Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקראתי קצת הבנתי שהדגמים הישנים של 2006 היו קיימים בלי הכונס אוויר מקדימה מצד שמאל ולאחר מכן בשנת 2007 יצא הדגם עם המנוע 1.3 ה"מהודר" עם 87 כ"ס שהוא כבר הגיע ביחד עם הכונס אוויר...אז איך הגיוני שיש דגמי 2010 עם אותו מנוע אבל בלי הכונס אוויר ?

התעניינתי קצת ברכב ואני לא ישקר זה מפריע ברמות קשות החור הלא קשור הזה ,מישהו מבין קצת יכול להסביר לי על השנים / הדגמים ?

פורסם

לי אישית יותר הפריע מד הסל"ד שהיה תקוע מעל הדאשבורד (גם לא סגור על השנתונים, אבל אני מאמין שזה איפשו באמצע העשור הקודם).

daihatsu_sirion_l5.jpg

או שתשימו שעון עצר כמו בפורשות (רק עם שנתות של סופ"שים), או שתחזירו אותו למקומו המקורי (טופל בשנתונים האחרונים, עושה רושם).

פורסם

השמועה מספרת שהכונס הוא התאמה לשוק הישראלי ונועד על מנת להקל את זרימת האוויר לרדיאטור, מאחר והחום הארצישראלי לא עשה טוב לרכב.

:idea:
פורסם

כעיקרון, כל דגמי סיריון דור שני שהגיעו לארץ מקיץ 2005 ושווקו בארץ עד 2010 הגיעו עם פתח יניקה למזגן, שנועד למדינות חמות/טרופיות. לאחר הרענון הקל שעברה המכונית לדעתי ב-2009 (שבה בוטל מד הסל"ד המגוחך ), אמנם שונתה במעט צורת הפגוש, אך לא בוטל פתח היניקה...

היות שגם ביפן, במזרח הרחוק ובארצות ערב המצב לא טוב משלנו, אין לי מושג למה רק אצלנו זה כך.

אבל, היו גם דגמים שהגיעו עם פגוש חלק ונטול פתח כזה, או שזה פשוט החלפת פגוש בדגמים שסבלו תאונה: אבא של אשתי ביצע תאונה בסיריון 2006 שבמקור הגיעה עם פתח, וכשהחליפו לו פגוש, שמו לו פגוש חלק ונטול פתח. בסך הכל, המזגן עבד נהדר ולא הורגשה שום השפעה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...