Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה, יש לי ברכב מערכת טובה רמקולים של קנווד מאחורה כל אחד הר של 500w עם 5 אלמנטים .. אני יצלם את הדגם כנראה היום . והוספתי קומפוננט ים של מורל (maximu) מקדימה . המגבר שלי של בוס 1000w . הכל טוב ויפה אבל אני לא יכול לשמוע באסים , אמרו לי שהמגבר לא פותח את הרמקולים האלוקים כי הם חזקים לו מידי . מה אפשר לכשות?

פורסם

שלום אני חדש פה, יש לי ברכב מערכת טובה רמקולים של קנווד מאחורה כל אחד הר של 500w עם 5 אלמנטים .. אני יצלם את הדגם כנראה היום . והוספתי קומפוננט ים של מורל (maximu) מקדימה . המגבר שלי של בוס 1000w . הכל טוב ויפה אבל אני לא יכול לשמוע באסים , אמרו לי שהמגבר לא פותח את הרמקולים האלו כי הם חזקים לו מידי . מה אפשר לעשות?

פורסם

אפשר להוסיף סאבוופר, זה "התפקיד" שלו לתת באס. אם אתה תנסה להוציא מהרמקולים באס אתה תהרוס אותם בסופו של דבר וגם יוריד לך מהאיכות שלהם.

פורסם
אפשר להוסיף סאבוופר, זה "התפקיד" שלו לתת באס. אם אתה תנסה להוציא מהרמקולים באס אתה תהרוס אותם בסופו של דבר וגם יוריד לך מהאיכות שלהם.

אני לא רוצה באסים מוגזמים , אני רוצה באסים נורמטיבים

פורסם

אני הייצי מחליף את האחוריים עם ה"הר 500w " בסאב, מעיף את המגבר, ומביא מגבר ארבע ערוצים נורמאלי שיגביר את המורל והסאב.

סאב לא חייב להיות חזק, הוא יכול להשתלב ולהשלים את התדרים הנמוכים .

פורסם

אני לא יודע מה ההערכה שלך ל"מוגזמים" ו "נורמטיביים", אבל אפשר לקבל מידה מסוימת של באס מהרמקולים ע"י כיוון נכון של המסנן מעביר גבוהים שנקרא High Pass Filter (או בקיצור HPF). הגבה מעט את העוצמה לווליום שאתה מגיע אליו וכוון את הפוטנציומטר (מעין כפתור הניתן לסיבוב, בדומה לגיין) שמשוייך ל HPF באופן כזה כך שתופק מן הרמקולים מידת באס אשר לא פוגעת בתפקוד הרמקול ולא גורמת לו לחרחר, להתעוות ולהשמיע קולות לא טבעיים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...