Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי ספייס סטאר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה נתקלתי בפרסומת על הרכב הזה.

מסתבר שהוא פה כבר מלפני חודשיים, עשו לו כמה מבחני דרכים אבל פשוט לא שמעתי ציוץ לגביו מעבר.

ועל הנייר הוא ניראה בהחלט בעל מקום להשתלב בשוק התחרותי הזה של הסופר מיניז. 70 אלף לגרסא הידנית עם המנוע 1.0 , ו-80 אלף עבור הגרסא האוטומטית(גיר רציף) עם המנוע 1.2 ליטר. עד כמה שאני יודע זה המחיר הכי נמוך לסופרמיני אוטומטית נכון להיום...

ע"פ ביקורות , הדיעות עליו מאוד חלוקות. בחלק קטשו אותו לגמרי, ובחלק הוא יצא דווקא עם התרשמות מאוד חיובית(בביקורת של קארספורום). האם הוא באמת כול כך גרוע שאף אחד לא מדבר עליו?

פורסם

ראיתי אחת כזאת על הכביש לפני חודש בערך.

הצמיגים שלה נראים כמו צמיגים של אופניים, נראה הזוי.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

גרוע זה עניין יחסי. מדובר בתחבורה בסיסית מאוד, עם צריכת דלק נמוכה במיוחד ומחיר די אטרקטיבי. חוץ מזה, קשה לי לחשוב על יתרונות מהותיים שלו בהשוואה למתחרות.

מה עוד תרצה לדעת?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריכת דלק למשל, בכתבה ב-וואלה הביאו לו צריכת דלק של 1 ל-11 אפילו, ובכתבה של קארספורום הוא קיבל 1 ל-18. מה היא המציאות באיזה תנאים היו הנסיעות?

מה הגודל האמיתי שלו ? האם הוא באופן משמעותי גדול מרכבי המיני?

מה טיב פעולת התיבה הרציפה? בחלק קראתי שהיא נעימה יחסית, אבל בחלק אחר קראתי שהיא די קופצנית ומזכירה תיבה רובוטית.

פורסם
צריכת דלק למשל, בכתבה ב-וואלה הביאו לו צריכת דלק של 1 ל-11 אפילו, ובכתבה של קארספורום הוא קיבל 1 ל-18. מה היא המציאות באיזה תנאים היו הנסיעות?

המציאות משתנה מאוד תלויה באופי הנסיעה שלך. ברור לך שאפשר גם להגיע לחצי קילומטר לליטר אם ממש ממש תתעקש.

אני מזמין אותך לקרוא בדיקה אמיתית מהשטח שפירסמתי כאן כולל פירוט די מדויק של אופי הנסיעה:

עדכון טרי מהשטח:

נסיעה מהרצליה לבאר-שבע בשעות העומס (יציאה בשעה 17:00). פקק מצפון תל-אביב ועד לחולון ואחר כך זורם עד באר-שבע. חזרה מבאר-שבע לכפר-סבא, כמעט בלי פקקים. מכפר-סבא חזרה להרצליה עם הרבה פקקים. נסיעה לא הכי רגועה, 100-110 קמ"ש בבין עירוני גם בעליות, מזגן פתוח לאורך כל הדרך. בין לבין הרכב גם עמד 40-45 דקות מונע בסרק עם מזגן פתוח (היה לי חם וחיכיתי לפגישה). איפשהו לאורך הדרך גם הצלחתי לקחת רנו קליאו ספורט בפתיחה ברמזור, אבל יש מצב שהנהג היה מנומנם :lol:

צריכת דלק (אמיתי, נמדד מתדלוק לתדלוק) - 15.9 קילומטרים לליטר :shock:

חבר אחר בפורום לקח את אותו הרכב, נסע על כביש החוף בצורה רגועה ובמהירות של 90 קמ"ש וגירד מלמטה את ה-21 קילומטרים לליטר.

