס במשאבה כמו שצריך, מי שמצליחה לגרד את ה 1/15-16 נחשבת חסכונית.

אני לא מוצא דרך אמיתית ביומיום למדוד בפועל צריכה בינעירונית. אין מצב שבעולם שאכנס לתדלק בחאן אלייקים, אעלה לכביש 6 ואסע במיוחד בשיוט רגוע עד צומת בית קמה ואתדלק שוב.

לעניות דעתי אם באמת אעשה זאת, כמו ביום יום (לבד באוטו, חלונות סגורים, עם מזגן, 110 קמ"ש ) אני לא רואה שום סיבה שלא אצליח להגיע ל 1/20 .

כמובן שזאת רק השערה ואני לא יכול להוכיח אותה. מי שמדד מוזמן להגיב :lol:

פורסם

צודק אבל אני אוהב לקרוא לזה "בינעירוני ברוטו", ז"א כולל היציאה מהאזור העירוני והחזרה אליו. כמובן שכדי לקבל מספרים רלוונטיים החלק העירוני צריך להיות כמה שיותר קטן.

אבל, אם אתה רוצה באמת למדוד (לא אתה ספציפית אלא כל אחד) זה פשוט יחסית. בהנחה שאת הצריכה העירונית אפשר לדעת (כי הרי אזור הנסיעה העירוני הוא בדיוק הבעיה בלמדוד בינעירוני, אז אני מניח שכל אחד שרוצה יכול למדוד צריכה עירונית ברכב שלו), אזי אפשר פשוט לתדלק פול לאפס את המד, לספור את הק"מ בדרך העירונית עד להגעה לבינעירוני, ואח"כ בכניסה לאזור העירוני שוב להפסיק את המדידה הבינעירונית ולעבור לעירונית. בסוף אתה מקבל (לדוגמא) על 200 ק"מ "ברוטו" נניח 190 ק"מ בינעירוני ו 10 ק"מ עירוני, אם נניח שהרכב שלך עושה בעיר 1/10, אז אתה יודע שליטר אחד הלך על החלק העירוני ואותו אתה פשוט מוריד מהחישוב כשאתה מתדלק פול שוב.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...