Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רציתי לדעת, בהנחה והמגבר עולה כ 4000 אלף שקל.

האם לפי המפרט שלו, הוא שווה את המחיר?

והקומפוננט?

4000 ש"ח... ???

לעזאזל, להיכן הגענו במדינה הזו?! :)

פורסם

אני לא הזכרתי את המילה פיוניר איפה ראית אותי אומר את המילה הזאת?

חחח :)

וכן בגלל זה שאלתי בקשר למגבר כי לפי התגובות ששמעתי עליו מאנשים בחנות ובכלל מאנשים

מחנויות אחרות התגובות היו ממש חיוביות.

וגם בקשר לקומפוננט.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם
אני לא הזכרתי את המילה פיוניר איפה ראית אותי אומר את המילה הזאת?

חחח :)

וכן בגלל זה שאלתי בקשר למגבר כי לפי התגובות ששמעתי עליו מאנשים בחנות ובכלל מאנשים

מחנויות אחרות התגובות היו ממש חיוביות.

וגם בקשר לקומפוננט.

לא התכוונתי אלייך דיברתי על מיסטר אודיו

בנוגע לסאב, אתה יכול להגיד בכמה?, הוא בסך הכל דופק כמו הפיוניר 800, אז אם ההפרש הכספי הוא גדול אז חבל...

זה פשוט לשים את זה באותו משפט

אני ממש ממש לא מזלזל בפיונר 304 ההפך אני חושב שהוא נותם תמורה עצומה למחיר שלו

אבל יש גבול יש מערכות שאסור בכלל להזזכיר את המילה הזאת 305 כי זה בהחלט לא סאב איכותי ומדויק (אני לא מדבר על יחס ישיר למחיר)

פורסם

אוקי הבנתי אותך :)

ולכל מי שהתפלא על ה4 אלף, כן גם אני קצת נדהמתי ששמעתי את המחיר שלו אבל שמעתי אותו ואני אמנם

לא מבין גדול אבל פשוט אהבתי איך שהוא נשמע, נקודה.

פורסם

קצת לא חכם להגיד את זה

ההבדל שהבנאדם ( הפשוט,ולא רק) שומע באוזן הוא פשוט אפסי אתה לא ממש תוכל לשמוע הבדל צליל במגברים

במיוחד במיוחד שמדברים על רוקפורד ב 2000 שקל...לאומת מגבר אחר

פורסם

אולי זה ישמע כמו שאלה מפגרת אבל לא עדיף להשקיע במגבר אחד טוב?

מאשר שתי מגברים נפרדים, למרות שגם הם טובים אין ספק, אבל בכל זאת אני יוצא מנקודת הנחה ממבט על

המחירים, אם כל אחד מהם 2000 שקל והמגבר של קיקר הוא 4000 אז אני בטוח שהוא יותר טוב, לא שווה

להתקין מגבר אחד שיגביר את הכל וזהו?

פורסם

היה לי, מר גל, עכשיו יש לי 3412 שזה די עלוב..., ומגבר V12 אלפיין שהוא בערך 300 RMS MONO .

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
היה לי, מר גל, עכשיו יש לי 3412 שזה די עלוב..., ומגבר V12 אלפיין שהוא בערך 300 RMS MONO .
כבר הספקת להחליף ? לפני שבועים אמרת שיש לך SPL 800 RMS

מאשר שתי מגברים נפרדים, למרות שגם הם טובים אין ספק, אבל בכל זאת אני יוצא מנקודת הנחה ממבט על

המחירים, אם כל אחד מהם 2000 שקל והמגבר של קיקר הוא 4000 אז אני בטוח שהוא יותר טוב, לא שווה

להתקין מגבר אחד שיגביר את הכל וזהו?

אני אישית לא חושב ששווה לך לשלם את ההפרש הזה זה קצת מוגזם בכול זאת אתה לא הולך לנות מערכת יקרתית למדי ( לא מלזלז או משהו )

פורסם

אני עברתי רכב ומכרתי עם הרכב את המגברים ואת הסאב והקומפוננט בתוספת של 2.5 K.

קרא אותם.

פורסם

היה לי מגבר מאוד ישן של רוקפורד (4 שנים אולי..) 300.2, והיה לי 301X וסט של דרגסטר (450 ש"ח) וסאב של פיוניר SPL שקיבלתי אותו מתנה, בסך הכל זה ציוד בסך 3K בערך אבל חפיף אני מכיר את הבנאדם וזה באמת מגיע לו מכרתי לו את האוטו עם הכל 10K.

קרא אותם.

• תוכן חדש...