Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט פונטו ספייס HGT 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על אף מוניטין אמינות לא רע, אם אין לך כסף לא הייתי נכנס להרפתקאות עם רכב ספורטיבי בן 13.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
על אף מוניטין אמינות לא רע, אם אין לך כסף לא הייתי נכנס להרפתקאות עם רכב ספורטיבי בן 13.

איתמר

בסוף אני קונה רכב שמור מאוד משנת 2002 פונטו ספייס HGT עם משכורת חייל של בערך 800 שקל אני יסדדר

פורסם

מציע שתברר פרטים של הרכב בפורום פיאט,אולי הם מכירים אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בסוף אני קונה רכב שמור מאוד משנת 2002 פונטו ספייס HGT עם משכורת חייל של בערך 800 שקל אני יסדדר

אתה שואל או עונה?

אז אם אתה שואל, לא תסתדר עם משכורת כזאת.

יש לך גם לשלם ביטוח, טסט, טיפול וזה עוד לפני שדיברתי על יישור קו.

לדעתי, hgt שתמצא בשנתון 2002 במחיר כזה סביר שתיהיה מיד גבוהה, עם קילומטרג׳ גבוה

וקיים סיכוי גבוה שתבלה איתה במוסך (זמן+כסף).

במקומך, סביר להניח שלא הייתי קונה רכב אבל אם אתה חייב - קנה פונטו ספייס רגילה וידנית

במצב טוב ותהנה.

פורסם
אתה שואל או עונה?

אז אם אתה שואל, לא תסתדר עם משכורת כזאת.

יש לך גם לשלם ביטוח, טסט, טיפול וזה עוד לפני שדיברתי על יישור קו.

לדעתי, hgt שתמצא בשנתון 2002 במחיר כזה סביר שתיהיה מיד גבוהה, עם קילומטרג׳ גבוה

וקיים סיכוי גבוה שתבלה איתה במוסך (זמן+כסף).

במקומך, סביר להניח שלא הייתי קונה רכב אבל אם אתה חייב - קנה פונטו ספייס רגילה וידנית

במצב טוב ותהנה.

האוטו מצב טוב מאוד 130 אלף קמ יד 04 ביטוח אני לא משלם עוזרים לי לשלם אבל דלק וטיפולים אני משלם

פורסם

לדעתי 800 לדלק וטיפולים זה גבולי לכל רכב. גם אם המשכורת צריכה לכסות אך ורק את הרכב.

אז אם לקנות אז לפחות לנסות לצמצם עלויות ולא ללכת על רכב ספורטיבי שרק מעלה את פוטנציאלי העלויות הצפוי.

פורסם
לדעתי 800 לדלק וטיפולים זה גבולי לכל רכב. גם אם המשכורת צריכה לכסות אך ורק את הרכב.

אז אם לקנות אז לפחות לנסות לצמצם עלויות ולא ללכת על רכב ספורטיבי שרק מעלה את פוטנציאלי העלויות הצפוי.

הבנתי אותך איזה אוטו אתה ממליץ לי לקנות בתקופת הצבא

פורסם

ליבי איתך, אבל הייתי ממליץ לך לחסוך את הכסף (במקום קניית רכב).

רכב כזה (כמעט כל רכב בשנתונים האילו) יכול להפתיע אותך בתקלות שתעלינה הרבה יותר מהמשכורת החודשית שלך (ולזה צריך להוסיף דלק, יישור קו ...), על אחת כמה וכמה רכב עם נטייה ספורטיבית.

alfa 156 2.5.

פורסם
חבל על הזמן שלך, הרכב גדול עליך.

הבנתי אותך איזה אוטו אתה ממליץ לי לקנות בתקופת הצבא

אם זה אפשרי אז יותר זול להמנע מרכישת רכב. אם אתה יכול להמנע מזה אז מוטב לחסוך את הכסף לעתיד או פשוט "להשקיע" אותו בדברים אחרים. דלק ותחזוקה יעלה לך 12,000 ש"ח בשנה. אני הייתי מעדיף "להשקיע" זאת בחופשת סקי+נופש+עוד נופש+וכיד הדמיון הטובה עליך....

אם אתה חייב לרכוש אז מוטב ללכת על משהו זול לאחזקה ורכישה. אני לא ממש בקיא אבל נראה לי שפיאט קטנה מהשנתונים הללו זו אופציה טובה. הכוונה בעיקר לידנית

בין השורות אני מבין שאתה צריך רק לתחזק את הרכב ושעוזרים לך ברכישה. אם כך אז כדאי שתדע שמה שאתה חוסך ברכישה עלול לעלות לך הרבה בתחזוקה. כלומר רכב זול (כי אינו מתוחזק ואינו במצב טוב) יהיה יקר לתחזוקה.

הרצון לרכוש משהו ספורטיבי ברור וטבעי. אבל מסוכן כלכלית ואולי גם פיסית...

אין לך על מה להתבאס. רכב ראשון תמיד נותן חופש שלא היה לך. בטח בגילך. בקיצור גם פיאט קטנה ישנה וחבולה תחמם את ליבך. בעתיד אני מאחל לך להצליח להשתדרג מרכב לרכב. העיקר המגמה...

פורסם
אם זה אפשרי אז יותר זול להמנע מרכישת רכב. אם אתה יכול להמנע מזה אז מוטב לחסוך את הכסף לעתיד או פשוט "להשקיע" אותו בדברים אחרים. דלק ותחזוקה יעלה לך 12,000 ש"ח בשנה. אני הייתי מעדיף "להשקיע" זאת בחופשת סקי+נופש+עוד נופש+וכיד הדמיון הטובה עליך....

אם אתה חייב לרכוש אז מוטב ללכת על משהו זול לאחזקה ורכישה. אני לא ממש בקיא אבל נראה לי שפיאט קטנה מהשנתונים הללו זו אופציה טובה. הכוונה בעיקר לידנית

בין השורות אני מבין שאתה צריך רק לתחזק את הרכב ושעוזרים לך ברכישה. אם כך אז כדאי שתדע שמה שאתה חוסך ברכישה עלול לעלות לך הרבה בתחזוקה. כלומר רכב זול (כי אינו מתוחזק ואינו במצב טוב) יהיה יקר לתחזוקה.

הרצון לרכוש משהו ספורטיבי ברור וטבעי. אבל מסוכן כלכלית ואולי גם פיסית...

אין לך על מה להתבאס. רכב ראשון תמיד נותן חופש שלא היה לך. בטח בגילך. בקיצור גם פיאט קטנה ישנה וחבולה תחמם את ליבך. בעתיד אני מאחל לך להצליח להשתדרג מרכב לרכב. העיקר המגמה...

תודה אחי בסוף ירדתי מלקנות רכב בשירות שלי אחרי הצבא אני יחשוב מה לעשות

• תוכן חדש...