Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים על שברולט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

חדש כאן ואפילו די מתרגש להיות חלק מקהילה כזו.

שאלה: אני אמנם שבוי בקסמה של האלפא רומיאו, בתקווה שתגיע ביום מן הימים, אבל בינתיים צריך להישאר בפרופורציות של איש משפחה עובד שצריך לדאוג לשני הילדים שלו. מה שאני רוצה לדעת הוא, מה דעתכם על שברולט בתור רכב משפחתי? קרוז או אפילו ה-SS החדשה 0שהבנתי שהיא יותר רכב מנהלים אבל בכל זאת...) - שוות משהו?

אני חייב לציין שאני בא עם דעה די שלילית על שברולט בכללי...

תודה!

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם

שלום חבר,

יש לנו פורום ייעוץ ברכישה כאן, כנס אליו ותלחץ על כפתור "חפש בפורום זה". מבטיח לך שתמצא ים של מידע.

אם לא תמצא תשובות לשאלותיך, ממליץ שתפתח שרשור מפורט עם תקציב ודרישות.

יום טוב וברוכים הבאים!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה לא יכול לשאול אותנו מה אנחנו אומרים על שברולט, כמו שאני לא יכול לשאול אותך מה אתה אומר על אדידס. לכל מוצר יש את היתרונות והחסרונות שלו, אני יכול למנות לך דגם רע שצריך רק להתרחק ממנו (אבאו), מצד שני דגם מעולה (מאליבו), להגיד שם של חברה ולשאול מה אנחנו אומרים עליה זאת לא דרך לקבל תשובה מדויקת.

כנס לפורום יעוץ ברכישת רכב, תכתוב את התקציב שלך ויעזרו לך.

Honda Civic 93' Manual Transmission

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...