Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי, אוטומטי, עד 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני מבקש המלצות לרכב משפחתי, גיר אוטומטי (כולל רובוטי/טיפרוניק) בסכום של עד 40K

מאחר ואנחנו גרים באזור עיר הקודש הרכב צריך לסחוב את העליות. אני לא בודק "בכמה אפשר לעשות את הקסטל" :lol: אבל אני גם לא רוצה להזדחל לאיטי בנתיב הימני.

שנת 2007 לפחות, כמה שיותר חדש יותר טוב כמובן.

עדיפות לרכב 5 דלתות.

אני כמובן אשמח לשמוע גם המלצות שליליות - מה לא לקנות.

נושא הסחירות פחות מטריד אותי משום שאני קונה את הרכב בשביל להשתמש בו ולא בשביל למכור. הרכב הנוכחי (דייהו לנוס משמש אותנו כבר 9 שנים :-) הרכב יישאר בשביל הילדים)

מתוך חיפוש שעשיתי נראה לי שסכום של 40K הוא סביר אבל אם יש המלצות גם בסכום נמוך יותר כמובן שאשמח לשמוע.

בחיפוש עלו כמה אפשרויות בטווח התקציב:

מזדה 3

פורד פוקוס

פורד מונדיאו

סובארו B3

סובארו אימפרזה

יונדאי i30 (קצת מעל התקציב)

יונדאי אקסנט

קיה ריו

רנו מגאן

רנו פלואנס

שברולט אבאו

שברולט אופטרה

תודה רבה ויום טוב

טל

פורסם

אני מציע לך לבדוק את ניסאן נוט. זה מיניוואן קטן על בסיס הטידה, עם מנוע 1,600 סמ"ק וביצועים טובים. עולה בקלות את הקסטל, גם בנתיב השמאלי.

אפשרות נוספת, זולה יותר אבל גם פחות חסכונית בדלק, היא מיצובישי לנסר 2008. מכונית מאוד אמינה וזולה לאחזקה.

• תוכן חדש...