Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308

dor_shay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם משפחתי רוצה להחליף את הרכב,

עד עכשיו היינו עם i10 ואנחנו מעוניינים ברכב מרווח יותר.

מצאנו פיגו 308 שנת 2009 יד שלישית (יד ראשונה ליסנג) עם 57 אלף קילומטר,אחרי בדיקה לא מצאו משהו משמעותי סגרנו על 6 מתחת למחירון.אחרי התיעצות קצרה עם מוסכניקים הבנתי שזה טעות להחליף את הרכב לפגו מאחר והוא לא אמין במיוחד ואחנו נפסיד עליו הרבה כסף בהמשך...

רציתי לשאול אותכם מה דעתכם על רכב ואם זה שווה את זה?

פורסם

אפשר למצוא אם כל כך נעולים על הרכב, יד 1 ישירות מליסינג,או אחת מלובינסקי טרייד עם אחריות.

למה לחפש יד 3 וצרות (אם לא תקלות אז בוודאי בעיה גדולה במכירה עתידית-המחיר המבוקש בוודאי שלא משקף את מצב השוק.

חוץ מזה מעניין מאוד למה הבעלים השניים מוכר אחרי 7,000 ק"מ בלבד את הרכב.לי זה היה מדליק מייד בראש מנורה אדומה ומרחיק אותי מהאקזמפלר הזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ה308 רכב אמין ואיכותי,אתה יכול לעבור בארכיון של הפורום לגבי הדעה של בעלי הרכב לגבי שביעות רצון ממנו.

ספציפית אתה יכול למצוא אקזמפלר עם נתונים הרבה יותר טובים.

פורסם

תקשיב למוסכניקים, ה308 רחוק מלהיות שיא האמינות, במיוחד בגלל הגיר המזעזע והידוע לשמצה - AL4.

ככה שאם אתה מחפש אמינות, זה לא הרכב בשבילך. דלג.

BW

פורסם
תקשיב למוסכניקים, ה308 רחוק מלהיות שיא האמינות, במיוחד בגלל הגיר המזעזע והידוע לשמצה - AL4.

בדיוק בגלל זה רשמתי,תקבל דעה רק מבעלי הרכב!.

כל אחד יכול לקשקש מה שבא לו,בארץ כאלה לא חסר..

308 רכב מעולה.

פורסם

חברים ב-308 אין את הגיר AL4 הוא הוחלף לגיר אחר...

כך שכל הבעיות שהיו ידועות עם הגיר הנ"ל ב406 ושהיה צריך להחליף שסתומים בגיר + עדכון תוכנה כבר לא רלוונטיים.

יש לחבר שלי את הרכב הנ"ל, הוא לא שיא האמינות אבל גם לא כל שבוע במוסך.

הרכב נוח לעומת הI10 שיש לכם.

הייתי ממליץ כמו קודמי ללכת ללובינסקי ולמצוא רכב מיד ראשונה והכי שמור.

יום טוב לכולם.

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם

אני בטוח שמעולם לא הייתה לך 308, וכל מה שכתבת מעלה הם שמועות יד שלישית מפה ומשם..

המנוע של ה 308 הוא יחידה אמינה וותיקה ללא שום בעיות מיוחדות, ולגבי הגיר AL4 , הבעיה העיקרית שלו היא חוסר הידע ואיבחון לקוי של מוסכים בארץ אשר מעדיפים להחליף במקום לטפל ביחידה.

מרבית הבעיות נפתרות על ידי החלפת שסתומים חשמלים , נהגתי בשלושה רכבים שונים עם הגיר הזה והבעיה הייתה רק ברכב אחד ולאחר החלפת השסתומים הרכב המשיך לנסוע ללא בעיות עד שנמכר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני בטוח שמעולם לא הייתה לך 308, וכל מה שכתבת מעלה הם שמועות יד שלישית מפה ומשם..

