Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308

dor_shay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכולם על התגובות אנחנו נרד מהרכב הזה הוא לא שווה את המחיר

הפסד שלך. הגיר אמנם מיושן אבל לא בעייתי. מי שמחליף את השסתומים בזמן (עלות זניחה) חוסך את הבעיות שדיברו עליהם. מכיר מכוניות כאלה שעשו יותר מ-200K בלי שום בעיות בגיר. נראה שמי שמדבר פה על בעיות לא היה לו פיזו אף פעם.

פורסם
הפסד שלך. הגיר אמנם מיושן אבל לא בעייתי. מי שמחליף את השסתומים בזמן (עלות זניחה) חוסך את הבעיות שדיברו עליהם. מכיר מכוניות כאלה שעשו יותר מ-200K בלי שום בעיות בגיר. נראה שמי שמדבר פה על בעיות לא היה לו פיזו אף פעם.

אדבר בשם עצמי!

לי לא הייתה פיז'ו וגם לא תהייה, כי לחבר טוב הייתה וזה מספיק כדי שאני לא הקנה אחת (סליחה לכל בעלי הפיז'ו).

אתה מדבר על פיז'ו כאילו מדובר בטויוטה קורולה שאין שום תקלה (למרות שגם שם לא חסר).

אני לא אומר שהרכב הוא לא טוב פשוט הבן אדם צריך לדעת שיש גם תקלות למינם ברכב הנ"ל.

יום מצוין לכולם.

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם
אדבר בשם עצמי!

לי לא הייתה פיז'ו וגם לא תהייה, כי לחבר טוב הייתה וזה מספיק כדי שאני לא הקנה אחת (סליחה לכל בעלי הפיז'ו).

אתה מדבר על פיז'ו כאילו מדובר בטויוטה קורולה שאין שום תקלה (למרות שגם שם לא חסר).

אני לא אומר שהרכב הוא לא טוב פשוט הבן אדם צריך לדעת שיש גם תקלות למינם ברכב הנ"ל.

יום מצוין לכולם.

וואלה תגובה אוביקטיבית מעין כמוה , ותודה על העצה על פיזו שמעולם לא הייתה לך ומעולם לא תהיה , אבל לא התאפקת והיית חייב לתת עצה לרכב שמעולם לא היה ולא יהיה לך....

גם אני יכול לתת עצה , למבורגיני חרא של אוטו , מעולם לא היה ומעולם לא יהיה לי...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
וואלה תגובה אוביקטיבית מעין כמוה , ותודה על העצה על פיזו שמעולם לא הייתה לך ומעולם לא תהיה , אבל לא התאפקת והיית חייב לתת עצה לרכב שמעולם לא היה ולא יהיה לך....

גם אני יכול לתת עצה , למבורגיני חרא של אוטו , מעולם לא היה ומעולם לא יהיה לי...

כל מה שרשמתי על הרכב היה מניסיון של חבר טוב, הרצון הוא היה להביא לבן אדם את המידע על הרכב!

יש להבדיל בין דעותיי האישית לבין מידע על הרכב.

עוד הפעם לא התכונתי להעליב אף אחד, ואם זה קרה אז אני מצטער.

הרעיון העיקרי שרציתי לעביר הוא ש308 הוא רכב לא רע ולא טוב, מדגיש לדעתי האישית.

דבר אחרון, לא נתתי עצה אלה מידע , ולא אמרתי שהוא חרא של אוטו כמו בדוגמה שנתת.

יום טוב לכולם.

פורסם
הייתה לו בעיה של שבבים בשמן, שנפתרה כתוצא מטיפול שבוצע.

וכרגע יש לו בעיה של זיהום אוויר, נמצא בסטטוס של אבחון.

שבבים בשמן זה לא תקלה,זה בגלל שלא החליפו שמן או בגלל שהכניסו לשמן חומר שלא היו אמורים להוסיף/שמן בצמיגות לא מתאימה.

לגבי הזיהום אויר,אין לי מושג מה הבעיה,יכול להיות שזה יעלם לבד,יכול להיות שזה בגלל שהרכב נוסע רק נסיעות עירוניות,בכל מקרה זה יפתר.

למרות שזאת זכותך כמובן,להגיד מה שתרצה לגבי אמינות הרכב,אבל זה כבר מצייר באמת תמונה עכורה בהרבה מהמציאות ולא ממש אמיתית למי שבאמת מתעניין ברכב.

