Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישתי המוכשרת שוב שרטה את האוטו בחנייה. בשלב זה השקעה בחישניי רברס לאוטו שלה ניראת כדאית ביותר. המחיר בדיל אקסטרים - עשרות בודדות של דולרים. אני מניח שבמוסכים זה יעלה אלפים והם לא יסכימו להתקין ערכה שאני אביא איתי (נכון?)

השאלה היא - עד כמה זה מציאותי להתקין את הדבר הזה לבד בבית?

פורסם

כל דבר אפשר להתקין בבית, אבל לרובנו אין את הכלים, כמו שאמרו לפני בארץ זה גם יעלה גרושים לא יותר מ-300 ש"ח כנראה ועדיף להתקין אצל איש מקצוע

פורסם

יש 2 דברים קצת טריקיים בהתקנת חישנים:

1. הכנסת החוטים של החיישנים פנימה לרכב.

2. העברת קבל מקדמת הרכב לסוף שלו.

עבור 1, יש רכבים שבאים עם פתח מוכן - אחרים אין, ואז צריך לקדוח.

עבור 2, יקח כמו 30 דקות עד שעה להעביר את החוטים אחורה, או שתקנה אחד שהוא אלחוטי וכך אין צורך להעביר כלל.

סרטון הדרכה שאהבתי:

אלחוטי:

http://www.ebay.com/itm/Solar-Power-Wireless-Rear-View-LED-Display-4-Parking-Sensors-Car-Reversing-Kit-/190890705548?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c71f9028c

פורסם

לידיעתך, בסלולר התקנות שבחולון קיימים חיישני רוורס + התקנה תמורת 150 שקל. לדעתי מחיר נוח עבור המוצר וההתקנה לראש שקט. הפנתי את דוד שלי שהתקין דרכם. לא שמעתי תלונות. שווה לבדוק.

פורסם

אפשרי בהחלט להתקין לבד אבל ממליץ לחסוך כאב ראש ולהשקיע 300 שקל עבור סט איכותי+התקנה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...