Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

אני כרגע עם מאזדה 2, מאוד מרוצה ממנה, החלטתי למכור אותה ולעבור לסופר מיני חדשה.

התקציב הוא עד 115K- כאשר בתקציב הנ"ל אני רוצה להכניס גם חיישני רוורס, ואי אילו תוספות שיתאפשרו.

הקריטריונים החשובים לי:

1.אוטו נוח ומהנה לנסיעה (ומאזדה 2 למשל מצטיינת בזה לדעתי).

2.שוק טוב (אני מתכוון למכור אחרי 3-4 שנים ולכן חשוב לי שאוכל למכור אותו בלי ירידת ערך קשה מדי)

3.צריכת דלק

4. מחיר

אני מתלבט בין-

פורד פיאסטה, יונדאי I20, מאזדה 2, פולו/ אחר לפי המלצתכם.

כמו כן-

ידוע לכם אם ניתן להתמקח עם הסוכניות כדי להוריד מחירים ו/או לקבל הטבות בדמות תוספות?

אם כן, על אילו שיטות אתם ממליצים?

איזה תוספות ניתן ונהוג להוסיף לשדרוג רכב?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

את הסוניק אתה מכיר? תוכל מאוד להתאים.

המיני משפחתית הכי בטיחותית, הכי מאובזרת, עם תיבת הילוכים חדשה

גרסאות סדאן ו-HB בעלות מנוע 1.6 ל' (116 כ"ס), מערכת בקרת שיוט, פנסי ערפל קדמיים, חיישני חנייה אחוריים וחישוקי אלומיניום. לכל אלה מצטרפים חלון גג, מערכת MY LINK – מערכת המולטימדיה של שברולט (בדגמי הפלטינום).

בדגם 2013 של הסוניק הותקנה תיבת 6 הילוכים חדשה אשר מורידה את פליטת המזהמים (ירידה מקבוצה 7 לקבוצה 4 בדרגות המיסוי הירוק) ותשפר את צריכת הדלק (10 אחוז בהשוואה לדגם 2012).

פורסם

מבחינת נוחות והנאה מנסיעה - הפיאסטה תיתן כנראה את התמורה הטובה ביותר

אם באמינות וסחירות עתידית אתה חושק - לך על הסוזוקי סוויפט (נכון, היא לא ברשימה - אבל היא מצטיינת בנושא)

.We apologise for the inconvenience

פורסם

היי, מצטערת על החצי אוף טופיק אבל מערכת הפורום לא נותנת לי עדין לשלוח הודעות פרטיות.

אנחנו בדיוק מחפשות מאזדה 2, שנת 2009- איזה שנה המאזדה שלך?

אם היא 2009 ואתה אכן מוכר נשמח לשמוע קצת יותר ואולי לבוא לראות

בברכה,

מורן

פורסם
היי, מצטערת על החצי אוף טופיק אבל מערכת הפורום לא נותנת לי עדין לשלוח הודעות פרטיות.

אנחנו בדיוק מחפשות מאזדה 2, שנת 2009- איזה שנה המאזדה שלך?

אם היא 2009 ואתה אכן מוכר נשמח לשמוע קצת יותר ואולי לבוא לראות

בברכה,

מורן

המאזדה עלתה לכביש באוקטובר 2009, אני נהג יחיד ברכב, שמורה בקנאות, עשתה 50 אלף ק"מ, טיפולים שנתיים במוסך מורשה, ללא תאונות בכלל, הדבר היחיד שהוחלף זה מצבר חדש ושני צמיגים חדשים.

במצב באמת מעולה, ואחרי שעשיתי נסיעת מבחן גם על הפולו וגם על ה I20 אני שוקל להישאר איתה, האמת שעוד לא בדקתי מה המחירון שלה.

את מוזמנת לשלוח הודעה פרטית

פורסם
המערכת עדין מסרבת לתת לי לשלוח הודעות פרטיות. שלח אלי אם אתה יכול.

היי,

שם המשתמש שלי הוא avrroei בג'מייל, את מוזמנת לשלוח לשם מייל עם הפרטים שלך ואנחנו נהיה בקשר.

פורסם

הפיאסטה והפולו לוקחות את שאר הקטגוריה בכל פרמטר.

הפיאסטה חלשה מעט מהפולו אך מהנה יותר לנהגיה ויפה ממנה לטעמי.

הפולו חזקה יותר ונותנת תחושה של רכב הרבה יותר גדול.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

נהגתי על הפולו בנסיעת מבחן ולא נהנתי.

הפיאסטה נחשבת מבוקשת בשוק המשומשות?

יש לה ירידת ערך גבוהה יחסית?

פורסם
הפיאסטה והפולו לוקחות את שאר הקטגוריה בכל פרמטר.

במה בדיוק הפיאסטה "לוקחת את השאר בכל פרמטר"? זו תגובה חסרת בסיס לחלוטין! איזה פרמטרים??

לגיא משברולט - סוניק?!? הוא ביקש רכב שיספוג ירידת ערך סבירה, לא רכב שעוד 3 שנים יהיה שווה שליש פחות מהמחיר שהוא קנה...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
רכב שעוד 3 שנים יהיה שווה שליש פחות מהמחיר שהוא קנה...

תיקון קטן - נכון לעכשיו, רכב שיורד שליש ממחיר של החדש, בשלוש שנים, נחשב לרכב עם שמירת ערך מדהימה.

אולי התכוונת "יהיה שווה שליש מהמחיר שהוא קנה". בדרך כלל, רכב לא סחיר, שעלה בתור חדש 100-120 אלף ש"ח, אחרי 3 שנים שווה כחצי.

רכב מבוקש וסחיר בדרך כלל זה רכב יפני, שאין ממנו כמויות גדולות בליסינג.

דוגמת הונדה ג'אז. אבל מה הבעיה כאן? מחיר מופרז בתור חדש.

תבדוק סוזוקי סוויפט.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מחזק לגבי הפיאסטה. המנוע והגיר החדשים הפכו אותה למכונית כמעט מושלמת בקטגוריית הסופר מיני. החיסרון היחידי שלה הוא רעשי מנוי ורוח

פורסם
מחזק לגבי הפיאסטה. המנוע והגיר החדשים הפכו אותה למכונית כמעט מושלמת בקטגוריית הסופר מיני. החיסרון היחידי שלה הוא רעשי מנוי ורוח

תודה לכולם על התגובות.

יש שלושה מועמדים סופיים- פיאסטה, פולו, מאזדה 2.

כרגע אני נוהג במאזדה 2 אז אין צורך להרחיב עליה.

אבל מבחינת ירידת ערך, ותקלות טכניות (אין לי זמן להיות במוסך)- מה עדיף- הפיאסטה או הפולו?

• תוכן חדש...