Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיניואן בטרייד אין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לשדרג את המיניואן הנוכחי(מזדה 5 2006 מליסינג ) למיניואן משנת יצור 2011 .

מכיוון שאינני רוצה/ אוהב להתעסק עם מכירת הרכב , אני מעדיף לעשות טרייד אין וכך לא אצטרך לעמוד מול קונה ולרכוש אחר במחיר סביר .אנו משפחה עם שלושה ילדים בגיל העשרה והנסועה השנתית שלנו היא כ 20,000 קמ' והאוטו הוא יחיד בבית .אשתי (היא הנהגת בבית , אני זה שלידה ונהנה מזה ) מעדיפה רכב גבוה .

תקציב הוא כ110 K

אשמח לעצות מחכימות.

פורסם

בתקציב שלכם יש מיניוואנים 7 מקומות נהדרים, מהטובים בקטגוריה.

למשל פיג'ו 5008, מיניוואן 7 מקומות של פיג'ו עם מנוע 1,600 סמ"ק טורבו וגיר אוטומטי רגיל (לא רובוטי). הרכב עם תנוחת ישיבה גבוהה, בטיחותי מאוד ונוח מאוד. מחיר מחירון לוי יצחק של מודל 2011, לפי שקלולים לכאן או לכאן, הוא 111 אלף ש"ח - מתאים בדיוק לתקציב שלכם.

אופציה נוספת, חסכונית יותר, היא הרנו גרנד סניק. יש לו גרסת דיזל סופר חסכונית, שעושה משהו כמו 15 קילומטרים לליטר (לעומת ה-5008 שעושה משהו כמו 10-11 קילומטרים לליטר). גם פה מבחינת תקציב אתם בדיוק באזור, מודל 2011 לפי מחירון לוי יצחק הוא 112 אלף ש"ח לפני שקלולים.

פורסם

ואני אומר: אהבתם את המאזדה ? כל מה שאתם מחפשים זה רק התקדמות בשנתון ? נהדר !

פנו לסוכנות טופ טרייד ברעננה ובררו עמם,האם יש להם מאזדה 5 משנתון מתקדם יותר.

הם טרייד אין של היבואן (דלק מוטורס) ולא צפויות בעיות בקנייה מהם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אולי כדאי לי להתחיל את הסיפור מחדש ...

יש לי ( לאשתי ) מזדה 5 2006 ואני רוצה להתקדם.אני לא אוהב את הפלסטיקה שלה ואת בידוד הרעש מעבר לזה היא בסדר.

התכוונתי ללכת לחברת ליסינג לעשות טרייד אין ולהוסיף 65K בהנחה שאקבל על המזדה 40K ( יש לה דפיקות פח קלות ) חשבתי שהתקציב יהיה 110K .

הרכב הראשון שעלה בראשי היה גרנדיס אך בעקבות מה שקראתי כאן ובמקומות אחרים ירדתי ממנו בגלל צריכת הדלק.האופציה הבאה

היתה פג'ו 5008 אך אתמול דיברתי עם קצין רכב בחברת הייטק עם מאות רכבים והוא סיפר לי שחמשת ה פג'ו 5008 שיש להם בחברה מבקרות תדיר במוסכים .

היתה לי סניק שמאוד אהבתי לפני כ6 שנים אך בשנה האחרונה ליחסנו הבילאטרלים שאבה מכיסי כ 17K .רכב נוסף שחשבתי עליו הוא הברלינגו אך לא בדקתי אם יש לו גרסת 7 מקומות .

הגברת הנהגת מעדיפה אוטו גבוה, ל 6 אנשים לפחות (אנחנו משפחה של חמש נפשות כאמור ואני רוצה לצור אזור חייץ בין הילדים המתבגרים ) אני מסתכל על האמינות ווצריכת הדלק אך בין לבין מאבד את הצפון .

אם תעזרו לי לסדר את הבלאגן (אה , גם יש לי הפרעת קשב ולנסות להתפקס בזה ולקבל החלטה קשה לי :-( ) אהיה אסיר תודה .

פורסם

יש לי ( לאשתי ) מזדה 5 2006 ואני רוצה להתקדם.אני לא אוהב את הפלסטיקה שלה ואת בידוד הרעש מעבר לזה היא בסדר.

התכוונתי ללכת לחברת ליסינג לעשות טרייד אין ולהוסיף 65K בהנחה שאקבל על המזדה 40K ( יש לה דפיקות פח קלות ) חשבתי שהתקציב יהיה 110K .

היתה לי סניק שמאוד אהבתי לפני כ6 שנים אך בשנה האחרונה ליחסנו הבילאטרלים שאבה מכיסי כ 17K .רכב נוסף שחשבתי עליו הוא הברלינגו אך לא בדקתי אם יש לו גרסת 7 מקומות .

הגברת הנהגת מעדיפה אוטו גבוה, ל 6 אנשים לפחות (אנחנו משפחה של חמש נפשות כאמור ואני רוצה לצור אזור חייץ בין הילדים המתבגרים ) אני מסתכל על האמינות ווצריכת הדלק אך בין לבין מאבד את הצפון .

אם תעזרו לי לסדר את הבלאגן (אה , גם יש לי הפרעת קשב ולנסות להתפקס בזה ולקבל החלטה קשה לי :-( ) אהיה אסיר תודה .

טויוטה וורסו מליסינג? אמינה, 7 מושבים, גיר רציף לא זללן אם נוהגים בעדינות, המראה שלה זה עניין של טעם וכמו כן העיצוב הפנימי (not my cup of tea )

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הרכב הראשון שעלה בראשי היה גרנדיס אך בעקבות מה שקראתי כאן ובמקומות אחרים ירדתי ממנו בגלל צריכת הדלק.האופציה הבאה

היתה פג'ו 5008 אך אתמול דיברתי עם קצין רכב בחברת הייטק עם מאות רכבים והוא סיפר לי שחמשת ה פג'ו 5008 שיש להם בחברה מבקרות תדיר במוסכים .

יש סיטרואן ברלינגו עם 7 מקומות אבל צריך לזכור שסידור המושבים שם לא אידיאלי והרכב מגיע רק עם גיר ידני. אם אתה רוצה גיר אוטומט אז תצטרך לחפש פולקסווגן קאדי, שיש לו שילוב של אוטומט בנזין/דיזל ו-7 מקומות ישיבה. אבל כדאי לך לחפש קאדי ארוכה כי בקצרה השורה השלישית מאוד מאוד צפופה.

אני לא שמעתי יש בעיות מיוחדות ב-5008. אבל אם אתה מחפש גם שקט נפשי אז בהחלט ייתכן שהורסו הוא אופציה מעניינת, אך גם קצת צפופה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...