Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טמוסטט תקול? פיז'ו 206 1.6 8V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לשניכם

כמו שאמרתי, שיט נינוח גורם למנוע לעבור לטמפ' של 78 לערך שנשמע דיי נמוך

מה שאני מפחד זה שאם אני יבקש פעולה מאומצת מהמנוע והוא יימצא בטמפ' שכזו, זה יזיק לו(יותר מהרגיל הכוונה)

וכמו שכבר אמרתי, פעולה בינונית לערך לאורך של דקה וחצי תעלה את הטמפ' בחזרה לרמה שהייתה תקינה אז - 87~90(לפעמים מגיע אפילו ל92 בערך)

פורסם

באיזה טמפרטורה על פי השעון מאוורר רדיאטור נכנס לפעולה?

רכב חונה, מנוע פועל בסרק, מזגן כבוי.

פורסם
באיזה טמפרטורה על פי השעון מאוורר רדיאטור נכנס לפעולה?

רכב חונה, מנוע פועל בסרק, מזגן כבוי.

שאני בודק את זה לבדוק אם המאורר דולק ישר אחרי הדלקה, או אחרי נסיעה ואז עמידה בצד?

פורסם

שאני יהיה בטוח, אחרי שהאוטו קר לגמרי(עמד כבוי כמה שעות), להדליק ולעמוד בניוטרל עד שהמאורר נדלק? ואז להסתכל על הטמפ'...

הבנתי נכון?

פורסם

אמרתי בערך, בכל אופן זה הזמן שלוקח אצלי ברכב להגיע להפעלת מאוורר אחרי שהרכב התקרר לחלוטין.

יכול להיות שאצלך יהיה גם פחות.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אם כך, אני משער שהשעון שלך מזייף כ 10 מעלות כלפי מטה.

המאורר אמור להתחיל לפעול ב 95-97 מעלות.

כדאי לבדוק עם סורק את הטמפ' האמיתית של המנוע.

• תוכן חדש...