Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה לפני כמה ימים רכשתי סובארו B4 2005 עכשיו עשיתי לה בדיקה בקומפיוטסט באור יהודה.

הכל תקין חוץ מכמה דברים שוליים, אחרי שקיבלתי את הדוח של הבדיקה ראיתי שבבדיקה של הספק המנוע של הרכב בנתוני יצרן רשום שיש לרכב 138 כ"ס אבל ברכב שלי יצא 155, רציתי לדעת עם זה יכול להיות הגיוני או שפשוט אולי תהליך הבדיקה שונה משל היצרן.

פורסם

דובר על זה המון בפורום-הכל תקין,יש הבדלים בין הפסד כח בבדיקת קומפרסיה דרך הגלגלים (כפי שבודקים מכוני בדיקה)-משהו בסביבות 15% לבין הבדיקה,שנערכה לרכב טרם יצא את שערי המפעל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא הבנת, הוא טוען שהבדיקה הראתה שיש לו 155 כ"ס , לעומת 138 שעליהם היצרן מצהיר.

כביכול הרכב התחזק עם השנים.

בקצרה - הבדיקה של המכון לא מדוייקת מהמון בחינות, או שהרכב עבר שיבורים רבים :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
לא הבנת, הוא טוען שהבדיקה הראתה שיש לו 155 כ"ס , לעומת 138 שעליהם היצרן מצהיר.

כביכול הרכב התחזק עם השנים.

בקצרה - הבדיקה של המכון לא מדוייקת מהמון בחינות, או שהרכב עבר שיבורים רבים :lol:

טעות שלי התבלבלו לי המספרים.

לענייננו-נראה מעט מוזר,היתכן שברכב הזה עשו שיפור או התקינו צ'יפ מסויים או שיש טעות כלשהי ברישום המספרים בבדיקה.

אפשרות מעניינת נוספת שמזכירה לי בדיחה חביבה- אולי הגיע גמד קטן עם פיה ועשה קסם...:lol:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
תסתכל לפי דגם המנוע.

יכול להיות שהחליפו מנוע או משהו כזה.

אם אני זוכר נכון , היו 2 דגמים (לפחות) . על איזה נפח מנוע מדובר ?

בברכה

מוטי

ברכב לפי מה שבדקתי לא הוחלף מנוע, הנפח הוא 2000 וגם צורה2004-6 הם אותו דבר רק שבשנת 2006 ברכב יש כמו תוספות שאין ב 4 ו5 כמו למשל כרוז קונטרול והמנוע יותר חזק עם 165 כ"ס אז אין בכלל דגם עם 155 אז זה משהו שעדיין לא הבנתי

• אחראי פורום
פורסם
שלום לכולם

אז ככה לפני כמה ימים רכשתי סובארו B4 2005 עכשיו עשיתי לה בדיקה בקומפיוטסט באור יהודה.

הכל תקין חוץ מכמה דברים שוליים, אחרי שקיבלתי את הדוח של הבדיקה ראיתי שבבדיקה של הספק המנוע של הרכב בנתוני יצרן רשום שיש לרכב 138 כ"ס אבל ברכב שלי יצא 155, רציתי לדעת עם זה יכול להיות הגיוני או שפשוט אולי תהליך הבדיקה שונה משל היצרן.

איפה ראית את הנתון המודגש? ברישיון? במסוף של מכון הבדיקה?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

155 היה בשנים האחרונות כאשר הורידו מ 165 ושפרו תצרוכת הדלק. בסה"כ אותו מנוע עם ניהול שונה. אבל אין מצב שיש לך 155 ב2005 עם מנוע מקורי.

פורסם
איפה ראית את הנתון המודגש? ברישיון? במסוף של מכון הבדיקה?

גם ברישיון רכב גם בבדיקה וגם בכל גטלוג של הרכב שיש באינטרנט.

עכשיו ראיתי שיש גם B4 כמו שלי 2005 אבל אצלם אין 2 אגזוזים כמו אצלי ואין להם גם פנסי ערפל אז אמרתי לעצמי שאולי יש עוד איזה שהוא גרסה של הרכב שפשוט לא רשומה במחירון כמו למשל במחירון של לוי יצחק מנוע 2000 לא מופיע בכלל בשנים האלה אלה רק מונע 3000

• תוכן חדש...