Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסן GTR ניזמו .0-100 ב 2 שניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסן שכבר מזמן הודיעו שמפסיקים לייצר את ה GTR מוציאים בקרוב את גרסת ה NISMO עם נתון תאוצה של 2 שניות מ 0 למאה!!!

עדיין עם מנוע קטן 3.8 סמק כנראה הוסיפו הייבריד לכל הצעצועים שיש למנוע הזה

http://www.autoblog.com/2013/09/03/nissan-gt-r-nismo-nurburgring-spy-shots/

אייל

פורסם

DAMN זה מטוס סילון לא מכונית. מכונית מאוד מגניבה, למה הפסיקו לייצר אותה? לא מכרו מספיק?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בהתחשב בשברירי השניה שכל פעם אקזוטית או בהמה אחרת מצליחים לגלח, מדובר פה בקפיצה נחשונית במיוחד.

מעניין...ואף חשוד כאופטימי מדי. לך תדע.

האמת, שיותר ממעניין, מסחרר.

צריך לבדוק לפני פתיחה את לחץ הדם של הנהג והנוסע, חלילה יתעלפו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא הגיוני, לא אפשרי, אלא אם יש לו מנוע סילון מאחורה וצמיגים עם כל כך הרבה בשר ודבק מגע לרצפה שיגרום לכבש עסיסי להראות קטן לידם.

יש לרכב הזה כמה, 600/700 כ"ס? בהתייחס גם למשקל, זה יגרום ל G מטורף.

יש לאוונטדור של UGR 1200+ כוח סוס והיא עושה 2.2 למאה. משהו לא מסתדר לי פה (אשמח לקבל הסבר מציאותי :p )

Opel Adam S 2017

פורסם

זה מציאותי בכלל?

ומצטרף לשאלה: למה לסיים יצור בלי להוציא דגם מחליף?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ה-GTR בכללי היא מכונה פסיכית לגמרי וכל פעם מגיעה לה גרסה חדשה עוד יותר מטורפת מהקודמת. לשאלה אם זה אפשרי, אני מודה שזה נשמע מטורף עד לא מציאותי, אבל כמו שכבר הספקנו לראות מניסאן - כשזה מגיע ל-GTR הם מקיימים את מה שהם מבטיחים וגורמים לכל היצרנים האחרים להישאר עם פה פעור. עצוב לשמוע שהם מחליטים להפסיק לייצר אותה, פשוט חבל.

החלום שלי זה איזו GT-R, לא חייב את ה"הכי חזקה". :wink:

פורסם
לא הגיוני, לא אפשרי, אלא אם יש לו מנוע סילון מאחורה וצמיגים עם כל כך הרבה בשר ודבק מגע לרצפה שיגרום לכבש עסיסי להראות קטן לידם.

יש לרכב הזה כמה, 600/700 כ"ס? בהתייחס גם למשקל, זה יגרום ל G מטורף.

יש לאוונטדור של UGR 1200+ כוח סוס והיא עושה 2.2 למאה. משהו לא מסתדר לי פה (אשמח לקבל הסבר מציאותי :p )

יש גבול לכמה כוח אתה יכול להעביר לגלגלים והם ישמרו על אחיזה. הלמבורגיני לא פותחת חזק מידי מ0(תראה את הסרטונים מunlim 500), זה רכב שנועד לעשות דראג מ"גלגול", כלומר נסיעה.

בכל מקרה ברגע שהמפלצת זזה ונוסעת היא פשוט לא מפסיקה, שוב ממליץ לראות את הסרטון של הלמבורגיני שעברה 400 קמ"ש בunlim 500.

לgtr יש יתרון של מיחשוב מתקדם ביותר, שמחשב בדיוק כמה כח להעביר לכל גלגל כדי להאיץ ללא איבוד אנרגייה(פירפור) - launch control, כנ"ל גם בפניות איך לשמור על יציבות.

