Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOP 500 - טיולון של שבת בבוקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סתום, שתוק, תאכל את הלב, נתק את המקלדת...

דברים כאלה רק מוציאים לפעמים את החשק לגלוש פה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כול אחד והדעות שלו תעזבו את הבחור, בכללי אחלה תמונות באמת שיש כמה תמונות לתמונת מסך אחלה רכבים וכול הכבוד על האירגון נראה מרשים ביותר.

פורסם
סתום, שתוק, תאכל את הלב, נתק את המקלדת...

דברים כאלה רק מוציאים לפעמים את החשק לגלוש פה.

כנראה שאני לא היחיד שכל העניין הזה גרם לו לרצות להקיא. בושה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא מבין מתי כולם פה הפכו להיות כאלה "ריגשי".

פרסמתם תמונות בפומבי? צפו לקבל ביקורת מכל הצבעים והגוונים.

ובחזרה לנושא השרשור, כתור אחד שכבר מעל ל-10 שנים "בתחום" אני שמח לראות את הפריחה שעובר הענף בשנים האחרונות.

לפני עשור לא היינו חולמים לראות כזה מגוון כזה על כבישי ארצינו, גם אם זה רק בחתיכות בודדות.

ואני ממש לא מדבר רק על המכוניות, אלא גם (ובעיקר) על הוורסטיליות של השיפורים. וזה ממש לא משנה אם הם לטעמי או לא.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
השאלה האמיתית היא איך זה שלא הופיע בפורום שום פרסום לגבי האירוע הזה? ( או שפספסתי... )

פספסת, את הפואנטה.

אני אמשיך את תגובתו של amiger, כאשר אתה מפרסם בפורום פומבי אירוע מסוים אתה תקבל 2 סוגים של אורחים, כאלה שכן רצית שיגיעו וכאלה שלא.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

יש יפות ויש פחות, עניין של טעם. סה"כ אחלה תמונות. הקונטאש מהממת. מגאן RS חביבה עלי מאוד מכל הבחינות. הגולף MKV סממנת מבחינת עיצוב את כל מה שהוט האצ' צריכה לסמן. אני אישית אהבתי את המדבקה של הנסהרימרינג, משעשע מאוד. תודה על התמונות אדון שמלוב. אני מחכה לקרוא על הכלה החדשה+תמונות פנים כמובן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תמיד אמרו לי שההבדל בין ישראלים ללא ישראלים זאת היכולת לפרגן ...

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מה לעשות ודריש צודק. פירסמתם בפורום ציבורי, שלכל חבר בו הזכות להביע את דעתו, גם אם היא לא מוצאת חן בעינכם- וזה לא משנה בכלל כרגע אם דריש טרחן או לא.

אגב, היכולת לפרגן לא קשורה לישראליות בכלל; אני חבר בכמה פורומים בחו״ל וגם שם תקבלו פוסטים שלא מפרגנים. ככה זה.

פורסם

בואו נדבר באמת על תופעת הפרגון:

הדרישה לפרגון היא למעשה הדרישה להעלים עין מהתוכן עצמו. כשאתה נדרש לפרגן, אתה למעשה נדרש לוותר על הביקורתיות ביחס לאובייקט. דרישת הפרגון ממוענת ללב הטוב שלך, להיותך רחמן, נדיב, מה שקוראים “מענטש”. תפקידה של הפנייה ללב הוא להפחית או להכחיד את השיפוטיות הרציונלית שלך. אתה מתבקש לחוס על היצירה או הפעולה הבינונית של המבוקר ולהתייחס להיותו בן אדם ‏(והרי כולם בסך הכל בני אדם, הלא כן?‏)
פורסם

לחשוב שרק הישראלים לא יודעים להתנהג, "רק בישראל בלה בלה בלה..." - זה ישראלי.

או פולני.

אנערף. (סלנג בערבית - הכי ישראלי).

פורסם

במידה ואתם סבורים כי חרגתי מכללי הפורום

חרגת לא מכללי הפורום, אלא מגבולות הטעם הטוב. לא חייבים לחרבן לבנים( to shit bricks) בכמויות כאלה. אפשר היה לא להבליט את הbutthert.

פורסם

דריש, ושוב אתה מצטייר כמי שמנסה בכח להתנהל כמו רובוט או תוכנת מחשב.

אתה לא חייב לפרגן, אתה לא חייב שום דבר לאף אחד.

בתור מי שלקח חלק באירוע, מדובר היה בהחלט באירוע יוצא דופן. לא עוד טיול של שבת בבוקר או סיבוב בכוכב, אלא משהו שיוצר מודעת אצל הסביבה, שמראה לכל העם שסובב אותנו שיש תרבות מוטורית בישראל, שיש אנשים שהתחום הזה חשוב להם ומושקעים בו.

מעבר לנהיגה עצמה, שהיתה מאוד שגרתית, לפחות בשבילי ומי שאני דיברתי איתו או ראיתי נוהג, ההנאה הגדולה באירוע הגיעה מהתגובות של האנשים סביב, שכולם בלי יוצא מן הכלל פרגנו, בין אם היה מדובר בתיירים או עובדים פלסטינאים או חיילי צהל שפיטרלו שם באיזור ים המלח.

נכון, האירוע לא היה מושלם, היו פשלות קטנות, אבל עדיין זה משהו בסדר גודל שאנחנו לא מכירים כאן, שאני בטוח גם שלא היה פשוט לאירגון משום בחינה שהיא, בדיוק בגלל שמדובר באירוע ראשון מסוגו בישראל.

אף אחד לא מבקש את הפירגון שלך בשקל וחצי. זכותך גם לכתוב שכולנו אפסים ורק אתה מבין מה זה הנאה מנהיגה. העניין הוא שאין ביקורת בדברים שלך, או לפחות ביקורת מנומקת. יש מרמור ואטגוניזם לא מוסברים, שמוגשים גם כמעין זלזול, כאילו אתה בעברך ארגנת ולקחת חלק בעשרות אירועים מהסוג הזה, ועכשיו עומדת מולך חבורה של חובבנים, שמנסה לחקות אותך ללא הצלחה.

בחייאת אללה שבשמים, אין בעיה שתקטול ואין בעיה שתעביר ביקורת. רק שכמו שאתה לא חייב לפרגן, אתה גם לא חייב להעביר ביקורת. במיוחד כשלך אין שום הישג בארגון אירוע דומה ובעיקר כשאתה בכח מנסה לעצמך להראות כמישהו שממציא סטטוסים לעמוד האנשים העילאים והמתנשאים בפייסבוק. וכן, משום מה אני חושב שהתגובות שלך היו נראות שונה אם היית לוקח חלק באירוע עצמו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אחלה של תמונות, אחלה של אירוע! כל הכבוד!

גרמתם לי לשבת ולראות את הגמבול 3000 לשנת 2013 של בחור שהסריט את כל מהלך המירוץ הזה.

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...