Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אביזר הערסים החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדים בצבעים שונים לסופית של האגזוז

משהו סוףףףףףףףףףףףףף

נראה היום לראשונה על 206, צפו למבול של אגזוזים בוערים :twisted:

I don't drive fast, I fly low

פורסם

התופעה נצפתה בחיפה.

כמות מאסיבית של לדים זוהרים בטירוף בכחול בוהק ומהבהב מחובר לאגזוז.... ואפילו מסונכרן עם הוינקרים.... RESPECT !

:lol:

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

ראיתי היום בחיפה סיאט איביזה משנת 87 אם אני זוכר נכון עם מדבקות מכל העולם

sti v6 2.0 turbo rallye ומה לא :?:

ערסים טיפשים כמה אפשר :?::?::?:

אני שונא את הקיץ!

פורסם

לא מספיק היה קשה להתמודד עם הלדים מקדימה המסנוורים

עכשיו צריך להתמודד גם אם אלו מאחורה..

בלאט..

אבל כול הסגנון הזה משתנה עם השנים

לפני 4 עד 5 שנים ככה המודה הייתה גריל באורות אדומים מתחלפים

בתקופה האחרונה הלדים בשפריצרים , אליה התווספו גם בדש בורד וכו..

עכשיו סופיות אגזוז זוהרות , אה ויש לציין שראיתי גם קוביות למראה זוהרות..

נו טוב שיהנו..

:roll:

פורסם

כל האורות יתר האלה זה סתם מיותר ומפריעה לדעתי...

אבל נראה לי שבאגזוז הנוריות לא יאירו הרבה זמן אם לא ינקו אותם או ידפקו אותם.

-----------

ראיתי אחד ב206, בלילה דולקות לו נוריות כחולות בפינות השמשה הקדמית. :) דווקה נראה נחמד ומושך צומי ...

אם יצא לי, אני אצלם

---------------------------------------

---------------------------------------

פורסם

תעשו לי טובה... אבל מפריע, זה לא...

זה יכול להיות ערסי, מכוער אבל זה לא מסנוור !

לאחרונה, בשיעורי הנהיגה שלי, ראיתי הרבה נהגים עם שפיצרים כחולים, אז החלטתי לבדוק את הטענה שזה מסנוור, וזה פשוט לא מסנוור ! אלא אם החלטתם להסתכל במראה ולצפות בערס הפרמיטיבי ולחשוב איזה מטומטם הוא... אז זה מפריע לכם - כי במקום להסתכל על הכביש אתם מסתכלים על הלדים !

זה לא שפעם אחת ראיתי את הלאדים, ופעם אחת גם היה גשם... (האורות מסנוורים יותר...)

וגם בגשם - לא חשתי שאני חייב לעצום את עיני מפני עלומת האור הענקית שהפיץ השפריצר ב 205 שנסע צמוד מאחורי...

פורסם

אולי מישהו יכול להסביר לי איפה הם חיים?

כאילו, מה גורם להם/לבחורות שלהן להימשך לשטויות האלה, איזה מן צורת חיים משונה זו?

למה.....

יובל.

פורסם

יועלה מחיר הלדים, ומייד !

:twisted:

אולי אפשר להטיל על הלדים מסים מיוחדים, כמו על סיגריות, ולהפחית מהמיסוי על הדלק...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
תעשו לי טובה... אבל מפריע, זה לא...

זה יכול להיות ערסי, מכוער אבל זה לא מסנוור !

זה אולי לא "מסנוור" במלוא מובן המילה, אבל זה בהחלט מושך את תשומת הלב של הנהג שנוסע מלפנים או ממול במקרה של השפריצרים, או מאחור במקרה של האגזוז, מה שלא צריך לקרות.

ת'אמת זה מכוער, מציק ולא חוקי, ואני לא מבין מה הבעיה של המשטרה להעיף את זה מהכבישים. בעצם יש אכיפת מהירות, זה הרבה יותר חשוב, לא?! זה גם מציל חיים !

פורסם

המשטרה כן מטפלים בנושא הזה.

יש אפילו שוטרים שהפכו את זה לתחביב וסטייה אישית, ולא מסתפקים רק בדו"ח אלא גם לא משחררים את הנהג עד שהוא מנתק את האורות.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
ראיתי היום בחיפה סיאט איביזה משנת 87 אם אני זוכר נכון עם מדבקות מכל העולם

sti v6 2.0 turbo rallye ומה לא :?:

ערסים טיפשים כמה אפשר :?::?::?:

פחח זה כלום אחי

ראיתי בזהב סובארו די.אל רגילה משנת 87

ויש עליה כל סמל אפשרי: טורבו, וי6,וי5,ג'יטיאיי, עוד סמלים של סובארו בכל מיני מקומות באוטו ואם זה לא מספיק

הוא הדביק עוד "וי6" אחד על הדשבורד

אין לאנשים גבולות, גם מכוער, גם פאתטי וגם מאניייק תחשוב מכמה מכוניות הוא תלש את זה

• תוכן חדש...