בכל מקרה גם הגרסאות המשופרות של הgtr מסדנת ams האמריקאית כבר ירדו מ2 שניות (1.72 ליתר דיוק) ב0-100 אבל שם מדובר על מכונה משודרגת ליותר מ1500 סוסים ועוד צמיגי דראג.

רק לפני חודשיים שברו שיא של פחות מ8 שניות ברבע מייל.

מוזמן להזיל ריר:

נ.ב

אם כבר בכוחות ג'י עסקינן, מעניין מה הבחור שנהג ברכב הזה הרגיש:

:eek:

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם

Norco,

אתה צודק בעניין הדראג מגלגול אבל צריך לחדד כמובן שבכל אופן מירוצי דראג תיקניים הם מעמידה עד קו הרבע מייל.

אותם תחרויות מגלגול לרוב ברמת ה״מירוצי רחוב״ (2 נהגים שבודקים מי מהיר יותר).

מה שכן, אלה גלגולים מהירים, לרוב מתחילים מדידה מאיזור ה-75 מייל״ש וצפונה.

לגבי ה-GT-R תאוצה פסיכית לגמרי, אין לי ספק שאכן הגיעו לתוצאה כזאת, אני כן בספק אם זו תוצאה ברת שחזור בעולם האמיתי, זה שבו יש הפסדי כח בגלל משטח עם אחיזה ירודה (אבק, שמן, אבנים קטנות, אספלט לא איכותי ולא אחיד וכו׳) וצמיגים ״קונבנציונליים״.

בקרת שיגור מתוחכמת בהחלט משפרות תאוצה אבל בשורה התחתונה גם הן גורמות לאיבוד כח מסויים כי אין דרך להשיב אחיזה לגלגל ללא אחיזה פרט להפחתת הכח המופעל עליו, הגלגל לא אמור להסתחרר אבל זה בגלל שהמערכת ״קראה״ שהוא מתחיל לאבד אחיזה והפחיתה ממנו כח.

הנעה כפולה תורמת מאוד לתאוצה אבל כמו שאמרת- בשורה התחתונה, עם כל הטכנולוגיה המתקדמת, הנעה כפולה וגאדג׳טים כאלה ואחרים- במציאות יש גבול לכמה כח אפשר להוריד לכביש, בטח כאשר מדובר ברכב שאינו רכב למסלול בלבד.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לוטוס,

אז יש או אין נשמה???

:twisted:

(אני עדיין חושב שאין, זו מפלצת טכנולוגית\משחק גראנטוריסמו עם גלגלים).

היא מרשימה לכל הדעות אבל כנראה שלעולם לא הייתי שם עליה את הכסף שלי.

פורסם

לא יודע אם זה בגלל ההסוואה אבל הרכב נראה מכוער! ההנמכה והספויילר המצועצע הזה פשוט נראה רע!

GTR 2011 0-100 שלוש שניות

GTR2012\13 0-100 מתחת לשלוש שניות 2.8

מאמין שהם יצליחו...

מאז שאני הייתי קטן זה תמיד היה פרארי!!! מאז שיצאה הגודזילה זה פשוט חלום חיי!!! 800 אלף בארץ השאלה אם זה GTR או בית :shock:

מקס.

yuzzmnwmdgzk.jpg

פורסם

אז יש או אין נשמה???

עשית לי דה ז'ה וו על שרשור מוטרף בנושא. כששאלת הנשמה וקיומה מתפתח מה GT-R...

שנה טובה!

פורסם

ציינתי את נושא הנשמה בגלל הלינק של לוטוס לאותו שרשור....

שיעשע אותי להזכיר היום באותו שרשור מלפני שנה במהלכו אני מציין רכבים שיש להם (לדעתי) נשמה\אופי ובין היתר מציין את AMG.

מי בכלל חשב באותו זמן...

פורסם

וואלה, לא נכנסתי ללינק הזה, ואכן אליו התייחסתי.

אחד השירשורים החזקים בשנה האחרונה.

• תוכן חדש...