Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבילת הספורט של ערוץ5 VS ספורט 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השידורים הם בדרך כלל 2000Kbps, לפעמים 2500.

באת בתזמון טוב כי בדיוק היום יובה פותחת עונה, אביא לינק בשעת השידור שתוכל לראות במה מדובר (או לפחות אקח תמונה של האיכות) :wink:

אז הנה האתרים שמאגדים את הלינקים:

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=214606&part=sports

http://livetv.ru/en/eventinfo/182987_juventus_lazio/

אני אישית משתמש כרגע בזה, והאיכות (הטשטוש הוא מן הסתם בגלל שהשחקנים בתנועה):

ma7v.png

אין תלונות :wink:

פורסם

למי שלא מכיר - יש את האופציה לפתוח אחת החבילות פר יום כאשר העלות ליום אחד היא 13 ש"ח.

לכן כאשר יש משחקים מעניינים בספורט1 כגון : סופר קלאסיקו בגביע הספרדי, מכבי ת"א רגל באירופה אז אני פותח נקודתית למשחק. אם יש צפי באותו החודש לכמה מעניינים אז אני משאיר פתוח כל החודש.

לכל מי שממליץ על ה SOP CAST - כאשר יש משחקים באמת מעניינים - האתר תקוע ולא זז. לא הייתי רוצה את ההתעסקות הזו והתסכול הזה כדי לחסוך 13 ש"ח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שו תקוע ולא זז? כמו שכבר אמרתי אני 3 שנים רואה לפחות משחק בשבוע עם סופקאסט דרך האתרים שהבאתי ובשנתיים האחרונות לא היתה לי שום בעיה.

פורסם

בלי שום קשר, מכירת זכויות השידור של ליגת העל לשנים 2016-2018 כבר עכשיו (כנראה בשביל שההתאחדות (לוזון) תוכל להתגונן מהירידה בתקציב הטוטו) היא לא פחות מהפקרות מוחלטת.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...