Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטול הזמנת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שילמת כבר את כל הסכום? אם לא אז לא אמורה להיות בעיה מיוחדת, רק תודיע לסוכנות והם כבר יתקשרו אלייך כשהשיק עם המקדמה יהיה מוכן.

פורסם

חשבת להתקשר אל הסוכנות ולברר?

אפילו בתור לקוח מתעניין ששואל מה יקרה אם יתחרט?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפי חוק רשאי לבטל הזמנת רכב גם אם שולם מלא בשני תנאים:

לא בוצעו התקנות ברכב

לא הונפק רישיון רכב

ויחד עם זאת רוב היבואנים ברוב המצבים נוטים לוותר גם אם התנאים האלו לא מתקיימים

כל שכן אם רק שולמה מקדמה...

פורסם

הזמנתי פיאסטה ידנית והאמת שאחרי שקראתי פה תגובות של אנשים שיש להם את הרכב הזה והם טוענים על כל כך הרבה בעיות שיש לרכב הזה פשוט נבהלתי ולכן אני רוצה לבטל את ההזמנה תמוה בעיניי איך לרכב חדש יש כל כך הרבה בעיות אני מאוד מקווה שיבטלו לי את ההזמנה ויחזירו לי את כל הכסף

פורסם

בעיות כמו מה? אם היה משהו תהומי (בסגנון תיבות ההילוכים של רכבי צ'מפיון) אני מאמין שכבר היינו יודעים על זה בתור צרכנים.

אני לא הייתי ממהר לבטל הזמנה, אבל כן הייתי מנסה לרדת לעומקו של עניין.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אנשים אומרים שהרכב בקושי סוחב שההילוך האחורי קופץ שיש ריח של בנזין והרעשים של המנוע בילתי נסבלים בקיצור אני כבר לא יודע למה להאמין למבחני הרכב שאומרים שהרכב הזה הכי טוב בקטגוריה של המיני או לכמה אנשים שאומרים לא לקנות אותו מה אתה אומר?

פורסם

סליחה, GhostBuster - אכפת לך לפרט?

איזו בעיה היתה לצ'מפיון עם תיבות ההילוכים? תפנה אותי בבקשה לקישור.

אנחנו בדיוק אמורים לקבל רכב מהם. רכב ראשון להסעת נכה עם תיבת הילוכים ידנית.

פורסם
super man הוא התכוון לתיבת ההילוכים הרובוטית DSG ,בידנית לא אמורה להיות בעיה

אכן. סליחה שזה לא הובהר בהודעה הראשונה.

הכוונה היא לבעיות המוכרות של תיבת ההילוכים האוטומטית של פולקסוואגן, הלא היא הDSG.

העליתי את זה כדוגמה לכך שבעיה תהומית, משהו רציני שיכול להיות חלק חשוב בשיקול הקנייה, בדרך כלל עולה מהרבה צרכנים ולא נשאר ללא מענה.

במקרה של הפיאסטה, לא ידוע לי על בעיות כאלה, ולכן הצעתי לך לרדת לעומק העניין ולבדוק מה זה "הבעיות" שקראת עליהן ואם הם לא סתם התפנקות של אנשים. כמובן שגם יכול להיות מצב הפוך שאכן יש בעיות אמיתיות ושצריך להתייחס אליהן בשעת הקנייה.

שוב, תברר, תבדוק, תרד לעומק העניין, תיכנס לעובי הקורה, ואיזה קלישאה אחרת שאתה רוצה שמבהירה שעליך לבדוק את הנושא ולחקור אותו לפני שאתה מחליט לכאן או לכאן.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לא הייתי ממהר לבטל הזמנה על רכב שקוטף ביקורות מעולות מעיתונות רכב בארץ ובעולם, וזאת על סמך דעה של כמה חובבים פה בפורום. אני בעצמי חשבתי לרכוש רכב כזה אבל בגלל המנוע שקטן לי מדי, נראה לי שאוותר.

• תוכן חדש...