Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מכיר צילינדר בדלת של הבית? אז במכונית יש לך התקנים דומים (בסויץ', בדלתות הקדמיות ואולי גם בבגאז'), ולפי התאור שלך זה שבסויץ' מקולקל כבר הרבה זמן. התחושה (ולא ידיעה, איני מכיר את המחירים בענף) היא ש-650 ש"ח הם מחיר הוגן מאד, ואם יש אפשרות להכין מפתח רזרבי במחיר סביר הייתי משקיע את הסכום הנוסף, על כל צרה שלא תבוא.

כשאני חושב על זה - לפני כ-5 שנים ניסו לפרוץ לי לקורולה 1998. הרסו את הצילינדר של הדלת הימנית, עד כמה שאני זוכר הוחלף צילינדר והעלות היתה כ-600 ש"ח (מזכרון, הקבלה נמסרה לקונה עם הרכב), וכמובן שנוסף מפתח נוסף לצרור.

אני מקווה מאד שיהיה ניתן לשחזר את המפתץח, כיון שאם יהיה צורך בהחלפת הצילינדר זה יגמר בהחלפת כל הצילינדרים במכונית (הרי תשאר בלי מפתח לדלתות), מה שיכול להגיע לאלפי ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהמשך להודעה שלי -

לא צריך להחליף מפתח.

צריך להחליף רק את הלהב.

מצרץ תמונה להבהרה:

22.jpg

פורסם

650 שקל על מה? הרי בסופו של דבר הוא מגיע, שולף את הלהב שנשבר בסוויץ, ומכין אחד חדש. אין פה שום תיקון של שום צילינדר ושום סוויץ.

פורסם

בדיוק.

ככה זה תוקן אצלי כשקרה לי מקרה דומה.

הגיע מנועלן, שלף את החלק השבור. שילמתי לו כמובן על ביקור בבית הלקוח כמה שצריך. לא זוכר בדיוק כמה, בטח 200-300 ש"ח.

הלכתי עם החלק השבור + מה שנשאר מהמפתח ושיכפלתי מפתח חדש ב 30-40 ש"ח.

שוף סוויץ' לא הוחלף ולא פורק מהרכב.

פורסם
בדיוק.

ככה זה תוקן אצלי כשקרה לי מקרה דומה.

הגיע מנועלן, שלף את החלק השבור. שילמתי לו כמובן על ביקור בבית הלקוח כמה שצריך. לא זוכר בדיוק כמה, בטח 200-300 ש"ח.

הלכתי עם החלק השבור + מה שנשאר מהמפתח ושיכפלתי מפתח חדש ב 30-40 ש"ח.

שוף סוויץ' לא הוחלף ולא פורק מהרכב.

כל חנות של טמבור יכולה להכין לי מפתח חדש כזה? מ2 ברזלים חצויים של המפתח?

בעצם הבנתי שיכול להיות שהבעיה הייתי במפתח כל הזמן הזה, ואני רק צריך שהוא ישלוף לי את המפתח מהסוויץ' ואני ילך לשכפל מפתח והכל יעבוד פיקס?

• ספונסר פורום
פורסם

מה שכולם מפספסים פה היא שיש בעיה בסוויץ, הוא כותב שהוא ניסה להוציא את המפתח שעה שלמה לפני שהוא נשבר.

אורן

פורסם

אבל צריך לדעת מדוע נתקע לו מלכתחילה המפתח שם, שלא יקרה מצב שהוא יכניס שוב את המפתח ושוב פעם יתקע לו בסוויץ'

Opel Adam S 2017

פורסם
מה שכולם מפספסים פה היא שיש בעיה בסוויץ, הוא כותב שהוא ניסה להוציא את המפתח שעה שלמה לפני שהוא נשבר.

אורן

אורן שלום,

אני מבין שאתה מומחה לפיג'ו.

מה דעתך על המקרה שלי? מה אני עושה עכשיו? הבנתי שלשכפל את להב המפתח זו לא ממש בעיה וגם לא עניין יקר מדי, אלא שצריך לשלוף את המפתח מהסוויץ' קודם.

איך פותרים את בעיית הסוויץ'?

• ספונסר פורום
פורסם

ברר מחיר אצל מנעולן ששמו אוברד מספר הפלאפון שלו הוא 052-6074059 ומסור לו שקיבלת את המספר מאורן שרותי רכב,הוא מקצוען,מגיע לרכב ודי זול.

אורן

פורסם

קיבלת את כל התשובות, ויותר מזה כנראה לא יעזרו לך בפורום. עכשיו כנס ל144. חפש מנעולנים. קבל הצעות מחיר ועשה סקר שוק. תחזור לעדכן בסיום הטיפול כדי שנלמד.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...