Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך את העזרה שלכם בבעית חשמל שנתקלתי ברכב,

לפני כשבועיים-שלוש האמצע הנסיעה הייתה נדלקת נורה של מצבר וסמן קריאה ואז נעלם וככה כמה פעמים ובמקרים אקראיים, שמתי לב כשנדלקת הנורה המזגן נחלש והרכב מאבד המכוח....מאז זה לא חזר. אגב המצבר חדש נקנה לפני שלושה חודשים של חברת אנרג'ייזר עם אחריות ל 15 חודשים.

ועוד לפני כשבוע הנעתי את הרכב ורציתי להפעיל מזגן והוא פשוט לא עבד,חשבתי כבר שהלך המדחס או התקלקל המזגן, ניסיתי לכבות ולהפעיל את המזגן, לא עזר ואז כיביתי את המנוע והנעתי שוב ואז הכל עבד יופי הבעיה לא חזרה וחשבתי שזה משו חד פעמי, אבל היום בבוקר הייתי בכמה סידורים, אני מניע ולא נפתחות מחלונות חשמל ברכב וגם המזגן לא עובד, חשבתי הנה זה שוב פעם אותו סיפור, כיביתי את המנוע והנעתי שוב ושוב לא עובד המזגן והחלונות חשמל (הדלקתי וכיביתי אורות ברכב, האורות עובדים) כיבבי שוב את המנוע המתנתי מספר שניות והנעתי בפעם השלישית הכל התחיל לעבוד.

מה יכולה להיות הבעיה ?

אם אני אצליח למצוא את התקלה בעצמי יהיה מצויין כי לגשת למוסך או חשמלאי רכב אין לי זמן אני עובד 12 שעות במשמרת :|

תודה.

KIA PRIDE 1.3L 96' MANUAL

MAZDA 323 LANTIS 1.6L 04' AUTOMATIC

TOYOTA COROLLA SUN 1.6L 13' AUTOMATIC

פורסם

תבדוק שהחיבורים של המצבר מחוזקים כמו שצריך.

על פניו נשמע שזה משהו באלטרנטור ולא במצבר - נראה כאילו משהו שם משחק.

...

פורסם
תבדוק שהחיבורים של המצבר מחוזקים כמו שצריך.

על פניו נשמע שזה משהו באלטרנטור ולא במצבר - נראה כאילו משהו שם משחק.

*את החיבורים במצבר בדקתי והם יושבים טוב.

*איפה נמצע בערך האלטרנטור ואיך הוא נראה?

מזגן לא עובד הכוונה שלא מוציא אויר בכלל או מוציא אויר אבל לא קר ?

הכוונה לא מוציא אוויר כלל, כמו כן חלונות חשמל לא יורדים.

פורסם
התקלה כנראה במתג ההצתה ואני ממציע לחפש חשמלאי רכב לטיפול בבעיה

זה רציני ? כי הרכב מניע ונוסע גם כשיש את הבעיה ... כמה יכול לעלות תיקון כזה ?

פורסם

החלפת מתג חשמלי של סוויץ יכולה לעלות כמה מאות שקלים כולל עבודה

כמובן שאני לא מכיר את המחירים של דגם זה וכמובן שקודם יש לבצע אבחון

• תוכן חדש...