Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה waze לא עובד בשטחים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אתמול הייתי בירושלים ולא יודע איך הגעתי למצב שהגי.פי.אס לוקח אותי לכניסה של כפר בשם אבו טור ומשאיר אותי להסתדר לבד כי הוא לא מכיר את הדרך.

והנה אני נוסע לי בשטחים ב 23:00 בערך ונכנס בי רכב מאחורה כמובן שאני לא עוצר ומשחק אותה כאילו לא הרגשתי המזל שלי שיש לי רכב שנראה מהשטחים אז לא חשדו אפילו.

לעניין בערך 20 דקות אני מסתובב שם מחפש את היציאה ואז אני רואה ג'יפ של מגב אני עוצר לידו ושואל אותו איך אני יוצא מפה המג'בניק אומר לי מה אתה עושה פה אתה בשטחים הפלסטינאים ומסביר לי איך לצאת, לא שממש הבנתי אבל אני חיי ושלם.

והשאלות שלי א: למה הגי.פי.אס לא מכוון גם בשטחים?

ב: התפקיד של מג"ב זה לא לעזור לי וללוות אותי ליציאה?

תודה מראש.

פורסם

וייז צריך למנוע ממך מלהיכנס לשטחים, תבדוק בהגדרות שמסומן V על העניין.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

תןכנת ה WAZE יכולה לעבוד בשטחים אם תכנס לתפריט ההגדרות/ניווט ותציין לא להמנע מנסיעה בשטחי A,B.

לגבי מג"ב - בהחלט היה ראוי שהיו מלווים אותך, אם כי ייתכן שהיה אסור להם לעזוב את הנקודה בה הוצבו משיקולים פיקודיים/מבצעיים.

פורסם

וייז עובד בשטחי A+B כמו גדול, מניסיון.

אולי הייתה לך בעיה נקודתית.

בנושא לשאלתך על תפקידו של ג'פ המג"ב, כנראה שלא באמת היית בסכנת חיים, בכל זאת, סה"כ פלסטינאים מאזור ירושלים, לא לוחמי ג'יהד עם סכינים בפה מעזה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם אני הייתי אמש בפסגת זאב ורציתי לברר אודות כתובת שם ואח"כ בכוכב יעקב והגי פי אס דיווח לי שהיות ומדובר על שטחים מעבר לקו הירוק השירות לא ניתן...

פורסם

אבו תור היא לא בשטחים.

זאת שכונה ליד תלפיות, התושבים שם הם בעלי תעודות זהות כחולות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מסומן V על שטחי A,B בהגדרות ניווט. וזהו שהוא הכניס אותי ממה שזה נראה לי לאמצע הכפר ולא הראה סימונים יותר.

והג'יפ של מג"ב עלה על המדרכה עם הפנים לכיוון השטח ופשוט ישבו שם 3 חיילים עם אוזניות והכיסאות הקדמיים שכובים אחורה.

עכשיו אני רואה את זה ומבין שלפי הפרסום הייתי שם שעה שעה בערך לפני. זה לא נקרא שטח מסוכן?!

http://www.mako.co.il/news-military/security/Article-50b7fd20f205041004.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=529170498

פורסם

אני ניווטתי עם igo מירושלים לבאר שבע .

ב igo שחכתי לבטל נסיעה בשטחים (לא הכרתי את התכונות של הigo כול כך טוב ) .

ואיך לא , הכניס אותי לשטחים (דרך כביש המנהרות אם אני לא טועה ) .

כמה שאני נוסע ונוסע אני רואה כפרים ומוניות עם מספר צהוב וערבים מתפרעים בצידי הכביש ותבין שחושך מצרים ,

לא ידעתי איפה אני.

מה עוד שנסעתי עם ההורים והם התחילו טיפה להילחץ וגם אני אבל שידרתי ביטחון .

נתתי גזזזזזזז כמו מטורף רק בשביל לעבור את הקטע שלא נראה סופו .

בסוף לאחר נסיעה ארוכה , הגעתי למחסום גבולות והשומר שואל אותי "הכול בסדר " ?