בכל מקרה,אם זאת הבעיה היחידה,המצב באמת טוב,גם בהשוואה לכל רכב יפני משפחתי אחר.

פורסם

חברים אולי באמת הצגתי קצת תמונה עכורה לגבי הרכב.

העניין של השבבים בשמן יתכן ואתה צודק,

אבל העניין של זיהום אוויר זה לא עקב נסיעות עירוניות כי רוב הנסיעות הם בין עירוניות.

בכל מקרה ביום שישי המוסך המרכזי יבדוק את העניין ואני העידכן אותכם בתקלה.

שהיה לכולם גמר חתימה טובה.

פורסם

אם מכונית אחת של חבר היא אינדיקציה כוללת בשבילך, אז הליך קבלת ההחלטות שלך הוא בעייתי לפי דעתי. אם נניח שהוא נפל על רכב לימון דווקא של דגם מאוד מוצלח אז מה?! אתה מדבר על ה-308 ופיזו כאילו מדובר במשהו להתרחק ממנו ("לא היתה וגם לא תהייה לי") ועוד מביא את הקורולה כדוגמה למשהו כן טוב. נראה לי שהניסיון שלך פשוט לא מספיק ועולם הדימויים שלך מצומצם מדי. טויוטה קורולה, נו באמת.

פורסם
חברים אולי באמת הצגתי קצת תמונה עכורה לגבי הרכב.

העניין של השבבים בשמן יתכן ואתה צודק,

אבל העניין של זיהום אוויר זה לא עקב נסיעות עירוניות כי רוב הנסיעות הם בין עירוניות.

בכל מקרה ביום שישי המוסך המרכזי יבדוק את העניין ואני העידכן אותכם בתקלה.

שהיה לכולם גמר חתימה טובה.

גמר חתימה טובה.

פורסם
אם מכונית אחת של חבר היא אינדיקציה כוללת בשבילך, אז הליך קבלת ההחלטות שלך הוא בעייתי לפי דעתי. אם נניח שהוא נפל על רכב לימון דווקא של דגם מאוד מוצלח אז מה?! אתה מדבר על ה-308 ופיזו כאילו מדובר במשהו להתרחק ממנו ("לא היתה וגם לא תהייה לי") ועוד מביא את הקורולה כדוגמה למשהו כן טוב. נראה לי שהניסיון שלך פשוט לא מספיק ועולם הדימויים שלך מצומצם מדי. טויוטה קורולה, נו באמת.

טוב תקשיב כל אחד מדבר מהניסיון שלו ומביעה חו"ד שלו!

אני כבר אמרתי בהודעות קודמות, לגבי העניין הנ"ל.

וכן טויוטה קורולה זה אחד הרכבים האמינם שהיו בשוק הישראלי, לא אני אמרתי אתה זה אלה מומחים ממני!

ובאו בקשה נשמור על תרבות לא נכנס לפאן האישי, כי זה פשוט לא מכובד!

לדעתי נאמר מספיק.

יום טוב לכולם.

פורסם

חברים יקרים עוד דבר קטן.

אני לא אמרתי שפז'ו זה רכב גרוע אני פשוט חושב! מדגיש חושב! שהדגמים החדשים לא מוצלחים.

(שלא יצלבו אותי פה עוד הפעם:wink: )

אני חושב שהפיז'ו שהיו פעם היו נהדרות, אני מדבר על רכבים כגון 106, 406.

אחד הרכבים הטובים ביותר שנהגתי מבחינת התנהגות כביש ופניות.

שהיה לכולם יום טוב.

פורסם
חברים יקרים עוד דבר קטן.

אני לא אמרתי שפז'ו זה רכב גרוע אני פשוט חושב! מדגיש חושב! שהדגמים החדשים לא מוצלחים.

(שלא יצלבו אותי פה עוד הפעם:wink: )

אני חושב שהפיז'ו שהיו פעם היו נהדרות, אני מדבר על רכבים כגון 106, 406.

אחד הרכבים הטובים ביותר שנהגתי מבחינת התנהגות כביש ופניות.

שהיה לכולם יום טוב.

דרך אגב אם אתה מדבר על 406,לאחי יש אחת 2001,הנבלה עם יותר מ250,000 ק"מ,האוטו עם גיר מקורי-AL4,ומנוע מקורי,סוס עבודה.

