Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיקנטו שותה דלק ואני מחפש רכב חסכוני בדלק זה הכי חשוב לי אני נוסע בין 200-400 ק"מ ביום .

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לך תשקיע עוד קצת כסף ותקנה את הפנדה החדשה, יש כאלה מליסינג עם 10 אלף ק"מ או פחות.

במקרה הגרוע יותר תקנה לך את הפנדה דור קודם ב-40K בערך לרכב בן שנתיים.

אני נוסע באחת כזו כבר 4 חודשים בערך ואני מאוד מרוצה, רכב נוח, זריז בעיר וגם חסכוני (אפשר להגיע בקלות ל-1:20 בבין עירוני) ובתוך העיר מקבלים 1:15.

פורסם

8600

פיקנטו שותה דלק ואני מחפש רכב חסכוני בדלק זה הכי חשוב לי אני נוסע בין 200-400 ק"מ ביום .

AUX מאין לך?

לי יש כזה

צריכה סבירה

אולי לא מספר אחת בקטגוריה אך 1:13 בעיר ו 1:18 מחוץ לעיר זה לא רע

יש לי 8600 ק"מ ב 7.5 חודשים ואני בסה"כ מרוצה

פורסם

לא הצלחתי להבין את כוונתך פותח השרשור. נכון שההילוך השלישי באלטו לא נגמר . היו פעמים שהייתי בטוח שאני בחמישי. אין לרכב שום בעיה לעבור את ה110 קמ״ש. האבזור שלו בדיחה אבל מצד שני גם 107 זה לא רכב עם אבזור מטורף. נסעתי בגרסה הרובוטית שלה ומאוד נהנתי. אם תוכל בדוק גם את הפנדה החדשה . מוצלחת לטעמי מה107 ובטח מהאלטו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לבחור תקציב מצומצם של 45 אש"ח. הוצעו הצעות שמשמעותן מתיחה ב-10 אש"ח. הפנדה חורגת בקרוב ל-30.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הלכתי היום לנסיעת מבחן אצל לובינסקי טרייד אין בפיגו 107 טרדני שנת 2010 חודש 11 , 24K ק"מ

סוכן המכירות אמר לי לפני שיש לרכב " דפיקה קלה " באתי למגרש וראיתי דלת אחורית שקיבלה בומבה רצינית נכנסה ממש בפנים

מנהל הסניף אמר לי שזה שטויות תיקון פשוט של 250 שקל ושאין שאסי ושאין מה לדאוג .

שראיתי את המכה פשוט ירד לי החשק לנסיעת מבחן והוא קבע לי " בדיקה מכון מטעמי " זה נראה כאילו משהו כמו רכב נכנס ברכב או מישהו עצבני בעט בדלת בעוצמה ...

אני בדילמה אם לקחת את הרכב לבדיקה במכון אחרי מכה כזאת , אולי אני אחתים את המנהל סניף שאין לרכב שאסי בנוסף לבדיקה של המכון נראה ... פשוט התבאסתי רצח .

• תוכן חדש...