Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שמי שגיא ואני קורא פה המון, מידי פעם את משדרג את הרכיבים ברכבי על מנת להגיע לרמת איכות גבוה.

כרגע מותקן אצלי:

HU: ECLIPSE CD7200MKII

מגבר 4 ערוצים: theloudest tl-2092

מונו: theloudest tl-1023

קומפוננט קדמי: morel dotech ovation 6

קומפוננט קדמי: boston acoustics S60

סאב וופר: hertz es250

שומע בעיקר מוזיקה ישראלית מידי פעם מזרחית וגם קצת פופ.

נכון לעכשיו אני חש חוסר כלשהוא, אני אחד ששואף לאיכות ולא לעוצמה,הייתי רוצה לקבל המלצות איך לשפר את המערכת.

יכול להיות שהכל עניין של כיוונים לא נכונים, ה-GIN במגברים לא פתוח יותר מידי ואין תחושה של עיוות גבוה בצליל.

אשמח לעזרה והמלצות בנושא,תודה רבה.

פורסם

מה שצד את עיני זה שם המגברים theloudest, בומבסטי משהו !

אין לי מושג מה המגברים האלה וממה מורכבים, חיפשתי בגוגל והניב מעט תוצאות.

במקומך הייתי מתחיל בהחלפת שניהם.

יש לך אחלה רדיודיסק שלא חסר בו כלום, פשוט מעולה.

סאב אתה יכול לשדרג בהמשך.

אפשר לשאול למה אתה צריך שני קומפוננטים קדמיים ?

פורסם
מה שצד את עיני זה שם המגברים theloudest, בומבסטי משהו !

אין לי מושג מה המגברים האלה וממה מורכבים, חיפשתי בגוגל והניב מעט תוצאות.

במקומך הייתי מתחיל בהחלפת שניהם.

יש לך אחלה רדיודיסק שלא חסר בו כלום, פשוט מעולה.

סאב אתה יכול לשדרג בהמשך.

אפשר לשאול למה אתה צריך שני קומפוננטים קדמיים ?

המגברים תוצרת בריטניה , דווקא עובדים טוב ואני דיי מרוצה מהם, אולי יש פה מישהו בפורום שמכיר אותם ויוכל לתת חוות דעת או לחלופין לבוא לבחון :).

הבוסטון הוא סט אחורי טעות שלי,מהסאב תאמת אני דיי מבסוט ,אני לא מחפש להרעיד את הרכב אני אוהב שהבאס משתלב בשיר.

פורסם

את המגברים אני לא מכיר, שאתה אומר שחסר לך משהו אתה לא אומר מה, וניחושים דרך האתר לא יעבדו יפה.

מתקיימים על בסיס קבע מפגשים, השבוע בצפון, מומלץ מאד להגיע, אולי ככה יתברר לך מה חסר לך.

SCANSPEAK

פורסם
את המגברים אני לא מכיר, שאתה אומר שחסר לך משהו אתה לא אומר מה, וניחושים דרך האתר לא יעבדו יפה.

מתקיימים על בסיס קבע מפגשים, השבוע בצפון, מומלץ מאד להגיע, אולי ככה יתברר לך מה חסר לך.

אני מהמרכז, מתי מתקיים מפגש במרכז?

אני דיי חושב שחסר לי מידים,או עומק למידים .

מחר אנסה להבין יותר.

עוד שאלה קטנה ב PEQ ב ECLIPSE מה מסמל כל BAND? ניסיתי לחפש אך ללא הצלחה.

פורסם

מפגשי מרכז ברך כלל מתקיימים בשבת הראשונה של כל חודש, ונפתח שרשור מסודר בפורום.

לגבי האקליפס מדובר באקולייזר הפרמטרי, band זה התדר וסביבתו הקרובה שאת התגובה שלו את משנה (מגביר או מנמיך).

SCANSPEAK

• תוכן חדש...