Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה waze לא עובד בשטחים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תראו מה זה, איך אנחנו מפחדים מבני אדם!!! למה, מי הם בכלל?

אשכרה אם לא הייתי מפה, הייתי חושב שמדובר במשולש ברמודה, שמלא במפלצות שמעלימות מכוניות.

לאן הגענו.. בני אדם בשר ודם....... שיהיו לי בריאים כל העם הזה..

אחינו הגיבור , אף אחד לא מפחד כול עוד שום דבר לא קרה .

אבל יכול לקרות סיטואציה שאתה נוהג בשטח שלהם, קולטים הינה "ישראלי " , ומקיפים אותך חבורת ערבים

וכול מעשיהם זה לזרוק אבנים ולעשות לינץ .

אז בסוף אחינו כבר לא גיבור ומחפש איך לשרוד ולצאת בחיים .

לא נעים לשמוע אבנים פוגעות לך ברכב ו"כמעט " פוגעות בך .

אין הרתעה , הם יודעים שהצבא \ מג"ב לא יעשו להם כלום ( מקסימום נו נו נו ) , אז למה לא לפגוע ?

פורסם
נכון שהרבה אנשים נוסעים בכביש המנהרות כל יום אבל רובם נוסעים בכביש זה עד צומת הגוש ולא יותר מזה, כי משם זה כבר ממש ממש לא נעים לנסוע שם.

בשבת חתן של אחותי הזמנו הסעה מבאר שבע לירושלים והנהג יצא מירושלים במוצ"ש לאסוף אותנו ואכן נסע בכביש 60 (מנהרות)... בעוד הוא נוהג על הרכב פחות או יותר באזור חברון, התקשרו אליו מאיתורן לשואל אם גנבו לו את הרכב.......הא הא הא

והנסיעה לים המלך אילת שונה לגמרי, יש שם תנועה מאוד רצינית של כלי רכב שלנו וההרגשה אחרת לחלוטין.

ולגבי הרכבת הקלה, למיטב זכרוני היו זריקות אבנים בעבר...

יש רכבים יהודים שנוסעים אחרי צומת הגוש, מבאר שבע לגוש עציון, או מקריית ארבע לירושלים.

הסיבה שאיתוראן כנראה התקשרו לנהג, היא כי האוטובוסים הישראליים שנוסעים בצירים האלה אלה אוטובוסים ממוגני ירי.

לא חסר גם כפרים פלסטינאים שמלא ישראלים נכנסים לשם בעיקר בסופ"ש כמו עיזריה (ליד מעלה אדומים), חיזמא (אחרי המחסום של פסגת זאב), חוסאן (ליד ביתר עילית), או פונדוק (איזור השומרון).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אבו תור היא לא בשטחים.

זאת שכונה ליד תלפיות, התושבים שם הם בעלי תעודות זהות כחולות.

"השטחים" הם כל האיזורים שבשליטת ישראל שמעבר לקו הירוק ושכונת אבו טור ביניהם. עד 1967 היא הייתה שכונה ערבית/פלסטינית/ירדנית (מחקו את המיותר - כל אחד לפי השקפתו הפוליטית)

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם
"השטחים" הם כל האיזורים שבשליטת ישראל שמעבר לקו הירוק ושכונת אבו טור ביניהם. עד 1967 היא הייתה שכונה ערבית/פלסטינית/ירדנית (מחקו את המיותר - כל אחד לפי השקפתו הפוליטית)

נכון עקרונית, אך לא מדויק.

מזרח ירושלים וסביבותיה סופחו למדינת ישראל, ועל כן הם אינם שייכים ל"שטחים" בעגה היומיומית.

כנ"ל הכותל, אגב.

המונח השגור כיום מתייחס לשטח שאינו תחת ריבונות ישראלית, כלומר תחת ריבונות פלסטינית או תחת שלטון צבאי.

פורסם

אולי זהו הזמן שכל מכורי הוייז והמפות בסלולרי יפסיקו לסמוך על הכלים האלו בעיניים עצומות .

תתחילו להרים ראש, לקרוא שלטים, ולפני נסיעה למקום לא מוכר אפשר להציץ במפה וללמוד מספרי כבישים עיקריים והיכן הפניות.

להפעיל קצת הגיון תמיד טוב. כאשר כיוון לא נראה נכון, הנוף נראה לא מתאים - אפשר לעצור רגע לברר אם זו באמת הדרך הנכונה ולא איזו חוכמולוגיה של התוכנה.

אבו טור היא אכן שכונה ירושלמית לכל דבר.

מי שמכיר ומסתובב שאי אילו שטים - יודע שמג"ב הוא גורם מרתיע מאוד ויעיל מאוד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני מטייל הרבה בארץ ומכיר כיוונים כבישים והכול אבל היו הרבה פקקים וחסמו כבישים אז הוויז בטח לקח אותי לפי הדרך שחשב שהכי קצר אבל נתקע באמצע.

פורסם

רוכב בודד צודק, אני הפסקתי להשתמש בגי פי אס ברכב. סתם שיגע לי את השכל וכמה פעמים גם טעה בדרך.

היום, אני משתמש במפה (חינם מהנהלת כביש 6).

• תוכן חדש...