Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת התנגדות בעייתית מכיוון שמגברים שהם שני ערוצים בדרך כלל לא יציבים ב3 אוהם ומגברי מונו נותנים הספק נמוך יחסית ב3 אוהם. ההספק שיהיה לך ב3 אוהם הוא באזור ה300W, מצחיק לשים סאב כמו הW7 עם הספק כזה.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסאב הוא 1000 וואט רמס אם תתן לו פחות מחצי עדיין תוכל לשמוע אבל לא תגיע לפוטנציאל האמיתי שלו ובטוח שלא בתיבה אטומה.- סתם בזבוז כסף .

זה כמו בנטלי שעומד בחנייה ואתה לא יכול לנהוג עליו.

פורסם
זאת התנגדות בעייתית מכיוון שמגברים שהם שני ערוצים בדרך כלל לא יציבים ב3 אוהם ומגברי מונו נותנים הספק נמוך יחסית ב3 אוהם. ההספק שיהיה לך ב3 אוהם הוא באזור ה300W, מצחיק לשים סאב כמו הW7 עם הספק כזה.

רק מצחיק?? יהיה לו מזל אם מהסאב לא תצא יד ותתן לו סטירה... :-D :-D

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

לזה התכוונתי , אם אני לא טועה שאלתי אותך בעבר בנושא הזה,

וענית שהחברה מייצרת גם מגברים שהם REGULATED מבחינת ההספקים

והם נותנים הספק זהה גם להתנגדות של 3 אוהם, ובאמת דיי שולטים בשוק המגברים מבחינת תמורה לסאב

אני צודק נכון?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לזה התכוונתי , אם אני לא טועה שאלתי אותך בעבר בנושא הזה,

וענית שהחברה מייצרת גם מגברים שהם REGULATED מבחינת ההספקים

והם נותנים הספק זהה גם להתנגדות של 3 אוהם, ובאמת דיי שולטים בשוק המגברים מבחינת תמורה לסאב

אני צודק נכון?

JL Audio , בכוונה , ייצרו סאב שמותאם מבחינת התנגדות כמעט ורק למגברים שלהם וכך מי שקונה את ה W7 בדרך כלל מצמיד אותו מיידית ל 500.1 או 1000.1 שלהם וכך הם מוכרים שני מוצרים במקום אחד.

Leon Cupra 2009

פורסם

במילים אחרות,, הסאב שלהם כל כך חזק שעל מנת להוציא ממנו את המקסימום עלייך להצמיד לו מגבר של

JL Audio ? מגבר ש"מותאם" לסאב הנ"ל ?

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

לא אחי, לא הבנת נכון

הבעיה פה זה לא בגלל שהסאב יכול לקבל הספק גבוה במיוחד, הבעיה פה בגלל שההתנגדות של הסאב היא 3 אוהם, ומגברים חזקים של שני יציאות, הם בדרך כלל STABLE ב 4 אוהם מונו, ומגברי מונובלוק שהם עוצמתיים, מתוכננים לתת את העוצמה המירבית שלהם ב1 אוהם, או ב2 אוהם, ולא בהכרח לתת עוצמה מספקת - ב3 אוהם.

ולכן הצורך במגברים של JL AUDIO הוא נחוץ, משום שההספקים שלהם הם REGULATED.

המגבר מוציא את אותו ההספק ל 2 אוהם, וגם ל 3 אוהם, ויש לך מספיק "מיץ" לתת לסאב שלך :)

בכל אופן, אתה לא באמת חייב לדחוף לו 1000 וואט, וכמובן שצריכה שכזו תגבול בשידרוג חשמל הרכב, (בתנאי שלא יעמוד בכך)

אבל לתת לו 300, זה באמת נשמע קצת קיצוני מידי ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אה הבנתי אותך, תודה :)

בסופו של דבר אני רק מקווה שהקיקר יעבוד איתו טוב, ואני כבר מת להרכיב את הכל :)

מקווה שהכל ילך כשורה ושישמעו כמו שאני מצפה, שאני לא ירגיש שזרקתי את הכסף סתם זה הכי חשוב ;)

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

• תוכן חדש...