Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות בין אלטו עם צריכה טובה יותר 1:16-7 לבין הפיזו 1:13-4 שמרגישה טוב יותר ורכב טוב יותר .

הסוזוקי זה הכלאה של אופניים אופנוע וריקשה משהו לא ברור , ויש לה 5 הילוכים שלמעשה 1-3 פעילים ו 4-5 זה ליופי .

צריכת דלק ואמינות הכי חשוב לי , הדבר שאני אוהב באלטו שנוסעים נוסעים ונוסעים ומחייכים בתחנת דלק וגם הקטע הפסיכולוגי שאתה נוהג ברכב הכי חסכוני שקיים על הכביש בקטגוריה " בנזין 95 ".

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ממש לא מדוייק , יש כל מיני תוספות קודנים בלה בלה , אגרת רישוי ומגיעים בקלות ל 57-58K ש"ח.

חוץ מזה התקציב שלי זה 40-45 :(

פורסם

הייתי ביונדאי הרכב התחיל ב 62K ונגמר ב 65K עם כל התוספות

וגם הייתי בסוזוקי ויש מלא תוספות שלא כלולים במחיר הכול גימיק שיווקי

פורסם

איזה תוספות?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

" החל מ 52K " ושאתה מגיע הם מוסיפים לך כל מיני דברים של קודנית , חלונות חשמליים בלה בלה .

יש תוספות תגיעו לסניף בת"א ותראו שאני צודק .

פורסם

נו תוספות יש בכול רכב.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי זאת דרישה של הביטוח,יש לאלטו אימובלייזר מקורי?

פורסם

בסוכנות משנה כפר סבא הציעו לי את הרכב על הכביש ב53,500.

למי ששאל פה האימובילייזר מגיע מקורי מהמפעל.

לבסוף לא היה לי הכסף ורכשתי יד שניה, בכל אופן הביטוח לא דרש קודנית.

פורסם

על מעבדים של מחשב למשל יש בנצמרק ואז יודעים איזה מעבד חזק יותר , אין אתרים עם בנצמרק על מכוניות ?

לעשות בנצמרק ALTO VS 107 ?

פורסם

האם חשבת גם על הפיקנטו

מנסיון אישי ומשפחתי גםמ הידני וגם האוטומט טובים.

דגם 2011 מתקרב לתקציבך

• תוכן חדש...