Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פביה עם מידת צמיגים 205/45/16

מדובר על נסיעות מנהלתיות בלבד אבל עם דגש על אחיזה טובה ולא צמיג סיני מפלסטיק. כמובן צמיג שלא מתייבש ואו נשחק מהר מאוד.

צמיג מה שיותר שקט יותר טוב

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש לך בסביבות 350-400 ש"ח FALKEN

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=772420&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E9%F4%EF

ב 600 -550ש"ח BRIDGESTONE MY01

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=772602&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E9%F4%EF

DUNLOP DZ101 ו YOKOHAMA C.DRIVE בערך באותו המחיר.

ב 800 ש"ח CONTI PREMIUM CONTACT

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=776646&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E2%F8%EE%F0%E9%E4

וביניהם צמיגים ספורטיביים::

TOYO T1R

YOKOHAMA S.DRIVE

GOODYEAR F1 ASYMM

PIRELLI P-ZERO

MICHELIN PILOT SPORT3

לא רשמת מה התקציב- תבחר בעצמך מה מתאים לך.

לנהיגה מנהלתית גם FALKEN יספיקו מעל ומעבר.

בין הצמיגים היותר ספורטיביים,ובהתחשב במחיר, אני ממליץ על YOKOHAMA S.DRIVE ועוד יותר על GOODYEAR EAGLE F1 ASYMMETRIC

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא מחפש ספורטיבי, רק צמיג שקט ונוח לנסיעות רגילות אבל עם אחיזה טובה יותר מהזבל המצוי.

לפי האתר הזה, S.drive עולה כ-550 ש"ח לצמיג, מצד שני C.drive עולה שם כ-730 ש"ח. לא קצת מוזר?

אני אשמח לדעת לגבי S.drive מבחינת נוחות ורעש, אני זוכר שהם עם רמת שחיקה סבירה ובמחיר הזה זה קורץ מאוד.

T1R יורד מהפרק בגלל השחיקה, ובנוסף הוא מתייבש יחסית מהר יותר.

in the face

with a chair

פורסם

אני חושב שהטעות במחיר גם לגבי S.DRIVE (נראה נמוך מדי).

תשקול ברצינות GOODYEAR F1.

אבל אם אתה לא מחפש צמיגים ספורטיבי, תתמקד בצמיגי נוחות - הם יותר שקטים, יותר רכים ומחזיקים יותר זמן.

באמת, אין שום בעיה עם FALKEN שעולים חצי מחיר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זהו שאני לא מכיר צמיגי נוחות :)

באתר שקישרת אליו עושה רושם שזה נותן רק צמיגים ספורטיבים

in the face

with a chair

פורסם

זה בגלל המידה שלך.

הרשימה הראשונה, עם הקישורים- אלה צמיגים נוחות, חוץ מ DUNLOP DZ , הוא לא בדיוק נוחות ולא ממש ספורטיבי.

פורסם
אני חושב שהטעות במחיר גם לגבי S.DRIVE (נראה נמוך מדי).

רק לעדכן, S.DRIVE עולה סביבות 540 ש"ח ליחידה, אז כנראה שהטעות היא ב-C.DRIVE שבכמה מקומות אמרו שאין.

עכשיו נשארתי עם התלבטות האם להשקיע ב-S.DRIVE, או ללכת על הפאלקן שהוא זול בהרבה. את היוקו אני מכיר פחות או יותר, אבל עם הפאלקן אין לי שמץ לגבי הדגם (ZE912) הזה שלהם.

אלה האפשרויות שקיימות מבחינתי

in the face

with a chair

פורסם

פורסמה כתבה מעניינת בנושא דומה: האם כדאי לרכוש צמיג יקר ממותג מוכר?

http://www.auto.co.il/כתבה-30351-האם-כדאי-לרכוש-צמיג-יקר-ממותג-מוכ.aspx

בכתבה בדקו את השינוי בצריכת הדלק בין צמיג איכותי של משלין לבין צמיג אחר.

לסיכום נכתב: "הניסוי הזה הוכיח כי החיסכון הכספי בצריכת הדלק של צמיג בעל דרוג התנגדות לגלגול B (ולא משנה כרגע אם אלו המישלין, גודייר אפישיאנט גריפ, ברידג'סטון טורנזה או כל צמיג מקביל אחר) לבין צמיג בדרוג E – ולא משנה מי מייצר אותו – הוא משמעותי ביותר, ומצדיק גם השקעה של 200-300 שקלים יותר בצמיג."

פורסם

C. DRIVE אין כי במקומו התחילו לייצר C,DRIVE2.

לא רשמת כמה אתה נוסע בשנה.

S.DRIVE אוחז הרבה יותר טוב מפאלקן.

תחליט לפי סגנון הנהיגה לך.

פורסם

סביבות 15 אלף בשנה אבל זה לא כלכך קריטי כי באוקטובר הבא הרכב יועמד למכירה, סגנון נהיגה רגיל מנהלתי זה לא רכב ספורט בסופו של דבר.

in the face

with a chair

פורסם

אם הרכב יימכר בעוד שנה , שזה 15 אלף ק"מ, אני לא רואה סיבה להשקיע בצמיגים יקרים.

לדעתי, תקנה FALKEN.

• תוכן חדש...