Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת צמיג שטח (אופניים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכיבה של 60 אלף בשנה מחייב אותך ביותר מ 50 קמ מדי יום.

שזה לא פחות משלוש וחצי עד חמש שעות, בהתאם לשטח.

שמע זה המון, אפילו קשה לתאר

60 אלף ק"מ בשלוש שנים! הממוצע עמד על 50-60 ק"מ מינימום ו70-110 מקסימום לרכיבה.

חלקם היו שטח,חלקם היו אורבני, חלקם היו שטח עם מעט כביש. בקרוב משתחרר אז יהיה יותר זמן לרכב,וכרגע בהכנות לקראת יום כיפור.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
בהחלט צריך גיבוב כאן!

פעמים עדיף להשאיר את המידה של הצמיג הקיים,לפי דעתי גם 2.2 יכנס. צמיג ב100 ש"ח? זה לא זול מידי?

מה זה צמיג מקופל?

אני הלכתי לפי הדגמים שרשמתם פה, יכול להיות שאני מתבלבל?

http://www.ebay.com/itm/Continental-X-King-Freeride-Trail-XC-Mountain-Bike-Tyre-26-29-Full-Range-/310699089004?pt=US_Tires&var=&hash=item48571bdc6c

שים לב שיש באפשרויות שם Foldable ו- Non Foldable. מה זה אומר? מה ההבדלים ביניהם? ויש שם גם כמה סוגים לצמיג הזה, מה זה כל דבר?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

מצטער שאני ככה מתפרץ פה , אבל היו כאן כמה רעיונות שנראה היה לי נכון לעצור אותם,

מדובר על הניסיון שלי והידע שלי בתור רוכב אופניים ותיק בדיסציפלינות שונות..זו דעתי בלבד שיהיה ברור :

ראשית, מקסיס מיניון הוא צמיג מפלצת לרכיבת שטח אגרסיבי במיוחד, סטייל דאון-ביל ופרי-רייד,

בטח לא רכיבה משולבת של שבילים וקרוס קאנטרי והוא כבד פצצות .

אחלה צמיד, חזק, אוחז ועמיד -> לא למטרה שצויינה ע"י פותח השרשור והאופניים שעליהם הוא רוכב.

קנדה נבגל , צמיג לא רע שאוחז יפה, טיפה רגיש לפנצ'רים ברוב דגמיו ועדיין, מעט אגרסיבי לקרוס קאנטרי אבל נרשם בתחילת השירשור "שטח קל עד בינוני" אז יש מצב , אם "בינוני" מתייחס לרכיבת סינגלים וכד' . שווה בדיקה ולו רק כי הוא יחסית אהוב בעולם ואני מניח שיש לזה סיבה (אני לא מצאתי אחת).

הצעות:

1- מקסיס קרוס מקס 26X2.1 - מהיר יחסית , מתאים לרכיבות שטח בשבילים לבנים ורכיבות עירוניות באופיין עד סינגלים לא טכניים, חשוב לברר מידה שתתאים - בדרך כלל 2.1 זו המידה לאופניים ברמת כניסה או אופני קרוס קאנטרי שלא נכנסים איתם לקטעים סלעיים מידי וטכניים מידי .

2- אונזה אייבקס XC - רכבתי שנתיים על גרסת הFR שלהם לצמיג הזה והיא פנומנלית, הXC הוא פשוט צר וקל יותר, עם דפנות קוולר אתה בטוח למדי מפגיעות ומדובר על צמיג עם אחיזה נהדרת. שווה בדיקה.

3- מקסיס היי-רולר 26X2.1 (אם תמצא אחד) - שנים בשטח, רב מכר בכל קנה מידה, כיום עם גרסה II שאני לא יודע מה זמינותה בארץ ו\או לגלגלי 26" , למרות שאמורה להיות כזו - גם בישראל. בעבר רכבתי על ה2.35 שלהם ונהניתי למדי, לא מכיר את עמידותו היות ורכבתי איתו בקומבינת TUBELESS כזו או אחרת כך שפנצ'רים כמעט לא קרו וגם אז לא עניינו כי נסתמו מהר, לא קרעתי אחד זה בטוח.

4- ספשלייזד קפטן קונטרול 26X2.2 : קרוב לוודאי שהוא יקר בישראל, אוחז, מומלץ , אם כי ייתכן ולא בתקציב שלך כי מצמן אוהבים לקחת ה-מ-ו-ן כסף על כל דבר שהם מוכרים כאן. צמיג נהדר כצמיג לכל סוגי השטח הלא אגרסיבי במשקל סביר.

שיהיה ברור , אין לי קשר לבייקדיל שאת הלינקים שלהם פירסמתי פה בחלק מהסעיפים, הם אחלה חנות בעיני וזה הכל, זה נטו כדי לתת תמונת מצב לגבי המחירים (מצמן לא מפרסמים מחירים לצמיגים באתר שלהם אז לא שמתי לינק אליהם כי אין שם טיפת מידע).

בהצלחה .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
אני הלכתי לפי הדגמים שרשמתם פה, יכול להיות שאני מתבלבל?

http://www.ebay.com/itm/Continental-X-King-Freeride-Trail-XC-Mountain-Bike-Tyre-26-29-Full-Range-/310699089004?pt=US_Tires&var=&hash=item48571bdc6c

שים לב שיש באפשרויות שם Foldable ו- Non Foldable. מה זה אומר? מה ההבדלים ביניהם? ויש שם גם כמה סוגים לצמיג הזה, מה זה כל דבר?

אני לא יודע מה זה האופציות האלה.. אולי Super_T יודע?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

Foldable ו- Non Foldable הם צמיגים מתקפלים ולא מתקפלים.

מתקפל

לא מתקפל

יתרונות של מתקפל:

1) מתקפל (יתרון ברור ועיקרי, אפשר לשים בתיק רכיבה)

2) משקל יותר קל (לא בהרבה)

3)רך יותר/אחיזה (לא בהרבה)

חסרונות:

1) מחיר

2) חסינות מפני פנצ'רים

* לא ניצן להשיג צמיג איכותי אצל רוב היצרנים

• תוכן חדש...