אני אומר לו "כן " , אבל קצת התבלבלנו בדרך .

הוא אומר , " כן " הגעתם לכביש הדרומי דרך השטחים .

פתח את השער ונכנסנו .

בקיצור לא נעים :-(.

פורסם

עשרות אלפי אנשים נוסעים דרך כביש המנהרות על בסיס יומי, אין מה להיות בפאניקה.

גם מי שנוסע מירושלים לים המלח/אילת עובר בדרכים עם מוניות צהובות ופלסטינאים ועדין לא שמעתי אנשים שמפחדים שם.

הרכבת הקלה עוברת דרך שכונות של ערבים (שועפט, בית חנינא) ולא שמעתי בנתיים כלום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נכון שהרבה אנשים נוסעים בכביש המנהרות כל יום אבל רובם נוסעים בכביש זה עד צומת הגוש ולא יותר מזה, כי משם זה כבר ממש ממש לא נעים לנסוע שם.

בשבת חתן של אחותי הזמנו הסעה מבאר שבע לירושלים והנהג יצא מירושלים במוצ"ש לאסוף אותנו ואכן נסע בכביש 60 (מנהרות)... בעוד הוא נוהג על הרכב פחות או יותר באזור חברון, התקשרו אליו מאיתורן לשואל אם גנבו לו את הרכב.......הא הא הא

והנסיעה לים המלך אילת שונה לגמרי, יש שם תנועה מאוד רצינית של כלי רכב שלנו וההרגשה אחרת לחלוטין.

ולגבי הרכבת הקלה, למיטב זכרוני היו זריקות אבנים בעבר...

פורסם
מסומן V על שטחי A,B בהגדרות ניווט. וזהו שהוא הכניס אותי ממה שזה נראה לי לאמצע הכפר ולא הראה סימונים יותר.

והג'יפ של מג"ב עלה על המדרכה עם הפנים לכיוון השטח ופשוט ישבו שם 3 חיילים עם אוזניות והכיסאות הקדמיים שכובים אחורה.

עכשיו אני רואה את זה ומבין שלפי הפרסום הייתי שם שעה שעה בערך לפני. זה לא נקרא שטח מסוכן?!

http://www.mako.co.il/news-military/security/Article-50b7fd20f205041004.htm?sCh=31750a2610f26110&pId=529170498

הזוי..

טיימינג זה הכל בחיים :-o

פורסם

ב GPS רגיל יש לך את האפשרות לבחור אם אתה רוצה שהמכשיר ינווט דרך השטחים או לא.

מניסיון עם כמה מכשירים, ברגע שאתה מכניס כתובת שהיא של שטחים, אז המכשיר נותן אזהרה לגבי זה.

קרה לי מקרה עם GPS של IGO שנסעתי מנתבג ורציתי להגיע לאריאל בשעה 3 בבוקר. ה GPS הכניס אותי לדרכים שוליות במקום הכביש המהיר. בשעה 4 בבוקר מצאתי את עצמי בפאתי כפרים פלסטיניים עם אפס תנועה במקום. נתתי גז ויצאתי משם במהירות מהחשש שאני אחטוף איזה אבן.

למרות שאני נוסע הרבה בשטחים ואין לי בעיה עם זה באור יום, אבל אחרי הכל, אני נוסע ברכב עם מספר צהוב ולנסוע שם בלילה זה לא כ"כ טוב.

שונא גזענים !.

פורסם

אני נוסע כל יום ב"שטחים". (בית-עבודה-בית) לא נתקלתי בבעיה עם Waze וגם לא עם M8.

נראה לי שיש כאן פאניקה מיותרת של אנשים שלא מכירים את הכבישים ואת "חוקי התנועה" באזור.

פורסם

תראו מה זה, איך אנחנו מפחדים מבני אדם!!! למה, מי הם בכלל?

אשכרה אם לא הייתי מפה, הייתי חושב שמדובר במשולש ברמודה, שמלא במפלצות שמעלימות מכוניות.

לאן הגענו.. בני אדם בשר ודם....... שיהיו לי בריאים כל העם הזה..

Honda Civic 93' Manual Transmission

• תוכן חדש...