Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ פיאט 500L

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יסלח לי צוקרמן אבל אני חושב שהוא נפל באותו פח של מיתוס. אשמח לסימוכין שאינו ניזון מהפורום הזה.

בחיפושים שלי בגוגל באנגלית לא הצלחתי למצוא שום אזכור לאיסור הזה.

:turn-l:
פורסם

אהבתי את הגלגלים בתמונה של הפיאט הצהובה. חיפוש קצר באיטרנט ואפשר לקנות כאלה חדשים. בינתיים הכי יפים לטעמי שראיתי.

מחר אני אבקר פחח נוסף אחרי המלצה חמה. אם הוא פנוי לעבודה הרכב יגיע אילו, ואם לא אני אחכה שיתפנה

Nani light alloy wheel.jpg

פורסם

הרכב פורק ברובו. הריצפה במפתיע נראת ממש טוב. כל השאר - לא ממש. מישהו בפורום מצא לי פחח מעולה. הוא יוכל להתחיל לעבוד על רק הרכב בעוד חודשיים בערך. בינתיים הזמן ינוצל להזמנת חלפים ועבודה על המנוע.

CIMG6184.JPG

CIMG6187.JPG

CIMG6193.JPG

CIMG6196.JPG

CIMG6199.JPG

CIMG6200.JPG

CIMG6204.JPG

פורסם
יסלח לי צוקרמן אבל אני חושב שהוא נפל באותו פח של מיתוס. אשמח לסימוכין שאינו ניזון מהפורום הזה.

בחיפושים שלי בגוגל באנגלית לא הצלחתי למצוא שום אזכור לאיסור הזה.

I heard this too. also affects many other Italian classics. It may not be an outright ban but could be extreme technical difficulty. Italian style

פורסם

פרוייקט מעניין, אשמח אם תתעד את כולו ותשתף אותנו בתמונות!

שיהיה המון המון בהצלחה, רכב פשוט מדהים!

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

• תוכן חדש...