לדעתי זה הרכב הכי טוב של פיגו בכל הזמנים.

אבל החדשות זה כבר ליגה אחרת לגמרי,מנועים מתקדמים שפותחו עם ב.מ.וו,גיר יפני,תאי נוסעים ברמה גבוהה,וכו.

לי באופן אישי יש 307 2.0 מודל 2002,כן,הרכב בן 12,לפני חודש הייתה התקלה הראשונה-אמיתי לגמרי,המנוע של הוישרים הקידמי הלך לעולמו,זהו,ב12 שנה.

גם כשאני אקנה רכב אחר,את ה307 אני משאיר עד שהרכב ימות,כי אני פשוט נהנה מאד מהרכב.

hidq.jpg

Uploaded with ImageShack.us

פורסם

אני נהגתי על 406 ידנית ומאוד נהנית מפידבק של ההגה, והפניות הנהדרות שלהם. אבל במקרה יש לי חבר העבודה שיש לו 307 2 ליטר מנוע והוא סובל מבעיות חשמל למינהם, והיו עוד חברים שסבלו מהקונסרן, אז אולי בגלל זה שפגשתי רק בפיז'ו בעיתיות יצאתי עם דעה קדומה לגבי הקונסרן. בכל מקרה אני יעדכן לגבי התקלה שיש כרגע לחבר עם 308.

אגב הרכב נראה ממש טוב!

לילה טוב לכולם :-)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים כמו שהבטחתי, אומנם באיחור עידכון לגבי התקלה.

הבעיה היתה בשסתום פלטה שלא נסגר טוב והיה צריך להחליף אותו.

החלפה עלתה 1500 ש"ח כולל מע"מ.

לאחר החלפה הרכב נוסע כמו שצריך, רק מעדכן למען האנשים הבאים שירצו לדעת.

ערב טוב לכולם וחג שמח.

פורסם
דרך אגב אם אתה מדבר על 406,לאחי יש אחת 2001,הנבלה עם יותר מ250,000 ק"מ,האוטו עם גיר מקורי-AL4,ומנוע מקורי,סוס עבודה.

לדעתי זה הרכב הכי טוב של פיגו בכל הזמנים.

אבל החדשות זה כבר ליגה אחרת לגמרי,מנועים מתקדמים שפותחו עם ב.מ.וו,גיר יפני,תאי נוסעים ברמה גבוהה,וכו.

לי באופן אישי יש 307 2.0 מודל 2002,כן,הרכב בן 12,לפני חודש הייתה התקלה הראשונה-אמיתי לגמרי,המנוע של הוישרים הקידמי הלך לעולמו,זהו,ב12 שנה.

גם כשאני אקנה רכב אחר,את ה307 אני משאיר עד שהרכב ימות,כי אני פשוט נהנה מאד מהרכב.

Uploaded with ImageShack.us

גם לי הייתה פיזו 307 XT שנקנתה בחשש רב למרות מסע הפחדות נרחב שהעבירו אותי כל חבריי חובבי היפניות ,החזקתי אותה 4 שנים ו 50K ק"מ שמהלכם היו לי אפס תקלות ונהניתי מכל רגע ממכונית נוחה ומאובזרת בכמה דרגות מעל כל יפנית מקבילה.

בנוסף כשהייתי סטודנט היתה לי 106 במשך 5 שנים ללא תקלות מיוחדות (למרות שקצת התחילה להתחמם אחרי 190K ק"מ)

וזו כנראה הייתה המכונית המהנה ביותר שהייתה לי אי פעם.

אם מוסיפים לכל הדברים האלו גם את הסיטרואן קסנטיה (ידנית) שהיתה לאבא שלי במשך כמעט 8 שנים והבעיה הגדולה ביותר שהיתה לו איתה הייתה בעית "לוי יצחק" אני יכול להגיד שנעשו לפיזו סיטרואן עוול גדול בישראל ומנויטין האמינות שלהם ממש לא מוצדק ולא משקף את המציאות.

308 אומנם לא הייתה לי אבל היא אפילו לא סובלת ממוניטין אמינות בעייתי כמו שהיה לצרפתיות הישנות יותר, היא פשוט נחשבת למכונית אמינה.

• תוכן חדש...