Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש תחליף ליס\הוט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

קראתי לפני מספר ימים שאם מתנתקים מחברות הכבלים, מפסיקים לשלם את האגרה לטלויזיה.

שלא לדבר שהתכנים ביס ( מנוי כ 20 שנה) דלים ביותר.

האם חיבור הטלויזיה למחשב בסלון היא הפתרון ?

העניין הוא שישנן 3 טלויזיות בבית(סלון+שני חדרי שינה ) ואני מחפש פתרון לכל ה-3

אשמח לעיצה בנושא

פורסם

אצלי הבית אני לא מחובר לשום חברה, כל המחשבים ( סלון וחדרי שינה ) מחוברים לרשת ביתית ואצלי על המחשב יש כ 3TB של תכנים ( סדרות סרטים וכו ) שלכל המחשבים יש גישה וכל מי שרוחה נכנס ומפעיל אצלו המחשב מה שהוא רוצה.

עובד ככה כבר שנים פשוט תענוג.

פורסם
אצלי הבית אני לא מחובר לשום חברה, כל המחשבים ( סלון וחדרי שינה ) מחוברים לרשת ביתית ואצלי על המחשב יש כ 3TB של תכנים ( סדרות סרטים וכו ) שלכל המחשבים יש גישה וכל מי שרוחה נכנס ומפעיל אצלו המחשב מה שהוא רוצה.

עובד ככה כבר שנים פשוט תענוג.

ואתה באמת לא משלם אגרה?

פורסם

רק בן אדם מת לא משלם אגרה.

אגרה אתה תשלם בגלל שעדיין יש לך טלוויזיות בבית, אני לא יודע אם יש אפשרות לא לשלם אגרה. אולי אם תצהיר שאין לך טלוויזיות בבית.

אולי אפשר לטעון שהטלוויזיות הן בעצם מסכים של מחשב, אין לי מושג לא התעסקתי עם זה מעדיף לבלוע את ה 300₪ בשנה, האלטרנטיבות הן לא נחמדות.

יצא לי להכיר מקרוב חכמולוגים שניסו להתחמק מתשלום

וסיימו עם חובות של אלפי שקלים ועיקולים.

פורסם

לחברה שלי יש מחשב מחובר לטלוויזיה בסלון כבר שנים, בין סרטים/יוטיוב/וואלה!VOD/דונגל של עידן+ תמיד יש מה לראות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

בשביל לא לשלם אגרה יש צורך שכל הטלוויזיות יהיו ללא "ממיר" מובנה של עידן+

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מפענח DVB-T מובנה, כזה שאתה יכול לחבר אליו אנטנת DVB-T ולקלוט עידן+

Tida-man, יש טלוויזיות שזה מובנה בהן ולא לבחירתך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם הבית שלך לא חדש מידי ויש חיבור אנטנה בבית, סיכוי טוב שהוא מחובר להוט אנלוגי.

אצלי זה היה ככה בכל ארבעת הדירות האחרונות.

פעם כל החיבור לכבלים היה אנלוגי דרך קופסה בחוץ. כשאנשים שדרגו לממיר, הטכנאים לא טרחו לבטל את החיבור מהקופסה שבחוץ לשקע אנטנה בתוך הבית.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• תוכן חדש...