המנוע של ה 308 הוא יחידה אמינה וותיקה ללא שום בעיות מיוחדות, ולגבי הגיר AL4 , הבעיה העיקרית שלו היא חוסר הידע ואיבחון לקוי של מוסכים בארץ אשר מעדיפים להחליף במקום לטפל ביחידה.

מרבית הבעיות נפתרות על ידי החלפת שסתומים חשמלים , נהגתי בשלושה רכבים שונים עם הגיר הזה והבעיה הייתה רק ברכב אחד ולאחר החלפת השסתומים הרכב המשיך לנסוע ללא בעיות עד שנמכר.

אם אני זוכר נכון המנוע שלהם פותח יחד אם ב מ וו והגיר הוא לא AL4 הישן שהיה קצת בעייתי.

תקן אותי אם אני טועה?

פורסם
חברים ב-308 אין את הגיר AL4 הוא הוחלף לגיר אחר...

כך שכל הבעיות שהיו ידועות עם הגיר הנ"ל ב406 ושהיה צריך להחליף שסתומים בגיר + עדכון תוכנה כבר לא רלוונטיים.

יש לחבר שלי את הרכב הנ"ל, הוא לא שיא האמינות אבל גם לא כל שבוע במוסך.

הרכב נוח לעומת הI10 שיש לכם.

הייתי ממליץ כמו קודמי ללכת ללובינסקי ולמצוא רכב מיד ראשונה והכי שמור.

יום טוב לכולם.

עם מה הייתה לו תקלה ברכב?

פורסם

הייתה לו בעיה של שבבים בשמן, שנפתרה כתוצא מטיפול שבוצע.

וכרגע יש לו בעיה של זיהום אוויר, נמצא בסטטוס של אבחון.

פורסם

היו לי 2 308 במשך כ4 שנים, אחת חדשה 2009 (או 08?, וואלה לא זוכר..), ואת השניה קיבלתי כמשומשת בעלות נמוכה, לאחר שסיימתי חוזה עם הראשונה.

קודם כל בלי להעליב את היונדאי, 3 דרגות לפחות מעליה.

מדובר על רכב מאד נוח, מאד סולידי, תא הנוסעים נותן יחסית תחושה עשירה ונינוחה, מרווח, תא מטען יפה.

צריכת דלק לא עניינה אותי אז לא יכול לאמר לך.

במשך 3 שנים לא קלות, ולאורך 60+ אלף ק"מ לא נתקעתי פעם אחת. נרשמה פעם אחת נורה קדמית שרופה, ופעם אחת תקלת

"GEAR FAULT" שתוצאתה היתה החלפת שסתום בגיר. זהו.

השניה (שלא היתה חדשה) כבר עצבנה אותי בכמה וכמה תקלות חשמליות שאני כבר לא זוכר, כמו תאורה חלקית בפקדי מיזוג האויר,

פוטנציומטר המזגן שהתקלקל ולא העלה/ הוריד טמפ' וכו'.

הגיר קצת מרגיז, ברוב המקרים אין בעיה והכל בסדר, לעיתים יש פה ושם ממש חבטות בהעברת הילוך או לדוגמא בכניסה ויציאה מ P וכאלה, וכן סרבנות ממש מרגיזה(שוב, לעיתים) להורדת הילוך או שניים (קיקי דאון) שנדרש.

פעם אחת עקפה אותי אלנטרה עמוסה אנשים+ ציוד בעליות לרמת הגולן, שרק אני ואשתי באוטו, שאני מזדחל לי בהילוך 2-3 בעליות תלולות לרמה, וה308 פשוט מסרבת לרדת להילוך נמוך יותר לתפוס כוח:shock:.

דבר נוסף היא איכות הפלסטיקה שאינה אחידה, נעה בין מעולה, לבין פלסטיקה של שקל מהסוג המקרקש (לדוגמא בידיות האחישה בדלתות, במסגרת הכרום סביב מוט ההילוכים שכל הזמן קרקשה וכו').

ממה שזכור לי , המזגן סביר, אל תצפה לקפוא, בטח לא אם לא מדובר בנסיעה ארוכה אלא כזאת בתוך העיר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...