Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבילת הספורט של ערוץ5 VS ספורט 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע מבורך,

ליגות הכדורגל חוזרות לשחק אחרי הפגרה ואיתם הצורך בחבילת ספורט מלאה,

אך לצעירנו העלות לכך הינה 122ש"ח לחודש בלווין,

בעקבות העלות הגבוה ישנה התלבטות בין רכישת ערוץ ספורט1 ספורט 2 והערוץ HD או ספורט 5+ ערוצי הספורט5GOLD ו LIVE.

המחיר הינו 66 ש"ח עבור כל חבילה.

אשמח לדעת מנסיונכם אילו ערוצים עדיפים?

פורסם

היתרון היחיד של 5 לייב זה שידור של משחקי גביע המדינה/הטוטו (גם לא כולם),גולד זה רק לאירועי ספורט מהעבר.

השאלה היא מה מעניין אותך ?

לדעתי ספורט 5LIVE +GOLD מיותרים לחלוטין וספורט 1+2 ו 5+.מספיקים בהחלט.

יש לך את ליגת העל/אנגלית/בלגית/גרמנית בספורט 1+2,ליגת האלופות והליגה הספרדית ב-5 הבסיסי ו5.

שאר הליגות פחות מעניינות או שלחילופין אין יותר מידי זמן לצפות בהן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לך על 5HD בשילוב עם ספורט 1HD.

לא צריך יותר מזה.

ליגה אנגלית וליגת האלופות.

כל שאר ה5+, 5GOLD, 5ZIBI וכו' ממש מיותרים.

פורסם

חבל על הכסף, אני מניח שלא כל משחק שישודר יעניין אותך אלא יותר משחקים של הקבוצות האהודות עלייך. אני אישית נגד להזמין ספורט 1+2 ומה שמעניין אני רואה סופקאסט באיכות HD

פורסם

תודה על התגובות.

לצערי שילוב של ספורט1 וספורט 5hd יעלה כ90 ש"ח לכן זאת לא אופציה.

ככל הנראה נרכוש את חבילת ספורט1 ומה שחסר נשלים עם האינטרנט.

פורסם

ערוץ הספורט עושים צחוק מהעבודה, אם לא ליגת האלופות לא היה לארוץ הזה שום זכות קיום.

לא מבין איפה ההתלבטות בכלל, בספורט1 אתה מקבל שידורי ספורט מכל הליגות הבכירות בעולם (כולל הליגה השישית בטיבה 8))+ענפים נוספים חוץ מכדורגל, בספורט 5+ לייב וגולד המקסימום שתקבל זה את מצעד האוננות השנתי על מסי.

וזה עוד בלי להתייחס למקצוענות של ספורט1 לעומת ערוץ הספורט - פריוויואים, קריינים נורמלים (בחיאת דינק, עד מתי נצטרך להקשיב לארבל הסנילי?!) וכו'.

פורסם

כל מי שמבטל בהינף יד את 5+ GOLD שיחשוב שנית , יש שם שידורי משחקים ענקיים מכל הזמנים פשוט נוסטלגיה לשמה.

אני הייתי מזמין את 5HD לצפייה בליגת האלופות , ואם בכיסך הפרוטה גם ספורט 1 HD , השאר תשלים דרך SOPCAST

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לאלה שמשתמשים פה בסופקאסט

אתם אומרים HD אבל בואו נגיד את האמת האיכות לא משהו.

שלא נדבר על התנתקויות פתאומיות.

פורסם

הנכסים היחידים של ספורט 5 ששווים משהו גם ככה משודרים בערוצים החינמיים (אלופות, ליגה ספרדית, כדורסל ישראלי) - אני הייתי בוחר בספורט 1-2 בלי היסוס (ליגה גרמנית, אנגלית וישראלית).

.We apologise for the inconvenience

פורסם
לאלה שמשתמשים פה בסופקאסט

אתם אומרים HD אבל בואו נגיד את האמת האיכות לא משהו.

שלא נדבר על התנתקויות פתאומיות.

כבר 3 עונות שלא פספסתי אף משחק של יובנטוס והכל דרך סופקאסט, וכן - האיכות היא איכות HD. בוודאות יותר טובה מהאיכות בטלויזיה בשידורים שהם לא HD (ליגת האלופות בספורט 5 למשל). בד"כ זה ערוץ רוסי שמשדר, לפעמים איטלקי, וכמובן שלמשחקי הליגה האנגלית יש מגוון ערוצים באנגלית, כולם בHD.

צפייה בליגת העל היא יותר בעייתית כי אין שידורים בסופקאסט וצריך להסתמך על שידורי פלאש שלרוב נתקעים ו\או האיכות סבירה.

לגבי ניתוקים - יש לי 10 מגה (שנחשב היום צנוע אני מאמין) ואני לא חווה שום ניתוקים, איכות השידור בסופקאסט תמיד מעל 90.

אולי אתה לא יודע איפה לחפש? יש אחלה אתרים עם שידורים לסופקאסט.

פורסם

אני מכיר את רוחה דירקטה והHD שם ממש לא היה באיכות גבוהה.

לדעתי לא תמצא שידור בביטרייט מעל 1500 לHD שזה ממש מעט גם אם זה נראה לך טוב.

להערכתי בשידורי לוויין/הוט מדובר על כ3-4MBPS בעוד שבשידורי לווין בשווייץ למשל זה יכול להגיע ל12MBPS שזה כבר מטורף.

שוב, כל אחד והעיניים שלו,

אשמח להתבדות שכן אני מחפש כבר המון זמן דרך לנתק את כל הזבלונים האלה ולצפות באינטרנט בשידור איכותי בHD אמיתי אפילו בתשלום!

תעדכן אותי בלינק במשחק הבא שאתה צופה בו בHD אשמח לבדוק בעצמי.

פורסם

השידורים הם בדרך כלל 2000Kbps, לפעמים 2500.

באת בתזמון טוב כי בדיוק היום יובה פותחת עונה, אביא לינק בשעת השידור שתוכל לראות במה מדובר (או לפחות אקח תמונה של האיכות) :wink:

פורסם

היום נרכשה חבילת הספורט של ספורט 1,

חלק מההצעות שקיבלתי מחברת יס הינה 250 ש"ח עבור ממיר TOTAL אחד, HD אחד, ודיגיטלים ללא הגבלה ובנוסף

חבילת הבסיס המורחבת שוכללת את ערוצי הסדרות והסרטים וחבילת ספורט 1 ב250 ש"ח.

כך שמי שצופה בעיקר בבסיס ובספורט אחלה חבילה בשבילו, אני לצערי משלם יקר יותר בעקבות ערוצים שהמשפחה צריכה.

תודה על העצות.

• תוכן חדש...