הממוצע שפורסם בכתבה שאתה כנראה מדבר עליה היה הממוצע המצטבר שלנו על סמך כמה מאות קילומטרים עם הרכב במהלכם נהגו עליו כמה נהגים (כולל אותי).

מה הגודל האמיתי שלו ? האם הוא באופן משמעותי גדול מרכבי המיני?

איך אפשר להמחיש גודל במילים? זה משהו שקל לראות באולם התצוגה. וכן, הוא יותר מרווח מרכבי מיני כמו סיאט מיי או קיה פיקנטו.

מה טיב פעולת התיבה הרציפה? בחלק קראתי שהיא נעימה יחסית, אבל בחלק אחר קראתי שהיא די קופצנית ומזכירה תיבה רובוטית.

קופצנית היא לא. אני באופן אישי אוהב תיבות רציפות אז לא הייתה לי בעיה רצינית עם התיבה הזאת, אבל קופצנית היא בטוח לא. מה שכן, השילוב של התיבה הרציפה (ששומרת על סל"ד גבוה בהאצות חדות) עם בידוד הרעשים המאוד לא מרשים של הספייס-סטאר יוצר המון רעש בזמן האצות, וזה קצת הפריע לי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אלירן יצא לך לנסוע על ה 107? אם כן המנוע מרעיש בצורה דומה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
1.0 אולי כן, אבל ב1.2 יש 80 כ"ס שזה יותר מהרבה סופרמיניז אחרות

ב 80 אלף ש"ח נשמע לך הגיוני?

אין סיכוי שהיתי משלם את המחיר הזה על הרכב הנ"ל, לא חסרות אופציות טובות יותר.

Opel Adam S 2017

פורסם

אשתי קנתה את הרכב הנ"ל, והיא מאוהבת, ברכב. אני אנסה לכתוב עליו ביקורת בקרוב, בינתיים יצא לי לנסוע עליו מספר פעמים בודדות.

למי שחשוב רכב אוטומטי, אין באמת אופציות במחיר של הספייס סטאר.

לסיאט מי ושות' יש גיר אוטומטי/רובוטי מזעזע.

הפיקנטו עולה כמעט אותו דבר, ואם מוסיפים את את צריכת הדלק העדיפה של הספייס סטאר, תוך שנה גם מכסים את ההפרש המזערי הזה ומתחילים ל"הרוויח", היא יותר קטנה בכל פרמטר וגם פחות מאובזרת.

הניסן מיקרה נמכרת ב"מבצעים" לפעמים במחיר קרוב, אבל אין הבדלי איכות גדולים בין המכוניות והמיקרה קבלה רק 4 כוכבי בטיחות, הספייס סטאר קבלה 5 תחת NCAP האוסטרלי (קריטי במכוניות מיני/סופר-מיני לדעתי) ובנוסף המיקרה פחות חסכונית.

כל הסופרמיני האחרות עולות 20K ש"ח יותר, וזה פשוט הפרש גדול מידי ביחס לתמורה העודפת שהן נותנות, ועל זה יש להוסיף את צריכת הדלק של הספייס סטאר, שלפחות על הנייר טובה ב 20-30% ממכוניות הסופר מיני, הוא עוד גורם חיסכון שיכול לחסוך בקלות עוד 2K ש"ח לשנה בנסיעה ממוצעת.

בקיצור, בגרסה האוטומטית, היא בין האופציות הזולות בשוק והיא מספקת מרחב מחיה נהדר שיכול להספיק למשפחה קטנה ולחסוך עלויות גדולות בשימוש השוטף, בקיצור סוג של חיפושית מודרנית http://wheel.co.il/wp-content/uploads/2013/06/20130611_100428-2.jpg :-) .

פורסם

ראיתי המון כאלה שנמכרו דרך אלבר בעשיריה פחות מהמחיר הרשמי, כיד שניה כמובן אבל עם 0 ק״מ.

שכנים שלי קנו גם כן מאלבר, נראה רכב חביב מאוד.

• תוכן חדש...