Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד ל-60K

bkantor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי ניסאן אלמרה GLX, שנת 99, יד ראשונה עברה 225K.

האוטו לוגם דלק בכביש העירוני שבאמת הפך ללא משתלם, רוב הנסיעות הינם בכביש עירוני.

ארצה לקבל המלצה לרכב עד 60K אשר יהיה חסכוני בדלק, רוב הנסיעות שלו בעירוני למעט סופשים.

עזרתכם בבקשה.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

מה הדרישות?

לנסיעה עירונית ברובה אתה יכול בתקציב שלך לקנות אלטו אוטומטית חדשה ולהישאר עם עודף, אפשר למצוא גם לא מעט מיני וסופר-מיני ידניות בנות שנה-שנתיים ולהינות מרכבים כמעט חדשים, בטוחים וחסכוניים.

פורסם

ברכב משפחתי אחר לא תקבל צריכת דלק טובה בהרבה מהניסאן.

האפשרות היחידה היא אכן מעבר לקטגוריית מיני או סופר מיני.

השאלה היא אם גיר ידני יהיה טוב עבורך אפשר לבדוק את הסיטיגו/מיי/107/אייגו/C1-עם הגיר הרובוטי הרכבים הללו מוצלחים פחות.

יש גם אופציות של סופר מיני: I20/סוויפט/ספלאש.אם אתה מעוניין רק באוטומטי בדוק גם דייהטסו סיריון/ניסאן אקו מיקרה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

המכוניות האלו נורא קטנות, ללא בגאז' ואם כי גם לא ממש מרווחות.

מה החוות דעת טיוטה קורולה 2008 גיר רובוטי? היא נכנסת לתקציב עם זאת אוטו משפחתי.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

זה הדגם הכי פחות מוצלח של הקורולה, מכל בחינה אפשרית.

אם אתה רוצה לחסוך בהוצאות הדלק בנסיעות עירוניות אז הפיתרון הוא לעבור לרכבים עם מנועים קטנים יותר - 1.3 או 1.4 ליטר. גם אז החיסכון לא יהיה עצום אבל בהחלט יורגש. מרמה של 8-9-10 קילומטרים לליטר לרמה של 11-12 קילומטרים לליטר. נו, גם זה חיסכון.

אבל אם אתה רוצה באמת לחסוך, תגדיל טיפה את התקציב וחפש היברידית כמו הונדה ג'אז 2011-12.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך בהוצאות הדלק בנסיעות עירוניות אז הפיתרון הוא לעבור לרכבים עם מנועים קטנים יותר - 1.3 או 1.4 ליטר. גם אז החיסכון לא יהיה עצום אבל בהחלט יורגש. מרמה של 8-9-10 קילומטרים לליטר לרמה של 11-12 קילומטרים לליטר. נו, גם זה חיסכון.

אבל אם אתה רוצה באמת לחסוך, תגדיל טיפה את התקציב וחפש היברידית כמו הונדה ג'אז 2011-12.

א.קורולה רובוטית נמכרת הרבה פחות מ-60K,אכן לא ממש מוצלח.

ב.פרט להונדה ג'אז יש גם סיוויק היברידי שנתון 2007 אאל"ט שאולי שווה לבדוק ותכנס בתקציב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלמדתי חשבון (וזה היה מזמן)

מרמה של 8 ק"מ לליטר לרמה של 12 ק"מ לליטר מדובר על 50% חסכון .... זה לא מעט כסף בימינו

רכב שעושה 1:8 ונוסע 1000 ק"מ בחודש לעומת רכב שעושה 1:12 עם אותה נסועה , לפי מחיר של 7.5 ש"ח לליטר

ההפרש יהיה יותר 270 ש"ח לחודש.... משמעותי.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

הספארק רכב קטן בשתי מידות מהרכב הנוכחי (אלמרה)

תא מטען קטן,

מודל 2011 המחירון שלו הוא באיזור 43K,

הבחור ביקש עד 60K

ממש לא ברורה ההמלצה המוזרה הזאת

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...